2009 Haziran Anneleri!!

alhancım canım biz iyiyizzzzzz geceleri bende öle oluyorum canım yeni yöntemimi sölüyorummm gece geç yatıp sabah erken kalkmak en azından kısa da olsa kesintisiz uyuyup uykunu alıyosunnnnn

ah canım bende gidicem valla o kadar şekli değiştiki ay bi de normal doğurunca iice değişicekk offf normalde de aççmak zordu şimdi bu haliyle daha da zorrrr valla annem normale döner 40ın çıktıktan sonra diyo ben ona güveniyom artık benimi kandırıyo bilmemmm

vallah ya sorma aç ta dur.hele doğum anı gelen bakıyor giden bakıyor diyorlar, açılma varmı diye . hemşireler ayrı doktor ayrı.

ay vildan heleki üni. hastanesi ya da araştırma hastanesiyse asistanlarda gelip bakıyo sürü halinde ıyyyy iğrenççç valla burdaki tıp fakültesinin yarısı eşimin ailesinin ahbabı sırf o kadar asistan var diyeee doğumevinde doğurcammm

canım pınarımız atlattı gibi sıkıntıları ama doğurmadı şükür biraz daha büyücek batuş beyimiz karar vermişşşşş alkisalkisalkis ben de iiyim bu ara sinir harbi yaşıyorum hormonlardan sanırımmm senin maşallahın var bi de dantalle uğraşıyosunnn benim yorganlarım hep hazır yorgann temiz temiz duruyo paketlerindeee tek kişilikleri yıkayıp kaldırdımm mutfak örtülerimi de dantelsizleri kullanıyorum doğuma sericem dantellilerii tamizlik bitince onları takıcam yaniii

valla hiç storum yok ama burda bi ablam balkonunda duvara aıp yıkıyooo araba fırçasıyla ama neyle yıkıyo nası lyıkıyo onu hiç görmedim canımmm

sezeryan belli olmuş hayırlı olsun canım allahım sağ salim kcuağına almayı nasip etsin senle beraber cümlemizee inşallahhh:CüvCüv:

ne biliyim dr bana magnezyumu kasılmalar için vermiştide
onun için sordum ,drda sormayı unuttum
nese haftaya sorarım

[/URL][/IMG]
bende o perdelerden kullanıyorum,domestosun renkliler için olan çamaşırsuyuyla siliyorum ,çok kolay silinip çıkıyor zaten sertya storlar
ama tülleri çıkarıp yakmak sinir bozucu ya ,

Selam canlarım misafirrr gelecek hazırlık yapıyoruz annemle siz napıosunuz??

Canım doğurmadım halaaa suyum normale döndü şükürler olsun sen nasılsın??? bu arada eşimin doğumgünü 16 hazirannn

sema napıon kız yazmın bişi

anam napim gıcığı kovdum evden keyif yapıyom dedim akşama cafe de oturalım ev çok sıcak bi eksin bu akşam kesin hır çıkarrrrr zaten sinir oluyommm sengözlerimebaksanab

ecem cim canım gözünaydın maşallah oğluşuna tosuncuk olcak desene

sedacım ben o senin o güzel göbüşünü yirim ne tatlı görünüyosun sen öle kibar hamiş seniiiii:CüvCüv: maşallah

pınayımm kolay gelsin cicimmmm benimmm napıyon iisin dimi yaramaz batuşum nasıl tombik ayaklarını yirim ben onunnnnn

aaa aylinim de gelmişşş kuzummmmm emirimiz nasıllar anneyi üzmüyo dimi???

semosummm bende annene güvenmek ıstıyorum :)))))))
havvacım bız bu halde evde nefes alamıyoruz masallah sana canım. yumurcakta annesıne yardımcı oluyor dımı :)

kızlar ben cıkıyorum şimcik bıraz havalanıp geleyım yıne afakanlar basmaya basladııı.hepınıuzı cook öptüm.

slm canim

nezaketcim selam nasılsın kız pek girmion topiğe ya da ben mi görmüyorum seni

yok canım bunlar temizlik öncesi hazırlıklarım temizliğe kadın alcam 2 tane kendim yapamam
amin canım sağol

çok sevindim senin adına güzelim 16-06 diye o tarih istedim şık bir tarihyerimseniben ayaklarım ellerim şişiyor gece sıcak basıyor uyuyamıyorum habire kafamda o nasıl olcak bu nasıl olcak diye düşünüp duruyorum.herkese allah yardım etsin eskisi gibi giremiyorum internete şimdiden herkese hayırlı doğumlar

ay özlem bende almıcaktım u dönüşü yaptık bebişi odasına alcaz arkadaşımda varmış hiç kullanmamış ondan alıcam ama ben 40ı çıkana kadar onla aynı odada yatarım odasında şu an bi çekyat var onu çıkartmıcam zaten oda takımı almadığım içinnn orda yatarımm ondan sonra geçerim odama of bizim ev çok çok sıcak oluyo yazları en üst kat çatı yokk köşe daire akşama kadar güneş alıyo eşim biz o sıcakta yatak odasında yatamayız camlar kapalıyken dedi haklı da hal böle olunca oğluşumun odasını yapıcaz işte orası ara oda kışın en sıcak yazın en serin oda hem bebiş hem bizim için ii olcak yaniii hem diğer camları açıp gece serin serin uyuyabilir eşim ben odanın kapısını kapatınca ora herhangi bi yerden ceyran almıyooo işte böle amma uzun anlattım hee çenem düştüükaydirigubbakcemile3

ne komikk anlatmışssıın narencim yaa, çok güldüümm:))

oooy canım beniimm, semoşuum ağlama canım..
sen biraz yalnız kaldın onun için öyle hissettin galiba.. işler hallolur kuzum hiç merak etme, üzme kendini..

kızlar dün magnezyumla ilgili bişey sordum ama sadece didem gördü galiba
kaynadı arada

magnezyumu ne zaman bırakmalıyız drunuz bişey dedimi bu konuda size
benim tansiyon sorunum varya magnezyumda tansiyonu düzenliyormuş, onun için devam diyo..

pınayımm kolay gelsin cicimmmm benimmm napıyon iisin dimi yaramaz batuşum nasıl tombik ayaklarını yirim ben onunnnnn

geldiim kuzum geldiimm, bugün biraz şişimm ben gözlerim şişti neden oldu anlamadım tansiyonumda normal çıkıyo ama hatalı mı ölçüyorum acaba..
hayatım yağsız, tuzsuz, tatsız oldu bu tansiyon derdinden, köfteyi bile kepek ekmeği ile yoğuruyorum ama yinede şişiyorum
kociş gelcek tansiyonumu ölçtürmeye gitcez, inşalllah emir rahatsız olmuyordur:))

aylinim geçmiş olsun olcağı varsa oluyo işte bende 1 aydır 0 tuzla şişip duruyorum yaa bardak bardak su içiyorum elimde de su ama yine de şiş yine de şişşş

Saol kuzumm iiiyim batuşun tombik ayaklarıyla anneye ne tekmeler atıo anlatamam ayağı ağzımdan çıkacakkkk çok sıcak deliricemmmmm

Canımmm saolll valla ayak şişliği bendede var ama didonunkilerin yanında bizimki hiç kalıo kuzum sıcaklar fena oldu sorma

ay sorma çağataya da bi haller oldu çıkcak karnımdan ay suyunu patlatcak diye ödüm kopuyo yaaa bi deliriyoki sormaaaaa resmen dün 2 saat hiç durmadııı yediğimde çilekk aklına narenin çileğimi geldi neee sıpa resmen şov yaptıııı güle güle karnım ağrıdı heee bebeğe en çok annesinin nazarı değermişşş

maşallaah çağataya ne güzel kıpır kıpırrrr..
sanki içimde kayık geziyomuş gibi oluyo bebiş hareket edince, hoooooop kayıyo gibi geliyo bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…