canim boyutlari uygun deildir excelden kucult oyle yapistir veyada image diye birsey var anlatin bakem kizlar ecemme bende pek bilmiomda onu.demetcim ekleden ekliyorum yükleyi tıklıyorum ama hata veriyo nedenki
bebeem önce ısınma hareketi felan yapsaydın :))) ben yemek yaparken artık adım atar gibi duruduğum yerde sayıyom ya bi yerden başlamak lasım artıık
demet az önce eşimi aradım erdanayın dişi çıkmış diom :)) adam o kim dio al başa anlat :)) o bile sevindi hayırlı ossun dedii :)))
sekerim goremedim sexy mankenimmmmmmmopuyorumnanaktankız sırf senin için az snra tekrar kocam resmimi... paşaya bk maşşllhhh yaaaa bi benimkimi emzik almıoooo :1shok:
arkadasim ben normal dogum yaptim hioc korkma dogumdan sadece onun sonucunu dusun nur topu gibi askinizin meyvesi bebisini dusun walla ben oyle yapdim oglanida karnimda buyuttum +3hafta daha nerdeyse sonrada guzelce normal dogumumu yaptimmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü
anam canim bacim su tickerini dogru yapsannnnnnnn. ha buaradamylandbird senin tickers 660sayfada sekerim yapdim dogam icinnn
ececim iyiler valla ikiside kız gün geçtikçe büyüyo oğluşumda yaramazlık peşinde ama kıskançlık azaldı sanki eskiye göre... sizde durumlar nasıl canımcım?
canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum.Baharcım inan cok zor ama eminim kızım biraz daha emeklemeye yürümeye başlasın daha kolaylaşacak işim oynayacaklr beraber ozaman çünkü.. benim yardımcım var neyseki.. senin gibi benimde babanem benim yanımda hep bana yardımcı sağolsun.. beni o büyüttü şimdi sıra cocuklarıma geldi:) o memnun hayatından.. sonra annem ve kız kardeşim hep yardımcılar onlar olmasa asla yapamazdım heralde.çk güzel bişey kendimi sanslı hissediyorum ikinci cocuk istiyosan aralarını fazla acma derim. öbür türlü rahat alısıp üsenmek var benden söylemesi...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim benim sende benim gibi cikdin esimde artik hepinizi biliyor dunde aliefe nasil iyimiymis diyoooooooooooooosırnaşık şeysırnaşık şey
[=NHLTLG;10372129]anam ii gelmiş korkuodum doğalgazı 400 bekliodum 231 gelmiş napim feda ossun kızıma
beyaz demi okunmuo değiştirem hemen :))
te sdize sert bakışlı kısımm
http://img195.imageshack.us/img195/1111/69187850.jpg
epudralmi oldun canım
anam canim bacim su tickerini dogru yapsannnnnnnn. ha buaradamylandbird senin tickers 660sayfada sekerim yapdim dogam icinnn
beyaz demi okunmuo değiştirem hemen :))
te sdize sert bakışlı kısımm
http://img195.imageshack.us/img195/1111/69187850.jpg
bu arada kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl benim ki saat başı emiyor.mama veriyorum kesinlikle yemiyor
bu arada kızlar bebişlerinizin emmesi nasıl benim ki saat başı emiyor.mama veriyorum kesinlikle yemiyor
TAKIOM BAHAR NAPİM YA KESİOM O TIRNAKLARI NASI BECERİOSA ÇİZİO BİYERLERİNİ HELE EMERKEN ELİ SÜREKLİ YÜZÜNDE BİDE BU ARA ELİ AĞZINA SOKMAYA ÇALIŞIO PARMAK EMMEYE ALIŞMASIN DİOM.. ZARARI VAR MI Kİ ACEP ?
bizde kıskançlık tam gaz devam ay büyüyünce kardeşinden nefret etmez inşallahmafoldumben
canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum..
hala eldiven takması iyi değil nihal. çocuk eldiveni çıkarınca dokunmayı kavramayı öğreniyor. parmaklarını emmesi lazım. inan onu bile öğreniyor. basta yumrugu agzına sıgdıramıyor dıye aglardı sımdı parmak parmak sokuyor agzına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?