2009 Haziran Anneleri!!

narencim zor oluyo artık uyanıp gelmek.....
çok güzel ya ilk kez o kadar uzun süre evde kalıcam

aslında sıkılırmıyım diye de düşünmüyor değilim ama dediğin gibi erken kalkmak çok zor.Ama sadece bir hafta evde yanlız kalacağım daha sonrada annemle kardeşim gelecek.Doğumdan sonra hiç sıkılmam o kesin.

Kizlar günaydin,
benim bu 4. haftam evde..Aslinda güzel dinlendirici ama zaman zaman geliyorlar evde insana...Hazirliklari tamamlamak ve dinlenmek acisindan evde olmak cok güzel...

canım senin yalancı doğum sancıların başlamış.Bir kaç gündür bendede oluyor.ama kısa sürüyor.Zaman yaklaşıyor demekki.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Nasılsın güzelim uzun zaman yoktun.Merak ettik seni .aramayı düşünüyordum.Ama okudum annen gelmiş gözün aydın ne güzel temizlik işide bitmiş.Kısmetse bende önümüzdeki hafta yaptıracağım temizliği.Sonraki hafta da annemler gelecek.onlara kıyamadım temizliği yaptırmayı.Edirne'de ki evde çok derin temzilik vardı .Marleyler değişti.duvar, tavan ,evin dış cephesi ,kapılar herşey boyandı .hepsi 5 er kilo vermişler.eşimde diyor keşke doğumdan sonra yapsalardı sende 5 kilo verirdin.Bu hafta kardeşimi istemeye geliyorlar.O yüzden ben kadın tutup temizleteceğim

Son düzenleme:

sıkılmayız narencim ya düşünsene eevdeki işlerimizi hallederiz bebekle ilgili hazırlıkları hallederiz zaten sıkılıcak kadarda çok vaktimizde olmayacak kısmetse 3 hafta kalıcaz evde...

sıkılmayız narencim ya düşünsene eevdeki işlerimizi hallederiz bebekle ilgili hazırlıkları hallederiz zaten sıkılıcak kadarda çok vaktimizde olmayacak kısmetse 3 hafta kalıcaz evde...

yani bencede öyle ama gezmeye çok alıştım .bu yıl hiç evde durmadım.Kurs ,iş , günler ,mangal partileri derken.Dün evdeydim tüm gün canım sıkıldıda ondan öyle diyorum.Ama çok iş hallettim dün dolabı sildiim toparladım.yazlık kışlık olarak alt üst rafları değiştirip ütülenecek ne varsa ütüledim.çok terledim ama çok güzel oldu.

sağol şenaycım bizde sizi takip etmiştil topikte sancılarnıp doğuma gidenleriiiii allahım yardımcınız olsun sizde bi deee 2 tane varrrrrr bizim de son ay bakalım biz nasıl olcazzzzzz
günaydın annişler
biz de temizlik var ama kaçtık size bakalım dedik malum olmuyor sizsiz

öpüyorum kendinize iyi bakın
dr a gidenlerden hayırlı haberler inşallah

kolay gelsin sibelimmm çabucak biter inşallahhhhh

narencim zor oluyo artık uyanıp gelmek.....
çok güzel ya ilk kez o kadar uzun süre evde kalıcam

yeşimcim vildancım son iş haftanız hee gözünüz aydın

az kaldı işte biraz sıkıcı biraz zevkli evde olmakkk ama sizin sıkılmaya vaktiniz kalmaz hazırlıklardannnn ancak halledersinizzz

günaydın herkeseeee biz uyandık ama çok uykumuz var ya sıcaktan uyuyamadım sanki kar yağıyo eşim hem kapıyı hem de camı kapatıp öle uyudu bende tabi bayıldım sıcaktannn sağ sol sol sağ derken uyumusummm sabah camoı açıp uyudum biraz rahatladımmm şu an da çok açızzzzzzz mamamızı yemeliyiz ama çayımız demleniyoooo onu bekliyoruzzzzzz oğlumda acıktı tekmeliyoooo ya bu oğlan bi ara daha az hareket ediyodu tekrar kuduruk oldu nedenkineeee suyummu arttı acabaaa yerrimi çokkkk deliriyo içerde resmennn

günaydın bütün annelere umarım hepiniz iyisinizdir ve sorun yoktur.

benim ellerim ve ayaklarım davul gibi oldu bir önerisi olan varmı tombikler üzerlerine basamıyorum bile çoraplarımı kocam giydiriyo işe bile ayakkabıların arkasına basarak geldim çünkü ayaklarım ayakkabıya sığmıyor... yardım edin ne yapim bennnn :bbo:

yaseminnn valla bi çare bulamadık ki soğuk su ii geliyoooo bayağı bi acısını alıyooo şişliğini de ama sen iştesin bu geçiçi bi süre için bol sıvı tüketmek lazımmışşş ne yapsak boş anlıcannn valla ben de dün arkadaşıma giderkenn parmak arası terliklerimi giydimmm başka bişe olmadı çorapları da 10 gündür attım ayağımdann

naber tombillerim benim günaydın hepinize napıyonuz bakim bende annemden kaçıp 2dakka uğriyim dedim ayaklardan dolayı kızıyoda nete oturmama napimm yaaa zaten geçeceğide yok alıştım artık ya minikkuşlar benimde gece kasıklarıma öle bir ağrı giriyoki sormayın bende geçen gece doğurcam sandım valla sanki hasta olacakmışım gibi adet sancısı gibi bir sancı çok şiddetli değil ama adet sancısı kadar ağrıyor belimede vuruyor sanırım yalancı dedikleri bu olsa gerek

oyyy didoşum gelmişşşş özledim delü seni kıs ayaklarım benim de öl kocaman oldular bacııı

dün naren çift taraflıysa sancı doğum sancısıdır demiş onun dr u öle sölemiş onaaaa yalancı sancıdır canım ooo dikkat et yine de dk tut ne kadar sürüyo ne sıklıkla sancı giriyo diye emiii

Didoscum aynen adet sancisi gibi hafif bir agri da ben yasadim dün...Insan tedirgin oluyo yaa..Erken gelmeseler bari...

bisde sizi ösledik semocaaannn anacım pek giremiyomki işte nete arasıra ondada karşılaşamıyoz kocişle konuşmaya giriyom akşamları işte onda bile kızıyo anacık napalım buarada bugünde bizim evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp ama kocişim yanımda diiilllllsenağlama
tatlışım ağrı ara ara gelmiyo sürekli bir adet sancısı gibi giriyoooo sonra geçiyo bidaha gelmiyo ondan rahatım bende zaten ama sanırım ona benzer bişey olcak daha şiddetlisi tabi çünkü anlatanlarda hep ööle diyor ya adet sancısının daha şiddetlisi diyolar

Didoscum aynen adet sancisi gibi hafif bir agri da ben yasadim dün...Insan tedirgin oluyo yaa..Erken gelmeseler bari...

evet tatlışım yaa hemde ne tedirgin oluyo bide gece olunca korkuyo insan şimdi gelse naparım diye Allah korusun bizim arabada yok valla evde doğururum heralde evde biraz şehir dışında bizim ihsoş akıllı davransada gündüz gelse barekaydirigubbakcemile3

Yok canim sen merak etme, o gündüz gelcek annesi..

Benim de bugün icim SIKILIYO ..off yaaaa..Hava da kapali...Hayirdir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…