2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

emirde sırtüstü yatınca uykuya dalamıyor, hemen uyanıyor, alıştı böyle uyumaya..
saadetciim teşekkür ederiim güzel sözlerin için..

emelcim aylincim çok hoş cicişleriniz güle güle kullanın.
bencede haziranda tekrarlayabiliriz çekilişi çok hoş olur
saolasıın havvaaaam teşekkürler. evet hazirandada yapalııım hatıralar biriksin..

Canım rica ederiz...minicik bir hatıra...sağlıkla kullansın Emirim...
a.s.

güle güle giysin emir...
yavrum ne güzel uyuyo, yerim ben onuuu

saol canım beniim hepimizin bebişleri güle güle kullansın..

bizim hediyemizde yerine ulaşmış, semra özel mesajdan yazmış, çok hoşuma gitti benim bu organizasyon.. haziranda tekrarlarız umarım..

aylincim çok güzelmiş emirimin cicileri çok zevkliymiş pınar güle güle giysin küçük erkek..
eşoftmanınıda çok beğendim hırkasıyla takım göndermiş pınar teyzesi..
öyle uyumaya efede bayılıyor ben sırt üstü yatırıyorum kendisi dönüyor yüz üstü..

Son düzenleme:
kız aylin bu emir kocaman olmuş ya kız anamm çok tatlı olmuş nasılda uyuyo kuzucuk maşallah hediyelerde pek tatlı çok hoş güle güle eskitin canım öptüm emiri

yaa hülyacım büyüttük kuzularıı, bemnde nisayı öpüyoruuuuumm..

nilaaaayy senide öpüyorum fotoları bekliyoruuumm..

nilay burda mısınnn?? aynı anda online olduk galiba. tarlana hediye yolladım, bakıver canım..
hediyelerini güle güle kullansın efeemmmm.
emirin eşofmanlarıyla hırkası takım oldu şekerim evet, sanki biliyomuş gibi yollamışş pınarcıık:))

ben deee istiyorummm hediyeeeeeeeeee amaaa tarlayaaa aylncimmm
nilaycım oğluşla iyi gnlerde kullanınn hediyelerinizi

zeynozuzumurti çok teşekkür ederim canım.inan çok beğendim.resimleri ekleyemedim vakit olmuyor.Fırsat bulursam ekliycem.

Şeremim yok,ben hediye yollayamıyorum.Eğer adresini özel mesaj olarak yollarsan bende sana hediye yollayayım canım,çok sevinirim eğer adresini yollarsan.

Herkesin hediyeleri hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Hepiniz çok düşünceli ve anlayışlısınız.

çok güzelmiş poyrazın takımları hele ikincisine bayıldım valla zevkli arkadaşım benim ne güzel almış..
güle güle giysin oğluşun..

teşekkür ederim kızlar ama ikincisi küçük geldi oğluşuma altı olduda üstü olmadı bende 2. çocuğuma giydiririm kısmet olursakaydirigubbakcemile3

güle güle giysin poyraz çok gzlll hepsiiii canımmm

nazcım hediyeleriniz geldi ben kurstaydım eşim almış :)
çooooooooooooooooookkkk beğendikkkkk iremde bendeeee
ne kadar zevkliymişsin
birde bana özelden mesaj atmıştın acele aldıkkk çok bakamadım diyeee
bu acele almansaaaa
normali düşünemiyorumm bileeee
ayrıca gri rengi favorimdirrrr bu kadar olur isabettt birazdan ekliyceğimm canımmm
tekrar teşekkür ederizzzz
ahmetin bebek şekeride hatıra oldu irem için
notundaaa harikaaa
ağzına yüreğine sağlıkkkk a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…