2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

[/URL]
[/IMG]

[/URL]
[/IMG]

tekrar teşekkür ederiz canımm

nazcım hediyeleriniz geldi ben kurstaydım eşim almış :)
çooooooooooooooooookkkk beğendikkkkk iremde bendeeee
ne kadar zevkliymişsin
birde bana özelden mesaj atmıştın acele aldıkkk çok bakamadım diyeee
bu acele almansaaaa
normali düşünemiyorumm bileeee
ayrıca gri rengi favorimdirrrr bu kadar olur isabettt birazdan ekliyceğimm canımmm
tekrar teşekkür ederizzzz
ahmetin bebek şekeride hatıra oldu irem için
notundaaa harikaaa
ağzına yüreğine sağlıkkkk

Son düzenleme:
herşey çok güzelde ben kargo ücretini kendim ödedim hala onun sokundan kurtulamadım..
adı üzerinde hediye yani bana garip geldi..

saadetcim güle güle eskitin canım o çorapların aynısını emelcim yolladı bana aynısı bizdede var dikkatimi ilk çeken şey o oldu çok güzel hepsi çok zevkli haziran annişleri

nilaycım herkesin vardır bir düşüncesi sıkma canını tatlım benim öpüyoruz efoşu opuyorumnanaktan

herkesin hediyesi çok güzelmiş, güle güle kullansın minişler...
Benim kızıma hatıra gelemeyecek sanırım Olsun bizde sizinkilere bakarız :)

Saadetcim beğenmenize çok sevindim canım:kedi:
Gerçekten çok tereddüt ettim, ama çok vakitte yoktu. Ahmet hasta diye çok kalamadık..

rengini beğenmenede ayrıca çok mutlu oldum çünkü eve gelince kendi kendime söylendim erkek annesi olduğum belli hemen koyu renklere kaçtım yine dedim:) çorabı da eşim aldı, gittiğimiz mağazada uygun çorap bulamamıştık..

Eşime de çok teşekkür ediyorum, bizi alışverişe götürdü, çorabı aldı, kargoyu yolladı..(ismini nota yazmadım diye bozuldu, ben o kadar uğraştım benim adım yok diyo!!)

ıremcik güle güle kullansın cicilerini, çok güzelmiş
Nilaycım bende şok oldum şimdi ama boşver belki başkasına verip kargoya yollamıştır
belki haberi yoktur böyle olduğundan

bunlarda bizim hediyelerimiz
tşk ederiz aylin teyzesi

rica ederiz, güle güle kulansın poyrazcık..
polar olan takımı çok beğendim fakat 9 aylık bedeni yoktu, olmadı demek oğluşuna, üzüldüm şimdi..
diğerlerinin olması iyi olmuş, çokta yakışmış güle güle kullansın bebişko...

Canım gayet gzl boşa tereddüt etmişsin :)
Sizden hatıra olarak hepsini ömür boyu saklıycaz opuyorumnanaktan
Eşinede teşekkür ederizzz cnmmm :ecrin_bebek:

saadetcim çok güzelmiş iremin cicileri bayıldım valla nazın ellerine sağlık..

saadetcim canım cok güzelmiş güle güle kullanınn zevkliymiş gerçekten nazcımm

İremcik güle güle kullansın cicilerini, çok güzelmiş
Nilaycım bende şok oldum şimdi ama boşver belki başkasına verip kargoya yollamıştır
belki haberi yoktur böyle olduğundan

teşekkürler arkadaşlar

öyle diyelim canım..
bende başkasına yollattım kargomu fakat herşeydende haberim vardı..

Doğrusu bu zaten nilaycım
:lepi:

kıyamam dünürüme:sinifsinif:
kim sana alacaktı, bi daha çekiliş yaparız size olmadı biz yollarız elifime; oğlumdan hatıra kalır

ahh tatlım benim kimse yollamazsa bende yollarım üzülme sen hediyesiz bırakmayız sizi:))

Canlarım benim çokk teşekkür ederim. Valla ne yalan söyleyeyim ismini yazdırıp hele bi de tekrarda topiğe gelerek katılıyorum diyen arkadaşıma çok kırıldım. Sorumluluk sahibi olmalı bence herkes değil mi ya?

Nilaycım bu arada kargo olayı çok iyiymiş kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 neyse vardır bi sebebi mutlaka

kızlar güle güle kullanınnn çok güzellerrrr.
nilaycım kargo olayı gerçekten ayıp olmuş bırazcık neyse

saadetcim güle güle kullansın iroş hanım cicişlerini çok hoş sende iyi günlerde tak takını.

semracım sizin cicilerde çok hoş güle güle giysin poyraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…