2009 Haziran Anneleri!!

ben hazırlandımmm ve çıkıyorummmm
hava alım brazzz
hoşçakalınnnnnnnnnnn

hasta bezını hastane verıyor dıye bılıyorum sankı ....
gogus pompasıda sutu gelmeyenler ıcın degılmı canım ıstersen onu bıraz ertele sutun gelmezse her eczanede satılıyor esın gıder alır ...ama neden sutun gelmesın kı dımı ama yerimseniben logusa tacını ben bulamadım pazara baktım taçlara kırmızı guzel yoktu sanırım kırmızı kurdela alıp takıcam :1no2: zaten hava sıcak olucak eger sezeryan olursam ben saclarımı balık sırtı ordurmeyı dusunuyorum :1closedeyes:

merhaba tekrardan tontişler
ben gittim geldim
offf yürümek bana hiç yaramıyor sanki kasıklarıma taş oturdu ,öyle bir ağırlık varki anlatamam o kadarda yavaş yürüdüm yani
bide gittiğim yer 5dklık yer ben 10dkda gittim yavaş yavaş

ay kuzumya çok güldürdün beni,
bende bi cesaret edebilsem
acayip utanıyorum asla acamam gibi geliyorya
çok saftiriğimya

ya evet sizinde orası değiştimi
benim çok çikinleşti ya
hep bölemi kalacak
valla moralim bozuldu görünce
bende bitek benim böyle oldu sanıyordum demek seninde öle naren ya

evet derindencim bende biraz bekliom zaman geçsin dieee
inşallah kızımmm
ağdaya gtmeden gelipte rezil kepaze etmez benii doktoraaa

işte benimde en korktuğum olay ya
öyle olursa ne yapmalıyız acaba

saolun kızlar neyse ben kaçıyom bugün pek de pozitif değilim sizinde modunuzu bozmiyimmm öptüm canlarım sizi bende kendimi şımartırımm dondurmamı yerim napimmm
semacım boşverya bu kadar dert etme herşeyi
bebişine yazık
bende bu günlerde çok agresifim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum
herşeye ağlıyorum bende
şu adamada bu kadar takma bırak naparsa yapsın sende istediğini yap tatlım
bende hergün 1tane magnum yiyorum valla bakalım nolcak

yuh diyorumyaaa

Ya kızlar abartmayın yapmayın canınızı boşu boşuna.Ben hamile kalmadan önce ağda yapıyordum hamile kaldıktan sonra yapmadım.Her doktor kontrolünde yeni açılmış permatik kullanıyorum ne olur ne olmaz diye.Sedece ilk kontrolümüzde alttan muayene olmuştum hemşire daha önce vajinal muayene oldun mu diye sordu bende oldum demiştim.Belli demişti. yani gayet temizdi.Şimdide ayna yardımıyla aynı yöntemi kullanıyorum.Tavsiye ederim.Acısız.

len yirim bensenin göbişiiiii cok datlu maşallah kocaman olmuş sedecım seninde maşallahın var nazar:

ben şimdi sağlık ocağından geldim.Oğlumun kalp atışlarını dinledim.Çok güzel geliyordu.Ebe çok çok iyi dedi.İnsan çok mutlu oluyor.Eşimi de arayıp kıskandırdım.Ebe biraz aşağı inme var dedi.Bakalım 40. haftayı bekleyecek mi?

ben coktan aldim elektrikli sut pompasi ve kaynatip temizleyip kaldirdim..
sutum gelse bile her saniye bebegin yaninda olamayabilirim sagar dolaba koyarim esim verir..

b3eklr genelde erkek bebekler kuzum ben bile 41. haftada doğmusum herkes erkrk zannediomuş beni malum ultrasonda yok sen normal mi düşünüosun sezeryanmı ???

b3eklr genelde erkek bebekler kuzum ben bile 41. haftada doğmusum herkes erkrk zannediomuş beni malum ultrasonda yok sen normal mi düşünüosun sezeryanmı ???

normali çok istiyorum ama 40. hafta dolunca alıyor bizim doktor arkadaşında öyle oldu.o yüzden 40 hafta dolmadan gelmesi lazım Furkan'ımın.

bu arada hastane cantasindan bahsetmisken, yeni dogum yapan bi arkadasin tavsiyesini ileteyim size.....islak mendilden baska pamuk da koy dedi, cunku bebekler ilk gunler cok hassas olduklari icin altlarini degistirirken pamuk ve su kullaniliyormus

canım ben unı baby yeni doğan ıslak pamuk diye birşey aldım parfümsüz alkolsuz
arkadaş tavsiye etti çok zor oluyo öbür türlü pamuk elinde küçülüp kalıyo vs.
tavsiye ederim bebeklere alınanlar da fotosunu bile koymuştum paketin

narenim nasılsın kuzu
okudum kıl tüy maceranı daha önce söylemiştin ama çok güldüm walla çok hoş anlatmışın bu sefer

ecem gözün aydın bebişe de maşşaallah

magnum bebegimi yapcan kız seda:)))

kaydirigubbakcemile3

len yirim bensenin göbişiiiii cok datlu maşallah kocaman olmuş sedecım seninde maşallahın var nazar:
teşekkür ederiz,
ay çok tatlı kızımya içim gidiyor ona ,ben resmen göbeğime baktıkça kızımı görüyorum orda ,:CüvCüv::ecrin_bebek:

gözünaydın canım,bebişinede maşallah
ben daha 34.haftadayım ama benim bile sanki aşağı indi karnım hissediyorum
,allahım zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize

orası öyle canım çabuk geliyor ama başkasına hiç yaptırmadım.Bu durumda kendim de yapamam.Ama doktorlar için düşünüyorsanız jilette temiz demek istiyorum.

evet ya jilet iğrenç bişey,
3günde bir yapmak lazım ve çok kalınlaştırıyor
bence hiç bulaşmayalım,
doğum sonrası kesimiz olacak ,orada dikiş olacak nasıl jilet kullanacağız ve orayı temiz tutmamız şart

slm kızlar nasılsınız canllar?ay bu sıcaklar benı öldürecek sankı ?
gece üç yatak degıstırdım uyuyamıyorum ve acayıp sinirlı oluyorum öyle olunca..allah yardımmcımız olsın.
bu arada bende agda yaptırmak ıstıyorum ama cook utanıyorum yaa.benım gıdecegım yerde hep bekar kızlar var onlar yapıyor.zavallı bır görse korkar sanırım :)))) seklı rengı degıstı yaw dogumdan sonra normale dönermı?ınsan esınden utanır dımı ama?

maşallah canım kocaman olmuş bebişin
.Ama bende bakıyorum her hafta büyüyor çok merak ediyorum kaç kilo oldu.Karnım inanılmaz büyüdü.Ama fotoğraf çekip atmak zor geliyor.

evet ya her hafta büyüyorlar
benim 15günde bir günüm var ordakiler bile herseferinde şok oluyorlar

sende koy lütfen canım çok keyifli bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…