2009 Haziran Anneleri!!

anam aylin kayığı geçtim bacım artık resmen kolu bacağı belli neresi neresi oynarken anlaşılıyooo karnım şekilden şekile giriyoooo o kadar çatlağım var bu kadar harekete normal diyom ben

anam aylin kayığı geçtim bacım artık resmen kolu bacağı belli neresi neresi oynarken anlaşılıyooo karnım şekilden şekile giriyoooo o kadar çatlağım var bu kadar harekete normal diyom ben

ben kolunu bacağını ayırt edemiyorum yaa, hıçkırmasını anlayabiliyorum birtek:))

iyiyim canım sen nasılsın bugün doktora gittim pazartesiye gün verdi hayırlısıyla pazartesi kavuşacam bebegime

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

aaaaa birhafta kaldı demeeekk, çok heyecanllııı..
hayırlısı olsun hülya

aylin geçmişolsun benim artık son bihaftadır ayaklarım şişiyo normal artık agır geliyo karınlar

aylincim kıyamam şişiyomusun sen neden acaba ben daha şişmedim allaha şükür.tuzluda yemiyoşsun ama

belli olmuyor havvacım ya mesela bugün şiştim, karnım sert, gözkapaklarım şişti. dün böyle değildiim..
şimdi eşim gelsinde tansiyonumu ölçtürmeye gitcez, ben hatalı ölçüyo olabilirim evde..
tuzluyu geç dedimya köfteyi bile kepek ekmeği ile yapıyorum..
geçicek bu sıkıntılarda inşallaah, son bir ay:))
seninde hep böyle sürer canım inşallaahh, şişmeden gelir bebişin:))

al semacim...
belki lazim olabilir mutfaktayken falan..

Özlemcim almadim ,eger gerekli olursa alicam...

anladim canm...
ben mecbur alicam assagidan duyamam bebisi
ee hep yukardada kalamm..
bende sen aldiysan hangisini aldin diye sormak istemistim..tsklr

al semacim...
belki lazim olabilir mutfaktayken falan..

anladim canm...
ben mecbur alicam assagidan duyamam bebisi
ee hep yukardada kalamm..
bende sen aldiysan hangisini aldin diye sormak istemistim..tsklr

canım ben aldım chicco nungörüntülüsü güzel bişey ışıklar kapalıykende bebeği gösteriyo. nacizane tafsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…