slm kızlar nasılsınız canllar?ay bu sıcaklar benı öldürecek sankı ?
gece üç yatak degıstırdım uyuyamıyorum ve acayıp sinirlı oluyorum öyle olunca..allah yardımmcımız olsın.
bu arada bende agda yaptırmak ıstıyorum ama cook utanıyorum yaa.benım gıdecegım yerde hep bekar kızlar var onlar yapıyor.zavallı bır görse korkar sanırım :)))) seklı rengı degıstı yaw dogumdan sonra normale dönermı?ınsan esınden utanır dımı ama?
vallah ya sorma aç ta dur.hele doğum anı gelen bakıyor giden bakıyor diyorlar, açılma varmı diye . hemşireler ayrı doktor ayrı.
selam kızlar ay doğuma çok az kaldı işlerim çok kendimi zor taşıyorum hiç giremiyorum internete kity pınarcım doğum yaptımı saadet didem sema nasılsınız en çok da sizi merak ediyyorum inşallah herkes iyidir .dantellerimi kolaladım yorganlarım havalandı bir tek temizliğim kaldi hayırlısınlla sezaryanla doğuma karar verdim normal doğum stresini kaldıramıcam dr.sezaryenle doğum yaptırıyor normal doğuma girmiyor bu saatten sonra başka dr.gidemem16-06-2009 gibi düşündük tarihi hayırlısı artık
kızlar size bir sorum var evinde kalın perde olarak stor kullanan var mı temizliğini nasıl yapıyorsunuz onlart yıkanmıyor siliniyor ama nasıl bir şeyle silcem
selam kızlar ay doğuma çok az kaldı işlerim çok kendimi zor taşıyorum hiç giremiyorum internete kity pınarcım doğum yaptımı saadet didem sema nasılsınız en çok da sizi merak ediyyorum inşallah herkes iyidir .dantellerimi kolaladım yorganlarım havalandı bir tek temizliğim kaldi hayırlısınlla sezaryanla doğuma karar verdim normal doğum stresini kaldıramıcam dr.sezaryenle doğum yaptırıyor normal doğuma girmiyor bu saatten sonra başka dr.gidemem16-06-2009 gibi düşündük tarihi hayırlısı artık
kızlar size bir sorum var evinde kalın perde olarak stor kullanan var mı temizliğini nasıl yapıyorsunuz onlart yıkanmıyor siliniyor ama nasıl bir şeyle silcem
sema napıon kız yazmın bişi
slm nezocummmm
nezaketcim selam nasılsın kız pek girmion topiğe ya da ben mi görmüyorum seni
Canim ben biraktim doktorum 4-5 hafta önce birak demisti..
Slm Nezocummm,yoksun uzun zamandir..
evet ya bayadir pek girmiyorum , bebek gelmeden gezecemiz yerleri gezelim dedik, misafir falan geliyo, derken giremedim pek.ama sizleri cok özlüyorum ya.ya ben yerimde duramiyorum nedense oysaki artik yürümekde zorluk cektim halde inatla her 1 saat yürümeye calisiyoru, kocisede belli etmiyorumki zorlandimi bidaha cikartmas diye.......
gülçincim hayırlı olsun tarihiniz de belli oldu demek
pınarın suyu coğaldı dogum zamanı belli değil artık
ben o perdeden kullanmıyorum canım
temizliğini tek basına ı yaptın yazık kıyamam yormasaydın kendini be tatlım
amin canım sağolalhancım canım biz iyiyizzzzzz geceleri bende öle oluyorum canım yeni yöntemimi sölüyorummm gece geç yatıp sabah erken kalkmak en azından kısa da olsa kesintisiz uyuyup uykunu alıyosunnnnn
ah canım bende gidicem valla o kadar şekli değiştiki ay bi de normal doğurunca iice değişicekk offf normalde de aççmak zordu şimdi bu haliyle daha da zorrrr valla annem normale döner 40ın çıktıktan sonra diyo ben ona güveniyom artık benimi kandırıyo bilmemmm
ay vildan heleki üni. hastanesi ya da araştırma hastanesiyse asistanlarda gelip bakıyo sürü halinde ıyyyy iğrenççç valla burdaki tıp fakültesinin yarısı eşimin ailesinin ahbabı sırf o kadar asistan var diyeee doğumevinde doğurcammm
canım pınarımız atlattı gibi sıkıntıları ama doğurmadı şükür biraz daha büyücek batuş beyimiz karar vermişşşşş alkisalkisalkis ben de iiyim bu ara sinir harbi yaşıyorum hormonlardan sanırımmm senin maşallahın var bi de dantalle uğraşıyosunnn benim yorganlarım hep hazır yorgann temiz temiz duruyo paketlerindeee tek kişilikleri yıkayıp kaldırdımm mutfak örtülerimi de dantelsizleri kullanıyorum doğuma sericem dantellilerii tamizlik bitince onları takıcam yaniii
aay bende temzilik bir hastalık. danteli seviyorum doğuma salona boncukluları kullancam mutfağa dantelleri sercem
valla hiç storum yok ama burda bi ablam balkonunda duvara aıp yıkıyooo araba fırçasıyla ama neyle yıkıyo nası lyıkıyo onu hiç görmedim canımmm
sezeryan belli olmuş hayırlı olsun canım allahım sağ salim kcuağına almayı nasip etsin senle beraber cümlemizee inşallahhh:CüvCüv:
Selam canlarım misafirrr gelecek hazırlık yapıyoruz annemle siz napıosunuz??
Canım doğurmadım halaaa suyum normale döndü şükürler olsun sen nasılsın??? bu arada eşimin doğumgünü 16 hazirannn
kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu
şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha
derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))
valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio
naren tut elimden beni de götür dünür yaaaaa offf bi de o iş var annem de sinir etti beni her işin duruyo doğuma gidince yaptırcaksınız heralde diyeeee sölenip durdu ay bi de odasına koycaz bende orda yatcam dedimmmm ona da sölendiii anam valla ben bi tuhaf oldum gözlerim şişene kadar ağladım herşey üstüme geliyo sankiii
benim tansiyon sorunum varya magnezyumda tansiyonu düzenliyormuş, onun için devam diyo..kızlar dün magnezyumla ilgili bişey sordum ama sadece didem gördü galiba
kaynadı arada
magnezyumu ne zaman bırakmalıyız drunuz bişey dedimi bu konuda size
pınayımm kolay gelsin cicimmmm benimmm napıyon iisin dimi yaramaz batuşum nasıl tombik ayaklarını yirim ben onunnnnn
aaa aylinim de gelmişşş kuzummmmm emirimiz nasıllar anneyi üzmüyo dimi???
nidosss babyfoon aldinmi sennn???
aylinim geçmiş olsun olcağı varsa oluyo işte bende 1 aydır 0 tuzla şişip duruyorum yaa bardak bardak su içiyorum elimde de su ama yine de şiş yine de şişşş
Saol kuzumm iiiyim batuşun tombik ayaklarıyla anneye ne tekmeler atıo anlatamam ayağı ağzımdan çıkacakkkk çok sıcak deliricemmmmmpınayımm kolay gelsin cicimmmm benimmm napıyon iisin dimi yaramaz batuşum nasıl tombik ayaklarını yirim ben onunnnnn
aaa aylinim de gelmişşş kuzummmmm emirimiz nasıllar anneyi üzmüyo dimi???
Canımmm saolll valla ayak şişliği bendede var ama didonunkilerin yanında bizimki hiç kalıo kuzum sıcaklar fena oldu sormayok canım bunlar temizlik öncesi hazırlıklarım temizliğe kadın alcam 2 tane kendim yapamam
amin canım sağol
çok sevindim senin adına güzelim 16-06 diye o tarih istedim şık bir tarih yerimseniben ayaklarım ellerim şişiyor gece sıcak basıyor uyuyamıyorum habire kafamda o nasıl olcak bu nasıl olcak diye düşünüp duruyorum.herkese allah yardım etsin eskisi gibi giremiyorum internete şimdiden herkese hayırlı doğumlar
ay sorma çağataya da bi haller oldu çıkcak karnımdan ay suyunu patlatcak diye ödüm kopuyo yaaa bi deliriyoki sormaaaaa resmen dün 2 saat hiç durmadııı yediğimde çilekk aklına narenin çileğimi geldi neee sıpa resmen şov yaptıııı güle güle karnım ağrıdı heeebebeğe en çok annesinin nazarı değermişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?