ahhhh ahhhh zamanında az can yakmazdı bu gözlerrrr :asigim: şimdiiii adam ne möl möl bakıon dioooo öküzzzzzzzzzz
kilo kaybı olurmu acaba ama emene kadar sürekli ağlıyor durmuyorcanım kilosu iyi mama verme bence emmeyide 2 saate indir bari daha çok emebilir 1 satte acıkmazki
tickerfactory.com dan yapabilirsin
ahhhh ahhhh zamanında az can yakmazdı bu gözlerrrr :asigim: şimdiiii adam ne möl möl bakıon dioooo öküzzzzzzzzzz
ayyyyyyyyy geçen eşimde öyle dedi sen üstüne kuma istermisin diye he isterim dedim boğacaktım adamı yaw sanırım haklısın ilgi alaka kesilince hırçınlaşıyo
bacim bebeginin adini dogum tarihini ver yapiyimopuyorumnanaktanya şu ay çizelgesini nasıl yaptınız
hee benim kocişte diyo seneye avrupa turu yapcaz isviçredeki arkadaşına uğrarız diyekaydirigubbakcemile3 bizde yurtdışında buluşup fotolarımızı koyarız gerçi ben foto koyma özürlüyüm sağolsun baharcım uğraşıyo
göremeyenler ve yeniden görmek isteyenler için kaydirigubbakcemile3
saçımın yeni halii ve kızımmm ve bennnnnkaydirigubbakcemile3
Imageshack - kizim068
Imageshack - kizim072
Imageshack - kizim034
Imageshack - kizim048
tickerfactory.com dan yapabilirsin
AYYYY DELİRCEM TİCKER YAPTIM DÜNÜR ADAYIMIN TALEBİ ÜZERİNE :))))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;42;30/st/20090906/n/06.09.09+Z.BEREN/k/3123/age.png
OLMUOOO YAAA FORMAT UYGUN DİİİLL DİO
DEMETÇİM ÇOK SERT BAKAR KIZIM ÖLE HERKES YANAŞMASIN DİE :) AMA GÜLDÜ MÜ YÜZÜNDE GÜLLER AÇAR :))
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
HEHE BEN KENDİM DİOM İŞTEN GÜÇTEN BERENDEN HATTA K.K DAN EŞİME ZAMAN AYIRAMIOM BENDE DİOM SANA Bİ TANE TATYANA ALCAM DİE ŞÖLE RUS ÇITIR BİŞİ :))
kilo kaybı olurmu acaba ama emene kadar sürekli ağlıyor durmuyor
kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
HEHE BEN KENDİM DİOM İŞTEN GÜÇTEN BERENDEN HATTA K.K DAN EŞİME ZAMAN AYIRAMIOM BENDE DİOM SANA Bİ TANE TATYANA ALCAM DİE ŞÖLE RUS ÇITIR BİŞİ :))
bacim bebeginin adini dogum tarihini ver yapiyimopuyorumnanaktan
basimin ustunde yeruin var ecemmmmmmmmmmmmm bak imageshack dan yukle.
gene herzamanki gibi supersin nahalcim ve minik tanay nazimiz nihal eceye nasil resim ekledigini anlattirmisin acik bir dildeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
burda çok canım istersen yollayım sanadakaydirigubbakcemile3
dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyo bi ırk bu kadarmı güzel olur yha
üşümüyolarda minicik minicik giyiyolar yha valla koçişi bırakıp türkiyeye gezmeye bile gitmiyom:roflol:
bacim bebeginin adini dogum tarihini ver yapiyimopuyorumnanaktan
basimin ustunde yeruin var ecemmmmmmmmmmmmm bak imageshack dan yukle.
gene herzamanki gibi supersin nahalcim ve minik tanay nazimiz nihal eceye nasil resim ekledigini anlattirmisin acik bir dildeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
tşk ederim cnm tabikide anlatırımmm ece canım hazırmısın anlatıyorum
yavuz kaan 01.09..2009bacim bebeginin adini dogum tarihini ver yapiyimopuyorumnanaktanbasimin ustunde yeruinvirüs var ecemmmmmmmmmmmmm bak imageshack dan yukle.gene herzamanki gibi supersin nahalcim ve minik tanay nazimiz nihal eceye nasil resim ekledigini anlattirmisin acik bir dildeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
yavrum sen gene iyi dayanıyomuşun vall aben her gün kavga ederdim heralde eşimle :)
geçen adam adanaya gitti sabahın altısında kalktım adana online web cam arıyorum güzel kızlar var mı havaalanında ona bakcam. eşime söyledim akşam bana afedersiniz mıçıyla güldü hani nasıl bi kıskançlık şeklidir düşünün yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?