yok canım benim sezeryan olacağı için yapmayacak
ama benle aynı olan servet yani cocosh var ona bu hafta yapacak yanlış hatırlamıyorsam ama bu konu ben ce dr dan dr a değişir
tedarikli olmakta fayda var ama nasıl olacak sa desene:1no2:
büyüdü teyzesi poposunu direyip duruyo sürekli . maşallahı var gerçektenhavva ben senin o kırmızı elbesenin içinde saklanan göbüşünü sevim beee paşam benim büyümüşşşş maşallahhh
iidir havva şişliklerle mücadeleye devam sen nasılsınnn
kuzumla cilveleşiyozzz babamızı bekliyozzzz ben donduyma yedim kuduruk sevindi depüşüyo içerde sıpammm
birine teşekkür borcum var şekerkızdı galiba benim bu ara hafızam çok zayıf aklımda tutamıyorum çoğu şeyi affedin şekerkızdı galiba soğuk suyun altına kollarınız sokun öyle yatın uyuşma olmuyo diye valla ben denedim ve hergece yatarken yapıyorum valla uyuşma felan olmuyo ve benimki öyle bişeyki damarlarımda hissediyorum acıyı o kadar kötü oluyoki ama allah razı olsun 2 gecedir yapıyorum gece uyuşmam olmuyo allaha şükür rahat ediyorum valla kolu uyuşan varsa denesin derim çok güzel yahuhihoyyythihoyyyt
merhaba annişler bende nisan annesiyim bizim topikte martta bıcır bıcırdı sabahlara kadar çene abahın köründe yine çene şimdilerde incin cin top oynuyo buluşamıyoruz bi türlü sıpalardan fırsat bulupta bende size bi bakayım dedim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerima.s.
merhaba annişler bende nisan annesiyim bizim topikte martta bıcır bıcırdı sabahlara kadar çene abahın köründe yine çene şimdilerde incin cin top oynuyo buluşamıyoruz bi türlü sıpalardan fırsat bulupta bende size bi bakayım dedim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerima.s.
narencim geçen sormuşsun cevaplamıştım ben inegöldeyim sen merkezdesin galiba
kızlar herkese günaydın....
yeni bi haftaya başladık kısmetse perşembe son iş günüm benim cumadan itibaren bende sizin gibi ev hanımı olucam inşallah.Bu gün son p.tesi sendromumu yaşıyorum.....
Allahım tüm hamişlerin içindede bizim için hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.
Günaydın canım benimde cuma son iş günüm çok mutluyum yeter bu kadar çalışmak birazda evimizde oturalım değil mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?