2009 Eylül Anneleri

ahhhh ahhhh zamanında az can yakmazdı bu gözlerrrr :asigim: şimdiiii adam ne möl möl bakıon dioooo öküzzzzzzzzzz

kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyy geçen eşimde öyle dedi sen üstüne kuma istermisin diye he isterim dedim boğacaktım adamı yaw sanırım haklısın ilgi alaka kesilince hırçınlaşıyo

HEHE BEN KENDİM DİOM İŞTEN GÜÇTEN BERENDEN HATTA K.K DAN EŞİME ZAMAN AYIRAMIOM BENDE DİOM SANA Bİ TANE TATYANA ALCAM DİE ŞÖLE RUS ÇITIR BİŞİ :))

ya şu ay çizelgesini nasıl yaptınız
bacim bebeginin adini dogum tarihini ver yapiyimopuyorumnanaktan

basimin ustunde yeruin var ecemmmmmmmmmmmmm bak imageshack dan yukle.
göremeyenler ve yeniden görmek isteyenler için kaydirigubbakcemile3
saçımın yeni halii ve kızımmm ve bennnnnkaydirigubbakcemile3

Imageshack - kizim068
Imageshack - kizim072
Imageshack - kizim034
Imageshack - kizim048

gene herzamanki gibi supersin nahalcim ve minik tanay nazimiz nihal eceye nasil resim ekledigini anlattirmisin acik bir dildeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

nihal bende sac kestırdım senınkının yanında ben kelim:) benimde uyzundu baya ama ben severım bı anda uzun sacları kısacık yapmayı:=)

HEHE BEN KENDİM DİOM İŞTEN GÜÇTEN BERENDEN HATTA K.K DAN EŞİME ZAMAN AYIRAMIOM BENDE DİOM SANA Bİ TANE TATYANA ALCAM DİE ŞÖLE RUS ÇITIR BİŞİ :))

burda çok canım istersen yollayım sanadakaydirigubbakcemile3
dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyo bi ırk bu kadarmı güzel olur yha
üşümüyolarda minicik minicik giyiyolar yha valla koçişi bırakıp türkiyeye gezmeye bile gitmiyom:roflol:

bizim sitede bi hatun aldı valla yatılı bi tatyana değil ama irma adı bütün sitenin erkekleri ağzı açık beklediler kadını büyük bi hevesle. eheheh tabi pek güzel bişi gelmedi fenada değil yani kadın kırk yaşındaymış b igeldi dersin 30 en fazla :)

tşk ederim cnm tabikide anlatırımmm ece canım hazırmısın anlatıyorum

yavrum sen gene iyi dayanıyomuşun vall aben her gün kavga ederdim heralde eşimle :)
geçen adam adanaya gitti sabahın altısında kalktım adana online web cam arıyorum güzel kızlar var mı havaalanında ona bakcam. eşime söyledim akşam bana afedersiniz mıçıyla güldü hani nasıl bi kıskançlık şeklidir düşünün yani :)

ordan nası becerecem aceba hehe uğrama işi şaka diil ama seneye geliyoz bak ona göre kaçma bi yere

canlarım günaydın...gecmısı okuyım dedım ama cok kaynatmsınız gene.hepsıne yetısemedım...

oncelıkle NİHAL ÖZGE VE BAHARI tebrık edıyorum.saclar kesılmıs oh rahatlanmıs.ben cesaret edemedım sadece ucundan aldırrım accıkın :)benım kuafor kes deyınce asker trası yapıyor da :) gule gule uzatın kızlar.

DEMETCİM masalaaaaaaahhhhhhhh erdenayımzıa acılısı o yaptı hadı bakalım darısı bızım basımıza :)

BAHARCIM masallah alı efe ne guzel kılo almıs cok guzel gelısmıs. ya ben cok uzuluyorum.doruk 5200 gr.boyu 58 cm ve basıda 38 ((

DILEKCIM bu yenı bolum senı cok yoruyo sanırırm goremıyoruz eskısı kadar.kendıne dıkkat et olurmu.......

GULCANIM YA bayıldım aldıgınıza.ne kadar yakısır kımbılır mınıgıne :)

AUGOLUPTUS umarım dogru yazmısımdır ve CINGENE00 kızlar bugun bendede mısafır var.aslında cok severdım mısafır.ama yavrum dogdu dogalı ne yalan solıyım hıc ıstemıyorum. bebek gormeye gelıyolar.ellerını bıle yıkamıyolar.oksuruk tıksırık.bıde ver bakalım sevelım azcık demezlermı of ya ne dusuncesız ınsanlarımız var. esım dıs hekımı ben mıkrop almıs olabılırım deyıp o bıle kıyamıyo kucagına alıp opmeye teyzem gelmıs mıncıklamak ıstıyo lmaz:

ÖZGECIM petıborumuzden hala hebr yok adı elaydı dımı yanlıs hatırlamıyorum.ogluda eymendı ve tasınacaklardı sanırım.....

ya kıslar bıraz ozel olcak ama bız ekısı gıbı olamadık hala esımle.yanı baslangıcı yaptık bı kac kez ama hem zordu hem ben rahat olamadım pek.bıde ıstek yok sankı ıcımde.aklım hep bebegımde.ıhmal etmekte tehlıkelı bılıyorum ama napıyım.esımde cok anlayıslı oda hıc dusmuyo ustume benden beklıyo bılıyorum.ama boyle boyle gecıyo gunler ıste.bıde doruk beslenme problemı yasattıgı ıcın bana mama saatı 1 saat suruyo sonra alt deıstır kıyafet deıstır uyut bıtıyorum ve hemencık uyumak ıstıyorum ben.....varmı bana onerısı olan? yada benım gıbı olan?

yavuz kaan 01.09..2009

aman sorma güzelim ya askerleri bile bayan bide mini etekli maviş gözlü sarışın fıstıklar ben bile bakıyom yani alıştım artık kapalı giyinmiş çirkin birini göremedim henüz

imageshack sitesine giriosun browseyi tıklayıp istediğin resmi seçip resize image kısmından 320*240 ı işaretliosun start upload a basıp linklerin gelmesini bekliosun. çıkan linklerden Thumbnail for forums (1) deki linki alıp şuan msj yazdığın yerin hemen üsündeki dünyayı tıklayıp kopyala yapıştır yapıosun cevapla butonuna basıp bize yolluosun

yada sen en iisi msnden bana yolla ben yapıım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…