2009 Haziran Anneleri!!

Didemcim gördüm ayaklarını benim kadar şiş değil gerçekten benim resmen davul gibi
ama gün geçtikçe artıyor benim 38 . hafta ya ondan olabilir
neyse az kaldı idare etçez
Üzülüp durma sende

kızlar ben doguruyorum galiba saat 3 de öyle bir sancı girdiki kasıgıma ağlıyorum kociş yok sonra uzandım kızımla konuştum şimd yine oldu kaasıgımda şiddetli ağrı nasıl terliyorun anlatamam nluyo bana acaba kasılma mı başladı. şimdi rahatladım ama bişey yok

tek taraflı sancılar dogum sancısı değil havvacım iki taraflı girerse eger dr una yetiş hemen
korkma onlar yalancı sancılar

tek taraflı sancılar dogum sancısı değil havvacım iki taraflı girerse eger dr una yetiş hemen
korkma onlar yalancı sancılar

vallahi narenim bilmiyoru yalancımı gerçek mi ama canım çok yandı korktum kızım erken gelicek diye ama verdiğim bilgi için sagol çift tarfalı önemli demek ki

canım inşallah önemli bir şey değildir, aynı şey benim başıma da geldi, acaba cok yordun mu kendini, ayakta durdun mu? ben biraz yorulmustum,daha dogrusu ayakta cok durmustum, asırı derecede kasıklarım agrıdı,agırlastı hatta uyudum uyandım ertesı gun kalktığımda yuruyemıyordum, ben 2 gun dınlendım fazla ayaga kalkmadım gectı sukur...

eger rıtmık değilse ve dınlenmekle geciyorsa gercek dogum sancısı olamaz.
doktora sordugumda idrar tahlili istedi, idrarda bir şey cıkmıyorsa muhtemelen yorgunluktan oluyor. ama eger kasılmalar sıddetlenıyorsa dogum belırtısı olabilir tabi, bence yat uzan biraz dinlen ve bebek hareketlerine dikkat et canım, gecmıs olsun.

zuzu sakinles canm
doguma hazirlik kasilmalarindan olabilir
yada sen ani hareket yapmis olabilirmisin farkinda olmadan..
bi yandanda bebek hareketlerini kont et yinede

canım dinlenince geçiyo ritmik değil. doktor 26 sına gel demşti olmazsa bu hafta bi gideyim ben içim rahat etsin hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

arzu azranın anlamına niye kötü dedin ki. el değmemiş demek. benim kızımın adı olcak inşallah
:ecrin_bebek:

zuzu sakinles canm
doguma hazirlik kasilmalarindan olabilir
yada sen ani hareket yapmis olabilirmisin farkinda olmadan..
bi yandanda bebek hareketlerini kont et yinede

uzanıyorum özlemcim maşallah kızım kıpır kıpr alta doğru vuryor oda korkutuyor.daha gelmesin yavrum küçük o sagol canım
canım buarada sen ogluşumuzun odasını koymuştun nerdeydi o

amanda canım adaşıma sancımı gelmiş canım yordunmu kendini bak dikkat et canım ters bi hareket yapmışsındır son ay artık biyere uzanarak bişey almaya kalkma ben geçende yaptım aldım boyumun ölçüsünü şlimdi bardak almak için bile eşimi cagırıyorum yalancık agrıdır o canım endişelenme.

didemcim ya bırak canım üzmeyi kendini eşinden ayrısın tabi şimdi o zor geliyodur sana gerisi sadece hikaye az kaldı canım gelicek yakında kocişte geçicek şişliklerinde dogumda yenilenecegiz hepimiz . dogum bütün vücudu yeniliyormuş kalmaz şişlik felan o zaman

evet adaşım yalancı sancı geldi ama benim kararlılığımı görünce kaçtıklava:
bende uzanırım ama bundan sonra kocişe muracat edicez.

Havvacim kokma onlardan bende de var...bugün hele kac kere geldiler...Korkma ben varim ayni durumda olan, birseycikler olmaz, zamanli gelir onlar akilli bebekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…