herkesin hediyesi çok güzelmiş, güle güle kullansın minişler...
Benim kızıma hatıra gelemeyecek sanırımOlsun bizde sizinkilere bakarız :)
herkesin hediyesi çok güzelmiş, güle güle kullansın minişler...
Benim kızıma hatıra gelemeyecek sanırımOlsun bizde sizinkilere bakarız :)
bunlarda bizim hediyelerimiz
tşk ederiz aylin teyzesi
İremcik güle güle kullansın cicilerini, çok güzelmiş
Nilaycım bende şok oldum şimdi ama boşver belki başkasına verip kargoya yollamıştır
belki haberi yoktur böyle olduğundan
Canım gayet gzl boşa tereddüt etmişsin :)Saadetcim beğenmenize çok sevindim canım:kedi:
Gerçekten çok tereddüt ettim, ama çok vakitte yoktu. Ahmet hasta diye çok kalamadık..
rengini beğenmenede ayrıca çok mutlu oldum çünkü eve gelince kendi kendime söylendim erkek annesi olduğum belli hemen koyu renklere kaçtım yine dedim:) çorabı da eşim aldı, gittiğimiz mağazada uygun çorap bulamamıştık..
Eşime de çok teşekkür ediyorum, bizi alışverişe götürdü, çorabı aldı, kargoyu yolladı..(ismini nota yazmadım diye bozuldu, ben o kadar uğraştım benim adım yok diyo!!)
saadetcim çok güzelmiş iremin cicileri bayıldım valla nazın ellerine sağlık..
saadetcim canım cok güzelmiş güle güle kullanınn zevkliymiş gerçekten nazcımm
saadetcim güle güle eskitin canım o çorapların aynısını emelcim yolladı bana aynısı bizdede var dikkatimi ilk çeken şey o oldu çok güzel hepsi çok zevkli haziran annişleri
nilaycım herkesin vardır bir düşüncesi sıkma canını tatlım benim öpüyoruz efoşu opuyorumnanaktan
İremcik güle güle kullansın cicilerini, çok güzelmiş
Nilaycım bende şok oldum şimdi ama boşver belki başkasına verip kargoya yollamıştır
belki haberi yoktur böyle olduğundan
öyle diyelim canım..
bende başkasına yollattım kargomu fakat herşeydende haberim vardı..
kıyamam dünürüme:sinifsinif:
kim sana alacaktı, bi daha çekiliş yaparız size olmadı biz yollarız elifime; oğlumdan hatıra kalır
ahh tatlım benim kimse yollamazsa bende yollarım üzülme sen hediyesiz bırakmayız sizi:))
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh yani nilay kimdi sana yollayan cok ayıp yapmış ya olur mu öle şey
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh yani nilay kimdi sana yollayan cok ayıp yapmış ya olur mu öle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?