2009 Haziran Anneleri!!

sedaaa masallah kuzucuguna canım ay ne datlu cıkmıssınız öyle.ınsallah sag salım gelırler mınnoşlarımız.

alhan aynı dertten muzdaribiz
bende birtek benim öyle oldu sanıyordum
benim rengi değil ama şekli resmen kaydı ya nedenki

canım teşekkür ederim inşallah bitanem inş. sağ sağlim gelirler

Son düzenleme:
dogumdan sonra bıde estetık amelıyatmı olsak ne yapsak:)))) nasılsa acmaya alıstıkya :))))

saol sibelcim iyiyim ben iyiyki yapmış kurtulmuşum
alhan h.g kuzu sende yaptır kurtul bi cesaret gittim bende valla yoksa gidiceğim yoktu seda sende doguma yakın git erkenden gitme bence

sağol iyiyiz canım sen nasılsın.Sorma ya yinede şanslıyız ama ya temmuz ağustosa denk gelseydi çok zor vallah.
Ah be güzelim değişmeyen bir yer kaldımı vücüdumuzda ama ben şunu anladım hemn hamile hem kadın olunmuyor vallah.Şimdilik tek görevimiz sağlıkla bebklerimiz doğurmak.Gerisine sonra bakacağız.Ama herşey normale dönüyor yeterki biz isteyelim kilo verelim.Bir çok arkadaş var eski halinden daha güzel olan.

amin canım ya Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip kısmet etsin.

tesekkur ederım canımm

bana da demedi bırak die son gittiğimde bir daha yazdı eger kasılmayı önleseydi yazmazdı normal doum yapacagımı biliyor

selam kızlar ay doğuma çok az kaldı işlerim çok kendimi zor taşıyorum hiç giremiyorum internete kity pınarcım doğum yaptımı saadet didem sema nasılsınız en çok da sizi merak ediyyorum inşallah herkes iyidir .dantellerimi kolaladım yorganlarım havalandı bir tek temizliğim kaldi hayırlısınlla sezaryanla doğuma karar verdim normal doğum stresini kaldıramıcam dr.sezaryenle doğum yaptırıyor normal doğuma girmiyor bu saatten sonra başka dr.gidemem16-06-2009 gibi düşündük tarihi hayırlısı artık
kızlar size bir sorum var evinde kalın perde olarak stor kullanan var mı temizliğini nasıl yapıyorsunuz onlart yıkanmıyor siliniyor ama nasıl bir şeyle silcem

gülçincim hayırlı olsun tarihiniz de belli oldu demek

pınarın suyu coğaldı dogum zamanı belli değil artık

ben o perdeden kullanmıyorum canım
temizliğini tek basına ı yaptın yazık kıyamam yormasaydın kendini be tatlım

selam kızlar naber giremedim kk ya bu gün kemeraltına gidip kumaş aldım gezdim dolaştım çok yoruldum sizler neler yaptınız . bu gün istanbuldan aradılar beni şarap ve zeytin yagı fuarı varmış izmir fuarında 4 gün çalışıcam evet dedim ama inşallah dayanabilirim 4 güngezmeye gelen olursa izmirdeki gebişlerden beklerim standa sude yayıncılık standı

kızlar dün magnezyumla ilgili bişey sordum ama sadece didem gördü galiba
kaynadı arada magnezyumu ne zaman bırakmalıyız drunuz bişey dedimi bu konuda size

Canim ben biraktim doktorum 4-5 hafta önce birak demisti..

Slm Nezocummm,yoksun uzun zamandir..

Havvacim tebrik ederim canim ,bu halde nasil caliscan sen 4 gün..???
Ayakta mi kalcan standlarda....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…