narencim zor oluyo artık uyanıp gelmek.....
çok güzel ya ilk kez o kadar uzun süre evde kalıcam
canım senin yalancı doğum sancıların başlamış.Bir kaç gündür bendede oluyor.ama kısa sürüyor.Zaman yaklaşıyor demekki.Hakkımızda hayırlısı olsun.kızlar ben doguruyorum galiba saat 3 de öyle bir sancı girdiki kasıgıma ağlıyorum kociş yok sonra uzandım kızımla konuştum şimd yine oldu kaasıgımda şiddetli ağrı nasıl terliyorun anlatamam nluyo bana acaba kasılma mı başladı. şimdi rahatladım ama bişey yok
aslında sıkılırmıyım diye de düşünmüyor değilim ama dediğin gibi erken kalkmak çok zor.Ama sadece bir hafta evde yanlız kalacağım daha sonrada annemle kardeşim gelecek.Doğumdan sonra hiç sıkılmam o kesin.
sıkılmayız narencim ya düşünsene eevdeki işlerimizi hallederiz bebekle ilgili hazırlıkları hallederiz zaten sıkılıcak kadarda çok vaktimizde olmayacak kısmetse 3 hafta kalıcaz evde...
merhaba annişler bende nisan annesiyim bizim topikte martta bıcır bıcırdı sabahlara kadar çene abahın köründe yine çene şimdilerde incin cin top oynuyo buluşamıyoruz bi türlü sıpalardan fırsat bulupta bende size bi bakayım dedim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerima.s.
günaydın annişler
biz de temizlik var ama kaçtık size bakalım dedik malum olmuyor sizsiz
öpüyorum kendinize iyi bakın
dr a gidenlerden hayırlı haberler inşallah
narencim zor oluyo artık uyanıp gelmek.....
çok güzel ya ilk kez o kadar uzun süre evde kalıcam
naber tombillerim benim günaydın hepinize napıyonuz bakim bende annemden kaçıp 2dakka uğriyim dedim ayaklardan dolayı kızıyoda nete oturmama napimm yaaa zaten geçeceğide yok alıştım artık ya minikkuşlar benimde gece kasıklarıma öle bir ağrı giriyoki sormayın bende geçen gece doğurcam sandım valla sanki hasta olacakmışım gibi adet sancısı gibi bir sancı çok şiddetli değil ama adet sancısı kadar ağrıyor belimede vuruyor sanırım yalancı dedikleri bu olsa gerek
oyyy didoşum gelmişşşş özledim delü seni kıs ayaklarım benim de öl kocaman oldular bacııı
dün naren çift taraflıysa sancı doğum sancısıdır demiş onun dr u öle sölemiş onaaaa yalancı sancıdır canım ooo dikkat et yine de dk tut ne kadar sürüyo ne sıklıkla sancı giriyo diye emiii
Didoscum aynen adet sancisi gibi hafif bir agri da ben yasadim dün...Insan tedirgin oluyo yaa..Erken gelmeseler bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?