2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

morboncuk nezomemo ve seremimi listeden cıkarıyorum kızlar

onun yerine

babyceren i listeye ekledim bi kişi eksik kalırsa beni yazın demişti

Son düzenleme:
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

sonunda tamamlayabildim ilkecim hediyelerini çok beğendik canım, seni ve yağmuru hiç unutmayacağız, çok teşekkürler

Son düzenleme:
mümine çok güselmişş güle güle kullanın çok yakıuşır azrayaa
ayy naz çok hoşsunnnkaydirigubbakcemile3
nilay olsun bidaha böle bi organizasyon yaparsak şart koyarız kargo ücreti gönedren kişiye aittir diee
ders oldu bizee

bizimde hediyelerimiz geldiiiiii....
hepsi çok güzel.binnurcum tekrardan çok ama çok tşk ederiz
akşama resimlerini çekip koyucam.

teşekkürler kızlar, tüm bebişler güle güle kullansın, naz canım şimdi geri kalanlardan kim kime alıcak, ben morboncuğa alıcaktım, o da yeşimnura alıcakmış, isterse ben yeşimnura alabilirim

mümine ve arzucum çok gzller güle güle kullanın ana kızzz
arzucum çoraba bayıldım bendeee
binnur canım nerden buldun bu enterasan çorabıııı
bizde alalım teyzesiii :)

müminecim arzucum çok güzeller ya güle güle kullanın şu güzelkızms nin çocuğunun cinsiyeti ne kızlar bileniniz varmı ben bilemediğim için hala çıkıp alamadım yaa :):)

saadet ver adresi sanada yollim canım zehroşun bütün çorapları böleee hepsinin arkasında bişiler varr
sakaryadan almıştım ama o neredendi hatırlamıyorumm

ARKADASLAR BU TOPİĞİ TAKİP ETTİMDE....YA YANLIS ANLAMAYIN AMA MÜSLÜMAN BIR Kardesın ayıbını desifre etmektense örtmek erdem olandır.yanı bu kargo olayını bu kadar dıle dolamayın bencce

ARKADASLAR BU TOPıĞı TAKıP ETTıMDE....YA YANLIS ANLAMAYIN AMA MÜSLÜMAN BIR Kardesın ayıbını desifre etmektense örtmek erdem olandır.yanı bu kargo olayını bu kadar dıle dolamayın bencce
valla canım sana diyeceğim tek şey sende böyle birşey yaşarsan anlarsın ancak şok oldum ya hediyeyi bile açmak istemedim bir an..
sen kargo olayını müslümanlığa kadar taşımışsın ne ağlakası var anlayamadım.. deşifre falan ettiğimiz yok kimseyi sadece yaşadığım birşeyi paylaştım arkadaşlarımla onlarda bana hak verdiler sana ne oluyor onu anlamadım ben...
bana yapılan terbiyesizliğe karşılık ayıp örtemiycem izninle...
oğluşu var canım, ama kargo ücretini ödemekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 seviyorum sizi kızlar:))))))
haklısın canım ama keske cıkıpta acıklama yapsa bu kadar seyin üzerine

bencede yapsa iyi olurdu nazcım..:1ninca:

saadet ver adresi sanada yollim canım zehroşun bütün çorapları böleee hepsinin arkasında bişiler varr
sakaryadan almıştım ama o neredendi hatırlamıyorumm

yok canım sağaoll binnurcumm a.s.
ben hanii burdada varsa aldığın yerden alırım gibisinden sordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…