canim sende termometre ates olceri zeytin yagina batir sonra poposuna sok cikar bacaklarini da hareket ettir yapar aters olcerin yoksa kulak copuylu poposunu uyarrrrrrrrrrr.buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım
meraba kızlarrrrrrrrr nasılsınız temizlik yaptım bide duşumu aldım geldim birazdanda alışverişe çıkcaz kocişle
demetcim geçmiş olsun canım ishal olduğuna eminmisin günde kaç kere yapıyo bazen fazla bazen az yapabilirler 8 den fazla olursa ishal diye biliyom kusması varmı
baharcım bende kocişin gömleklerine takılıyom bazen iyi oluyo malum göğüsler aldı başını gitti
özgecim doğum günün kutlu olsun canım benim
ben hiç vitamin demir falan kullanmıyom kilo yapıyo iştah açıyo onlar bende henüz regl olamıyanlardanım
tubacım koptum ya direk olayına ne fanteziler var sende öyleeeeeeeee
neyse kaçıyom ben gidiyim biraz alışveriş yapayım
Selam arkadaşım benim kızda 3 ayını bitirdi ama benim sütleride götürdü sanırım... Yetmediğni düşünüyorum yani dolmuyo eskisi kadar göğüslerim bide kaka yapmıyo kızım 2 günde 1 yada günde 1 sefer, cmtsi kontrolümüz var bakalım ne dicek dr um, şu maya olayı denesm mi acaba rezene içtim banamısın demedi saat başı su içiyorum ama ne bilim çok mu hüsnükuruntuyum acaba uuuuffffffffffff canım sıkıldı yaw... :bbo:
şu termometre olayını hiç kabullenemedim nedense. ben kulakpamuğu ile sokmadan dışardan uyarıyorum prt pırt gidiyo.
Canım kulağından kötü bir koku geliyormu.
Ya ben size birşey danışıcam doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum.
Oğlumun kulağından çok kötü bir koku geliyor bazen. Dikkat ettim kaynanama ne zaman gitsem oluyor.
Bir kaç kez böyle olunca kaynanama söyledim böyle böyle evdeki biri çocuğu öpüyor bu koku siniyor.
Kızdı bana biz pismiyiz kulağı iltihaplıdır.Ama ben o kadar eminim ki hatta onlara gitmeden temizledim oğlumu kokladım pis kokmasın krem sürdüm. Kulağı ve yanağı çok pis kokuyor.İşin ilginç tarafı tek yanağı böyle oluyor.
Bir kaç gün önce acile gitmiştik oğlum çok ağladı doktor kulaklarınıda incelemişti bir şey demedi.Acile gitmeden önce bayramdada aynı şey oldu.
Hayır evdekilerin hepsi abdestli namazlı hatta kayınpederim müezzin .Pis değiller biliyorum.
sonra da dedim acaba tevafuk oluyorda günahlarınımı alıyorum insanların.CADIARZU
canım aynısı bende de var son 10 gündür sanki göğüslerim söndü eskisi gibi sert değiller günde 2 sürahi su içim ılık duş hiç farketmiyor. ama kızım doyuyor biraz sık emior ama doyuyor. günde 2 kere yaparken artık 2 günde 1 kaka yapıyoruz yetmediğini neden düşünüyorsun negatif düşünme üzüntün bile etkiler sütünü
bende fitil bile atamam diil termometre batırayımm zorlandığını hissdersem pişik kremini totoya bastırarak sürüom biraz karın masajı ii gelio
demetçim üzülme lütfen hepimiz yaşıcaz ne yazıkki kilo vercez ateşimiz olcak ama atlatıcaz inş. güzel anne kolay geçicek eminim dert etme sakın :)
Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.
şu termometre olayını hiç kabullenemedim nedense. ben kulakpamuğu ile sokmadan dışardan uyarıyorum prt pırt gidiyo.
Selam arkadaşım benim kızda 3 ayını bitirdi ama benim sütleride götürdü sanırım... Yetmediğni düşünüyorum yani dolmuyo eskisi kadar göğüslerim bide kaka yapmıyo kızım 2 günde 1 yada günde 1 sefer, cmtsi kontrolümüz var bakalım ne dicek dr um, şu maya olayı denesm mi acaba rezene içtim banamısın demedi saat başı su içiyorum ama ne bilim çok mu hüsnükuruntuyum acaba uuuuffffffffffff canım sıkıldı yaw... :bbo:
özgecim doğum günün kutlu olsun canım benim
Özgecim hatırlamıyorum kutlayıp kutlamadığımı akıl falan kalmadı ki doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle, sağlıklı huzurlu mutlu nice yıllara inş.
Özgeeeeem mutlu yıllar iyiki doğdun kızzzz :)
.
Gülayın kocişinin askerliği zonguldağa çıkmış he. Neremle okuduysam geçmişi gerçi çok hızlı geçtim. Tuba yazınca gördüm şimdi..
Allah hayırlı tezkereler versin inş. Gülaycımm. Su gibi geçip gitsin aylar
Tuğba kızın için ne dedi prof. Dün gidecektin değilmi?
ay arkadaşlar hakkaten en önemli şeyi yazmadım yaaaa. Eşim yemeğe geldi kafam dağıldı neyse gitti şimdi yazayım kızlar. bu gittiğimiz bebek çocuk beyin gelişimiyle ilgili türkiyenin ilk üç doktorundan biriydi kızlar.. bizim kızımızda hiçbirşey yok çok şükür ameliyat falan olmayacak.. Dokuz aylık olduğunda geçecekmiş inşallah o kemik olayı.. Ama çok önemli bilgiler verdi bize.. Bi kere dediki siz bu bebeği fazla korumuşsunuz bu kadar korumayın ne demek anlatıyorum. Şimdi doğayı tuttu oturttu doksan derece eliyle iki yandan tutuyo sağa sola öne arkaya sallladı kafa böyle gidip geliyo o salladıkça bu dedi olmamalı kafasını dik tutabilmeli 4 aylık bir bebek siz bunu hep sırtüstü yatırmışınız kucağa alıncada kafasını göğsünüze yaslamışsınız ki çok doğru bi tespit.
Bunu yapmayın dedi hep yüzüstü dursun dedi bağırsada ağlasada zamanla alışır az az koyun alın alışsın öyle uyusun öyle yatsın dedi.. Gelişimi çok daha iyi olur çok yararlı birşey yüzüstü yatırmak dedi hem emeklemesi kolay olur kafa kasları gelişir vücudu dinç olur falan dedi kızlar kucakta tutarkende sakın kafasını kendinize yaslamayın o kendi tutsun dedi..
Bu arada kızım bugün ilk defa oyuncaklarına uzandı vurdu vurdu durdu onlaraaaa :)
ay arkadaşlar hakkaten en önemli şeyi yazmadım yaaaa. Eşim yemeğe geldi kafam dağıldı neyse gitti şimdi yazayım kızlar. bu gittiğimiz bebek çocuk beyin gelişimiyle ilgili türkiyenin ilk üç doktorundan biriydi kızlar.. bizim kızımızda hiçbirşey yok çok şükür ameliyat falan olmayacak.. Dokuz aylık olduğunda geçecekmiş inşallah o kemik olayı.. Ama çok önemli bilgiler verdi bize.. Bi kere dediki siz bu bebeği fazla korumuşsunuz bu kadar korumayın ne demek anlatıyorum. Şimdi doğayı tuttu oturttu doksan derece eliyle iki yandan tutuyo sağa sola öne arkaya sallladı kafa böyle gidip geliyo o salladıkça bu dedi olmamalı kafasını dik tutabilmeli 4 aylık bir bebek siz bunu hep sırtüstü yatırmışınız kucağa alıncada kafasını göğsünüze yaslamışsınız ki çok doğru bi tespit.
Bunu yapmayın dedi hep yüzüstü dursun dedi bağırsada ağlasada zamanla alışır az az koyun alın alışsın öyle uyusun öyle yatsın dedi.. Gelişimi çok daha iyi olur çok yararlı birşey yüzüstü yatırmak dedi hem emeklemesi kolay olur kafa kasları gelişir vücudu dinç olur falan dedi kızlar kucakta tutarkende sakın kafasını kendinize yaslamayın o kendi tutsun dedi..
Bu arada kızım bugün ilk defa oyuncaklarına uzandı vurdu vurdu durdu onlaraaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?