Kizlar su habere bi bakin
İkizlerin babaları farklı çıktı - Hürriyet
iç çamaşırı alt üstt alıncakkkk
göğüs pedi
hasta bezii
loğusa taçı
göğüs pompası
3 adet pijama takımım var
1 adetde penye tarzı almak istiyorummm
aaa birini koymamışmm diğer topiğeee şimdi aklıma geldiii kaydirigubbakcemile3
başka bide pamuk alımmm bebek içnnn
bunlardı sanırımmm
kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu
şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha
derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))
valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio
ecem ben normal kuaföre gitmedim zaten güzellik merkezine gittim gayet lüks ve hijyenik bir yerdi herşey kişşiye özel kullandıgı örtüden tut da spatula ya eldivene kadar cok arastırdım zaten kadın da annemle yasıttı kızı yasındayım ben cok tecrübeli destek oldu bana
zaten sordum cocugunuz var mı die malum oranın sekli semali değişiyor oda var ben senin endişelerini anlıyorum kendini sıkma canım dedi de rahatladım az acarken hehehe
evet derindencim bende biraz bekliom zaman geçsin dieee
inşallah kızımmm
ağdaya gtmeden gelipte rezil kepaze etmez benii doktoraaa
saolun kızlar neyse ben kaçıyom bugün pek de pozitif değilim sizinde modunuzu bozmiyimmm öptüm canlarım sizi bende kendimi şımartırımm dondurmamı yerim napimmm
semacım boşverya bu kadar dert etme herşeyibendde dordurmamı yedimmmm uyuz da terasa çıktı uyanıppp tansiyonum düştü sinirdenn başım dönüyoooo
anam yok beee ne temizliği ben hep evdeyim her yaptığım işi buraya yazıyom ya size ondan öle geliyooo halıların koltukların rengi değişti kirdennnn aman takmıyom artık bugün bu kadar melankoli yeter
Kizlar su habere bi bakin
ıkizlerin babaları farklı çıktı - Hürriyet
kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu
şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha
derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))
valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio
vildancım haklısında jilette hemen gelio ama yapa yapa kalınlaşıo iice(
hasta bezını hastane verıyor dıye bılıyorum sankı ....
gogus pompasıda sutu gelmeyenler ıcın degılmı canım ıstersen onu bıraz ertele sutun gelmezse her eczanede satılıyor esın gıder alır ...ama neden sutun gelmesın kı dımı ama yerimseniben logusa tacını ben bulamadım pazara baktım taçlara kırmızı guzel yoktu sanırım kırmızı kurdela alıp takıcam :1no2: zaten hava sıcak olucak eger sezeryan olursam ben saclarımı balık sırtı ordurmeyı dusunuyorum :1closedeyes:
kızlar ya benim kuzuma bakın ne kadar büyüdü yaaaa
[/URL][/IMG]
b3eklr genelde erkek bebekler kuzum ben bile 41. haftada doğmusum herkes erkrk zannediomuş beni malum ultrasonda yok sen normal mi düşünüosun sezeryanmı ???
bu arada hastane cantasindan bahsetmisken, yeni dogum yapan bi arkadasin tavsiyesini ileteyim size.....islak mendilden baska pamuk da koy dedi, cunku bebekler ilk gunler cok hassas olduklari icin altlarini degistirirken pamuk ve su kullaniliyormus
b3eklr genelde erkek bebekler kuzum ben bile 41. haftada doğmusum herkes erkrk zannediomuş beni malum ultrasonda yok sen normal mi düşünüosun sezeryanmı ???
magnum bebegimi yapcan kız seda:)))
len yirim bensenin göbişiiiii cok datlu maşallah kocaman olmuş sedecım seninde maşallahın varnazar:
gözünaydın canım,bebişinede maşallahben şimdi sağlık ocağından geldim.Oğlumun kalp atışlarını dinledim.Çok güzel geliyordu.Ebe çok çok iyi dedi.İnsan çok mutlu oluyor.Eşimi de arayıp kıskandırdım.Ebe biraz aşağı inme var dedi.Bakalım 40. haftayı bekleyecek mi?
orası öyle canım çabuk geliyor ama başkasına hiç yaptırmadım.Bu durumda kendim de yapamam.Ama doktorlar için düşünüyorsanız jilette temiz demek istiyorum.
maşallah canım kocaman olmuş bebişin
.Ama bende bakıyorum her hafta büyüyor çok merak ediyorum kaç kilo oldu.Karnım inanılmaz büyüdü.Ama fotoğraf çekip atmak zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?