2009 Eylül Anneleri

yav kıslar şu ticker ı beceremedim allah rızası için şu görmmişin ogluna bi ticker he bacılar he

Arkadaşlar bana bebeğimin ilgisini çekebilecek birşeyler yazar mısınız? otomatik sallanan sandalye gibi. Sizin bebeğinizin ilgisini ne çekiyor o onunla ilgilenirken bende işlerle ilgilenmek istiyorum yoksa hiçbişey yapamıyorum.

aminn canım inşallahhh
aman 41 kere maşallahhhh sütüm az mama veriyoruz doğumun 2. gününden beri ama olsun emsin bol bolinşallahh maşallahh :))

yaa evet onu diyecektim ama dilim varmadı Allah korusun

teşekkür ederim canım aminnn

bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..

maşallahh benimkide tutuyor eline gelen herşeyi :))

teşekkür ederiz kızlar opuyorumnanaktan

anam maşallah fıstığa. Benim kızında böle resmi var du ekleyim bakın

Eki Görüntüle 30630

ya varya maşallahh kuzulara aynı benimkide böyle tutuyor ve bayadır böyle herşeye el atıyor kendim yiyeyim tutayım istiyor :))
biberonu tutarken yakalayamadım bir türlü ama maşallahh deyin 5 günlüktü kaşıkla mamayı veriyorduk kaşığı tutumuş cork cork yiyordu mamasını çektik resmini :))
gören yakınlarımız şaştı kaldı ve kimseye göstermeyin nazar olur demişlerdi :)))
ben diyorum hep bunlar akıl küpü zeka fışkırıyor maşallahh hepsinden

ємєℓ;10409095 .!.:
benim mememi hiç almıyo canım agzına ama gece uyku ersemi alıyo gunduz kesinlikle veremiyorum alıstı biberona çunku
:gitme::gitme:benden bi tane daha varmış:sinifsinif:
kız sen daha gecen gün adet olmamışmıydınkafamçokkarıştı

resmi yükledim ama boyutta problem var galiba
Eki Görüntüle 30595

maşallah bebeciklere
kremmi?ne kremi ve nereyekafamçokkarıştı
canım bence kilosu hasta olmasına ragmen çok iyi vedeiştahsızdı dimi...zaten ortalama 800 gram alıyolarmış. bu ay
bakıyorumda kaynanalar kendını bellı etmeye basladı. dıkkat edınde kızlar oglanları kendılerıne cekmesınler. ıpler gelınlerın elıne gecerse yandınız vallakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile
bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..
maşallah
tamam kız yine uykuya dalmıştı çimdirdim şimdi kalk evde kalcaksın dedim iyi yapmışmıyım :)

tuba unuttuk sanma çıbığının resmini bekliyoruzsositososito:roflol:

bal bebeklerde bağırsak içinde ki kayganlaştırıcı mukos u dışarı atıyomuş çocuk daha sonra kakasını zor yapıyomuş
kabızlık için siyah erik suyu içirilmeliymiş

Flaş flaş flaş !!!!! Deniz Akkaya doğurmuş kaydirigubbakcemile3

Allah analı büyütsün
babası kabul etmeden doğurduğu için dedim
uyuz herif ayrılmış deniz akkaya kendi istegi doğurmuş ya ondan dedim :)))

tamam kız yine uykuya dalmıştı çimdirdim şimdi kalk evde kalcaksın dedim iyi yapmışmıyım :)

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yık tatlım yaa doga evde kalmaz o güzellikle merak etme :)))

bal bebeklerde bağırsak içinde ki kayganlaştırıcı mukos u dışarı atıyomuş çocuk daha sonra kakasını zor yapıyomuş
kabızlık için siyah erik suyu içirilmeliymiş

bal demeyin yaa benim sivri zekalı kocam esra 1 haftalıkken emziğini bala batrımış vermiş deli olmuştum ben azcık dinleneyim dedim uyumuşum o zaman oda sen tut öyle yap
zaten emzik tutan bi bebekti kızım
birde iyi bişey yapmış gibi bana anlatıyordu nasıl emiyordu görmen lazım diye :)))
iyi bir kızdım ona ders oldu sonra sormadan bişey yapmaz oldu :))))

emsalcim bu senin için...bayagı çokmuş ayol aralıkta dogan yay burcu hatunlarıııı

mehtap canım çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

kızlar yaa en ufak bir fırsatta buraya geliyorum sizlere bakıyorum yazıyorum falan
şimdi eşim aradı size yazarken konuşamadım bozuldu senin işin var galiba ben kapatayım dedi
yok falan dedim ama kırıldı sanırım (((
ben bi arayayımda gönlünü alayım

songül canım doğum yaptığım günden beri rezene içiyorum oğlum şükürler olsun günde en az 3 defa kakasını yapıyor.

ya ben hem kendim hemde kızıma içiriyorum rezene kabızlık fılan yapmıyo...birde bahar senin oğlan nasıl günde ez az 3 kez yapıyo kakasını kız bizimkisiler hatta cogumuzunki 2 günde 1 kez yapıyolar:uhm:
ha bu arada süt parası dedigin şey çocuk yardımı heralde ...mesaj yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum 27 tl haberin ola...

Canım playskool un bi oyuncağı var böyle kenarları var bide üstte üç oyuncak sallanan inanılmaz oynuyo doğa bi saat rahat takılıyo bi yandakine vuruy o bi üstlerdekine vuruyo sallıyo gülüyo çığlık atıyo.. fotosunu bulursam koyarım

canım maşallah de walla. ama ben komposto falan içiyorum sürekli. etkiliyor olabilir oğlumu. gece hiç yapmıyor sabahtan akşama kadar en az 3 kere yapıyor şükür.
süt parası 27 tl mi... nassı ya... 50 lira falan diyorlardı hani... sskdan bir defalık aldığımız parayı kastediyorum canım ben. işgöremezlik parası ile birlikte olan.

songül canım doğum yaptığım günden beri rezene içiyorum oğlum şükürler olsun günde en az 3 defa kakasını yapıyor.

bende verdim bi kaç kez canım
hem biraz önce ibrahim saraçoğluda rezenin bebeklerdeki gazı gidermede kullanıldıgını gaz giderici oldugunu söyledi dr.larda aksini söylemiyor öyle bir belirtisi olsa mutlaka söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…