2009 Haziran Anneleri!!

bende geldimm bütün gün arkidişlerimleydim geç geldimmm geçmişi okudummmm

sedacım dinleme milleti boşver sen benim koca göbüşe de herkes çok küçük diyo dr um sa suyun bol diyo karnın ondan iri diyoo takma boşverr

didoşum pamuk ayaklarıınnnn şiştimi kuzum benim de öleler bende yarın çeker koyarımmm na yaptıysaö geçmedi soğuk su sadece yanmasını alıyoooo ii geliyo ama şiş devam ediyo kuzu

havvacım geçmiş olsun korkma yalancı sancıdır ama sen eşine yine de bi sorrrrrr

benim de şu an ayaklarım ayak bileklerim ve ellerim felakettt sanki yüzümde de başladı şişlik sıcaklarda arttırıyo sanırımmm yapcak bişe yok hamişliğin cilverleriii

heee dünürüm bende evde olmayıncaa garipsedim bendeee ellerim pc mi aradı tüm gün arkadaşım daydım diğer kızlarda geldi kaynattık birazzzz karnımı sevdiler oğlum maymunluk yaptı gün bitti eve geldimmm

herkese iyi akşamlarrrr
havvacım geçmiş olsun, herkes yazmış bana yazacak bişey kalmamışa.s. kafana takma kuzum:1hug:
dido boşver sen onları, doğumdan sonra gelip görsünler seni bi deklava:
zeze odasın çok sevimli olmuş güle güle kullansın oğluş

saol nazcımmmmm kudurk işteeeee oynasın diye bekle oynamazzzz kızların sesine kudurdu nolcakkk maymun işteeeee

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzu özledim seni nasılsın cicimmmm batuşum nasıl tontiş ayaklımmmmm

iidir havva şişliklerle mücadeleye devam sen nasılsınnn

kuzumla cilveleşiyozzz babamızı bekliyozzzz ben donduyma yedim kuduruk sevindi depüşüyo içerde sıpammm

havva ben senin o kırmızı elbesenin içinde saklanan göbüşünü sevim beee paşam benim büyümüşşşş maşallahhh

selam güzel haziran annişleri nasılsınız bakalım ben bu akşam biraz kötü gibiyim yemeği geç yedim midem bulandı alışkın değil o saatlerde yemek yemeye bide iştahsızım bu aralar sıcaklardan galiba geçmişi okudum baktım ne var ne yok didoşu üzmüşler densizlik etmişler herkes öle der zaten banad soruyolar kaç kilo aldın 25 diyince aboooww o kadar alma kız nasıl verecen nasıl doğurucan bende diyorum kız bi çıksın kiloyuda veririk o kolay iş kaydirigubbakcemile3millet derde der takmamak lazım en iyisi bu zuzuydu galiba sancım var diyen yanlış hatırlamıyosam o yalancı sancılar bendede oluyo eğer sıklaşıyosa ve 5 dk ya iniyosa doğum başladı demektir korkma allahım zamanlı versin kuzucuklarımızı semoşum sende bugün ne güzel arkadaşlarınla oturmuşun kaynatmışın ohh en güzelini yapmışın canım pınarcım sen nasılsın tatlım iyimisin herşey yolunda dimi batuşcuk üzmez seni akıllı o annesi

selam hanımlar..
ya bişey sorcam size yarın dra gidiyorum.37. haftaya girdim artık.gebelik sitesinde bu hafta dr çatı muayensi yapar yazıyo.bu hafta gidipde alttan muayene olan oldumu.dogrumu acep.ben pek hazırlıklı değilimde kuaföre gittiğim için şimdilik bi hafta daha beklemem gerek.hemen almıyolar.inşalllah bu dr bu hafta alttan bakmaz ya.çok utanırım valla

herkese iyi akşamlar bir bakalım dedik hatun kişiler neler yapmışlar
sohbet koyuymuş bugün iyi kaynatmışınız
kimsecikler kalmamış herkes uyudu muuuuuuuuuu

neyse biz de yatalım yarın temizlik var evde
doğum öncesi son temizlik ve hazırlıklar başaldı canlarım
yarın pek uğrayamam fazla kaynatmayın hıııııı sonra okumak zor oluyor

öptüm tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr

yok canım benim sezeryan olacağı için yapmayacak
ama benle aynı olan servet yani cocosh var ona bu hafta yapacak yanlış hatırlamıyorsam ama bu konu ben ce dr dan dr a değişir
tedarikli olmakta fayda var ama nasıl olacak sa desene:1no2:

naptınız kızlarrr
bz kocişlee bi kaçamak yaptık gedlik eve şimdiiii
çarşıya çıktık serin serin pek ii oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…