slm kızlar nasılsınız canllar?ay bu sıcaklar benı öldürecek sankı ?
gece üç yatak degıstırdım uyuyamıyorum ve acayıp sinirlı oluyorum öyle olunca..allah yardımmcımız olsın.
bu arada bende agda yaptırmak ıstıyorum ama cook utanıyorum yaa.benım gıdecegım yerde hep bekar kızlar var onlar yapıyor.zavallı bır görse korkar sanırım :)))) seklı rengı degıstı yaw dogumdan sonra normale dönermı?ınsan esınden utanır dımı ama?
kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz,
ay çok tatlı kızımya içim gidiyor ona ,ben resmen göbeğime baktıkça kızımı görüyorum orda ,:CüvCüv::ecrin_bebek:
gözünaydın canım,bebişinede maşallah
ben daha 34.haftadayım ama benim bile sanki aşağı indi karnım hissediyorum
,allahım zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize
evet ya jilet iğrenç bişey,
3günde bir yapmak lazım ve çok kalınlaştırıyor
bence hiç bulaşmayalım,
doğum sonrası kesimiz olacak ,orada dikiş olacak nasıl jilet kullanacağız ve orayı temiz tutmamız şart
canım ben unı baby yeni doğan ıslak pamuk diye birşey aldım parfümsüz alkolsuz
arkadaş tavsiye etti çok zor oluyo öbür türlü pamuk elinde küçülüp kalıyo vs.
tavsiye ederim bebeklere alınanlar da fotosunu bile koymuştum paketin
narenim nasılsın kuzu
okudum kıl tüy maceranı daha önce söylemiştin ama çok güldüm walla çok hoş anlatmışın bu sefer
ecem gözün aydın bebişe de maşşaallah
dogumdan sonra bıde estetık amelıyatmı olsak ne yapsak:)))) nasılsa acmaya alıstıkya :))))
kızlar dün magnezyumla ilgili bişey sordum ama sadece didem gördü galiba
kaynadı arada magnezyumu ne zaman bırakmalıyız drunuz bişey dedimi bu konuda size
slm herkezea.s.
selam kızlar naber giremedim kk ya bu gün kemeraltına gidip kumaş aldım gezdim dolaştım çok yoruldum sizler neler yaptınız . bu gün istanbuldan aradılar beni şarap ve zeytin yagı fuarı varmış izmir fuarında 4 gün çalışıcam evet dedim ama inşallah dayanabilirim 4 güngezmeye gelen olursa izmirdeki gebişlerden beklerim standa sude yayıncılık standı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?