2009 Eylül Anneleri

baharım ya dün kavuşamadım sana dr a gitmiştin en son nasıldı paşamız bi prb varmıymışşş şimdi geçmişi okumaya kalksam akşama size anca yetişirim

baharım ya dün kavuşamadım sana dr a gitmiştin en son nasıldı paşamız bi prb varmıymışşş şimdi geçmişi okumaya kalksam akşama size anca yetişirim

yok tatlım herşey yolunda şükür. oğluş 1150 gram almış bu ay. boyu da 64 cm kafası 41 cm. doktorumuz 6.aydan önce ek gıdaya başlatmıcakmış bizi. rotarix aşımızı olduk. böyleyken böyle canımcım. hihoyyyt

anam yakında ağzım gözüm yamuk kalıcak valla tanay a mimik yapıım derken geceleri ağzımı yüzümü dağılmış buluom gündüz ne kadar yapıosam... ajda abla gibim kalıcam walla mafoldumben

oh ohh maşşallah...

maşallah canım ali efemize aşınızıda olmuşsunuz ne güselllllllll biz daha hiç aşı olmadık bilmiyom ya şu resimleri demetin dediği gibi yapıyom hata veriyo hep benmi beceremedimki

yahu hatunlar nihal ler çift artk bize bi lakap bulun karıştırıveriom kime dediinizi mafoldumben öteki nihale kırkayak diebilirsnz mesela :lepi:

KIISSS NİÇİ KIRKAYAK OLUOMUŞUM BAKEEMMMM

senin lakabın nickinde saklı kızım. Kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şakkıdı

BENCEDE ÖZGECİM

Buarada benim kız hertürlü emziği emiyor. Silikonlu, kauçuk, damaklı damaksız yassı uçlu kaydirigubbakcemile3 yeterki emzik olsun

BİZİMKİ SADECE KOCAMAN BAKKAL EMZİKLERİ ALIO AMA 2 GÜNDÜR ONU ATIP ELİNİ KAPIO BENDE ELDİVENİ GEÇİRDİM Kİ PARMAK EMMEYE ALIŞMASIN

bu arada doğalgaz su fatutalar gelmiş arıyımda kocama müjde veremmm :))

anaaaa ne kaddeee gelmişşşş

selam kızlar.. herzaman yazamıyorum topikte yazılanları okumaktan fırsat olmuyo. cekiliş olmus ne güzel keske bende türkiyede olup katılsaydım size..mafoldumben bebişler nasıl?

Ahh canlarım ne kadar fedakar dünürlersiniz ya yirim sizi opuyorumnanaktan
hihoyyyt
maşallah canım ali efemize aşınızıda olmuşsunuz ne güselllllllll biz daha hiç aşı olmadık bilmiyom ya şu resimleri demetin dediği gibi yapıyom hata veriyo hep benmi beceremedimki
saol canım. rusyanın da adetleri pek garipmiş anacım. walla işin zor gurbet ellerde. sen resimlerin boyutuna baktın mı canım yüksek boyuttakileri yüklemiyor çünküm.
yoh yollasana:Saruboceq:
ahanda ekledim ayıcıkımı :)

Kızlar sizler yeni doğum yapmışsınız bilirsiniz......ben şubatta doğurcam çoooook korkuyom ve daha nasıl doğurcama karar vermedim...normal doğum yapanlar özellikle epiziyomi dikişi olanlar şu anda ne alemdesiniz ....aferdersiniz biraz özel olcak am ilişki zor olmuyomu kusura bakmayın çok zordayım ne yapcam bilmiom sezeryanıda düşünyom oda korkunç gelyo lütfen yardım

ececim bizde aşı olmadık daha.. 3. ayda yapılıyomus aşılar burada.. sizdede öylemi?
baharcım maşallah ali efe ye çok güzel kilo alımı.. bende oğlumda 6.aydan sonra başlamıstım ek gıdalara kilo alımı iyi diye...

oyyyy allammmmm bu neeeeeeee postlu bi ayıcık gmrdüm gibi kaydirigubbakcemile3 yawrum bnm yaaaa mşşşllllhhhh kocaman kokluorum onuuu Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…