nihalcim kızımız çok güzelmiş maşallah
evet eldiven zararlı çevreyi tanımasını engelliyo ben hastaneden çıktığımız gün çıkardım canım
demeeeeeeeeeeeeeet kork leyn benden ya ikiz oluverirse heheehe
canım ne güzel. walla bizim babaneler cennetlik ya. allah razı olsun onlardan. benim arayı açmam lazım canımcım. evimiz kira önce ev borcuna gircem öyle düşünüyorum. sonra ikinciyi istiyorum.
ayyy düşünceli eniştem benim....
2-3 saatte bir emio canım. Sen neden mama veriosun ki kilosu yeterli mi değil almıosada zorlama anne sütünden güsel ne olablir ben çok kişi tanıyorum 6 aydan sonra bile sadece anne sütü veren
yawwwwwwwwwwwwwwwwww korkulu belamsin:dilcikar: sen benim sen bu gidisle ogölumu bekar birekicen ama benim oglumda bu sertlik varken kizlari kaciri sipaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
walla hepinizi taniyor gecenlerde eburunun oglunu dedim nasil uzuluyor niye dikkatetiyolr diyeeeeeeeee
göremeyenler ve yeniden görmek isteyenler için kaydirigubbakcemile3
saçımın yeni halii ve kızımmm ve bennnnnkaydirigubbakcemile3
Imageshack - kizim068
Imageshack - kizim072
Imageshack - kizim034
Imageshack - kizim048
göremeyenler ve yeniden görmek isteyenler için kaydirigubbakcemile3
saçımın yeni halii ve kızımmm ve bennnnnkaydirigubbakcemile3
Imageshack - kizim068
Imageshack - kizim072
Imageshack - kizim034
Imageshack - kizim048
saat başı emince doymuyor diye vermeye çalıştım bi kaç kere ama yemiyor .kilosu iyi 2 aylıkken 6.5 kiloydu şimdi bilmiyorum aşı yapınca bakıcaz
saclar guzel olmus nihhal ama kısa olmamıs yıne çok uzunkızın çok güzel maşallh...
artist garu seniiiii maşallah tanay naz da annesi gibi artist
ya şu ay çizelgesini nasıl yaptınız
Nİhalcım hastayım pzoalarına walllaa ya Şuh bakıŞlar yada yandan poz vermeler maŞŞalah sanada kuzuna da:)
ececim bizde üzerimize kuma istemeyiz dimi ama...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?