cok tatlı gocuman gösleri var beimki koreli gibi aynı babası zatem
yav kıslar şu ticker ı beceremedim allah rızası için şu görmmişin ogluna bi ticker he bacılar he
yerim ben bu biberonlu bebişleri
tabıkı sormıcaklar. allahım kötü insanlarla karsılastırmasın. bu zamanda bırılerıne guvenmek gercekten cok zorr.
aman masallah de. benımkı dogdugundan berı emme sorunu yasıyoruz. bende ınatla emzırmeye calısyorum buzamana kadar mama vermeden geldık 6 ayı doldursak bısey ıstemem valla
emsalcim siz yine anne erkek arkadaşım demesinden korkuyosunuz biz anne evlendik bu da karım demesinden korkuyoz
hzenbil büyük kızın 5 6 yaşlarında ise elektra karmaşası yaşıyodur babaya aşırı bağlı olup anneyi ve ya evde ki başka kızı kıskanma gibi
songül kopardın kız beni şimdi kalkanın kızı kaçta kalkar he valla oda aynı saatte kalktı benle kıçımızı verdik birbirimize fosur fosur uyuduk kızımla süperdi eheheheh...
Emsaliiiiiiiiiiiiim mutlu yıllar canımın içi yavrunla birlikte.
bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..
teşekkür ederiz kızlar opuyorumnanaktan
anam maşallah fıstığa. Benim kızında böle resmi var du ekleyim bakın
Eki Görüntüle 30630
:gitme::gitme:benden bi tane daha varmış:sinifsinif:ємєℓ;10409095 .!.:benim mememi hiç almıyo canım agzınaama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku
kız sen daha gecen gün adet olmamışmıydınkafamçokkarıştıya bi haftadır oğlum geceleri huzursuz uyuyo...gözükapalı tepiniyoo..ben tabi aklım onda uyumak ne mümkün ...bide regl im çokçok geliyo ..halsizim...oturup ağlıyasım geliyo..neyse mızıldıyo yine bi bakim
işte rüzgar
resmi yükledim ama boyutta problem var galiba
Eki Görüntüle 30595
maşallah bebeciklerebu da bahriyeli kağan
Eki Görüntüle 30598
kremmi?ne kremi ve nereyekafamçokkarıştıgünaydın herkese yada tünaydın demeliyim epiduralle doğum yaptım ara ara baş dönmeleri var sizdede varmı böle bir durum bebeklerin burunları tıkanıyor ya size bir tavsiye kafasının üstüne krem sürerseniz nasıl oldoğu farketmez akıntı oluyo ve rahatlıyo başta inanmadım yapmadım ama kayınvalidem ben yokken yapmış gerçekten rahatlatmış
canım bence kilosu hasta olmasına ragmen çok iyi vedeiştahsızdı dimi...zaten ortalama 800 gram alıyolarmış. bu ayGünaydın herkede.Kaan şekerleme yaparken bi bakayım size dedim.
Kaynanadan dert yanmışsınız adı kaynana değil mi iyisi var mı acep evrende herkesinki ayrı birt.Benimki benden yüz bulsa evime temelli yerleşecek ilk yıllar az ağzımı aramadı.Oğlu olmaz diyene kadar diretti.Gelecekte başıma ekşiyecek gibi görünüyor ama.
Biz de dün Kaan'ı dr a dötürdük.6 kilo olmuş anca bu ay 700 gr almış.Boyu 62 cm miş.Boyu uzun dedi ama bence kısa bile burda daha uzun bir sürü bebek var.Boyu neyse de kilosu benimki kadar az olan başka bebek var mı?????Bahar sana sormuyorum ama saeninki 7 kiloyu geçmişti biliyorum.Maşallah kuzuna.Darısı benimki gibi iştahsız veletlere
kaydirigubbakcemilebakıyorumda kaynanalar kendını bellı etmeye basladı. dıkkat edınde kızlar oglanları kendılerıne cekmesınler. ıpler gelınlerın elıne gecerse yandınız vallakaydirigubbakcemile3
maşallahbakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..
tamam kız yine uykuya dalmıştı çimdirdim şimdi kalk evde kalcaksın dedim iyi yapmışmıyım :)
bak canım oğlum çok yakışıklıdır yine de erken kalkarsa alıyım
Eki Görüntüle 30628
Flaş flaş flaş !!!!! Deniz Akkaya doğurmuş kaydirigubbakcemile3
tamam kız yine uykuya dalmıştı çimdirdim şimdi kalk evde kalcaksın dedim iyi yapmışmıyım :)
bal bebeklerde bağırsak içinde ki kayganlaştırıcı mukos u dışarı atıyomuş çocuk daha sonra kakasını zor yapıyomuş
kabızlık için siyah erik suyu içirilmeliymiş
emsalcim bu senin için...bayagı çokmuş ayol aralıkta dogan yay burcu hatunlarıııı
songül canım doğum yaptığım günden beri rezene içiyorum oğlum şükürler olsun günde en az 3 defa kakasını yapıyor.
Arkadaşlar bana bebeğimin ilgisini çekebilecek birşeyler yazar mısınız? otomatik sallanan sandalye gibi. Sizin bebeğinizin ilgisini ne çekiyor o onunla ilgilenirken bende işlerle ilgilenmek istiyorum yoksa hiçbişey yapamıyorum.
ya ben hem kendim hemde kızıma içiriyorum rezene kabızlık fılan yapmıyo...birde bahar senin oğlan nasıl günde ez az 3 kez yapıyo kakasını kız bizimkisiler hatta cogumuzunki 2 günde 1 kez yapıyolar:uhm:
ha bu arada süt parası dedigin şey çocuk yardımı heralde ...mesaj yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum 27 tl haberin ola...
songül canım doğum yaptığım günden beri rezene içiyorum oğlum şükürler olsun günde en az 3 defa kakasını yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?