2009 Haziran Anneleri!!

yaww herkesler var ama kimsecikler yok burdamısınızz nerdesinizz dadlu anneler

birine teşekkür borcum var şekerkızdı galiba benim bu ara hafızam çok zayıf aklımda tutamıyorum çoğu şeyi affedin şekerkızdı galiba soğuk suyun altına kollarınız sokun öyle yatın uyuşma olmuyo diye valla ben denedim ve hergece yatarken yapıyorum valla uyuşma felan olmuyo ve benimki öyle bişeyki damarlarımda hissediyorum acıyı o kadar kötü oluyoki ama allah razı olsun 2 gecedir yapıyorum gece uyuşmam olmuyo allaha şükür rahat ediyorum valla kolu uyuşan varsa denesin derim çok güzel yahuhihoyyythihoyyyt

neyse bakalım yarın görcez artık ne olcak.gelince yazarım sizede.bu arada nts ye baglıyolar.çok hoş ya kalp atışları duyuluyo.

havva ben senin o kırmızı elbesenin içinde saklanan göbüşünü sevim beee paşam benim büyümüşşşş maşallahhh
büyüdü teyzesi poposunu direyip duruyo sürekli . maşallahı var gerçekten
iidir havva şişliklerle mücadeleye devam sen nasılsınnn

kuzumla cilveleşiyozzz babamızı bekliyozzzz ben donduyma yedim kuduruk sevindi depüşüyo içerde sıpammm

iyiyim canım bende mücadele ediyorum iki gün dür o şişliklerle çok ca sıkıcı gerçekten bide sıcak burası oflaya puflaya geçiyo zaman 1 günde yaz geldi ya resmen şok olduk valla

ay cemrecim bende denicem bak şimdi işe yarıyo demek sag elimin 3 parmagında sürekli uyuşmam var inşallh işe yarar canım bendede

merhaba annişler bende nisan annesiyim bizim topikte martta bıcır bıcırdı sabahlara kadar çene abahın köründe yine çene şimdilerde incin cin top oynuyo buluşamıyoruz bi türlü sıpalardan fırsat bulupta bende size bi bakayım dedim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerima.s.

Günaydınnnn tombilerrr ve bebişlerrrrrrrrrrrrrrr çok sıcakkkkkkkk oğlum bronz çıkacak vallaaa napıosunuz bakalımmm???

Teşekkürrr ederizzz şenayy çok heyecanlıyız çok az zamanımız kaldıı

Sen-ay cokk tesekkürler,
ikizlerin var sanirim allah anali babali büyütsün insallah...a.s.

Pinarcik günaydinnn

günaydın anişler nasılsınız.Bebeişler nasıl.
Bencede Şen-ay arkadaşın dediği gibi özellikle ilk zamanlar pek uğrayamayız erhalde buralara.

kızlar herkese günaydın....
yeni bi haftaya başladık kısmetse perşembe son iş günüm benim cumadan itibaren bende sizin gibi ev hanımı olucam inşallah.Bu gün son p.tesi sendromumu yaşıyorum.....
Allahım tüm hamişlerin içindede bizim için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.

Günaydın canım benimde cuma son iş günüm çok mutluyum yeter bu kadar çalışmak birazda evimizde oturalım değil mi canım.

günaydın annişler
biz de temizlik var ama kaçtık size bakalım dedik malum olmuyor sizsiz

öpüyorum kendinize iyi bakın
dr a gidenlerden hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…