2009 Eylül Anneleri

canım çok normal yaşadıkların ilk doğumumda bende öyle olmuştum rahat ol biraz eşinle aran açılmasın zamanla düzelirrrrrrrrr ayrıca aklın hep bebeğinde olmasın birazda eşinde olsun bebekler kaçmıyo ama kocişler kaçabilirkaydirigubbakcemile3

merci cnm tşk ederimm... walla bende öle bi prb olmadıı için bilemem ben kaydirigubbakcemile3 sizde yatmadan bişiler yapmaya çalışın olmazmı :kedi:

kafam karuştu sanursam:uhm:
bahara yolladım msn den ali efeyi emzirip gelince yapcakmış a.s.

valla burdada kızlar fıstık gibi isveçin kızları dünyada nam salmış ne yapalım bende yavaş yavaş kendime geleyim süslenip püsleneyim istiyom... saçımı tarayacak fırsatım yok anacımsenağlama

ewet darisi sizlerin baslarinaopuyorumnanaktan

ewt ya yabanciulkede olanlarin dezavantaji oluyor kizlar icin fark etmiyor evli bekaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:klava:klava:

yaw buarada bende dünür istiyom benim kıza talip yokmu???üzüldüm bak şimdi:gitme:

buda benim kızım ilgilenenlere
[/URL][/IMG]

En iyi beni sen anlarsın ececim iki cocukla aynı kaderi paylaşıyoruz canımcım.......

Merabalar.Sidocum aynı dert bende de var.Sanırım senle dertlerimiz hep ortak.Bizde de tık yok.Dün akşam "Sabret aşkım 3 ay daha her şey o zaman normale dönecekmiş" dedim bana "hadi ordan"dedi.Benim canım çok yanıyo.İsteksizlik de var zaten böyle kardeş kardeş ben çok mutluyum da eşim için aynını söyleyemem.

canım benim olmaz öle kardeş kardeş hehe söyleyene bak bizde farklı sayılmayız:kedi:

slm kızlar ben geldim bu arada yuh yawwwwwww ne kadar çok yazdınız çeneniz düşmüş nasıl okuycam geçmişi.........klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…