anam aylin kayığı geçtim bacım artık resmen kolu bacağı belli neresi neresi oynarken anlaşılıyooo karnım şekilden şekile giriyoooo o kadar çatlağım var bu kadar harekete normal diyom ben
slmkızlar
neyse bende kaçtım film izlicemmm öptüm sizi
hoşgeldin hülya nasılsın canım?
iyiyim canım sen nasılsın bugün doktora gittim pazartesiye gün verdi hayırlısıyla pazartesi kavuşacam bebegime
hülyacım 1 hafta sonra bebegine mi kavuşcan negüzel hayırlısı olsun bak heyecanladım şimdi
sagol amin darsı sizlerin başına sizlerinde azkaldı artık cuma da olabilirdide benimkinin keyfiyerindeymiş doktor pazartesi olsun dedi:)
bizi merakta bırakma olurmu dgumdan sonra
aylincim kıyamam şişiyomusun sen neden acaba ben daha şişmedim allaha şükür.tuzluda yemiyoşsun ama
al semacim...ay özlem bende almıcaktım u dönüşü yaptık bebişi odasına alcaz arkadaşımda varmış hiç kullanmamış ondan alıcam ama ben 40ı çıkana kadar onla aynı odada yatarım odasında şu an bi çekyat var onu çıkartmıcam zaten oda takımı almadığım içinnn orda yatarımm ondan sonra geçerim odama of bizim ev çok çok sıcak oluyo yazları en üst kat çatı yokk köşe daire akşama kadar güneş alıyo eşim biz o sıcakta yatak odasında yatamayız camlar kapalıyken dedi haklı da hal böle olunca oğluşumun odasını yapıcaz işte orası ara oda kışın en sıcak yazın en serin oda hem bebiş hem bizim için ii olcak yaniii hem diğer camları açıp gece serin serin uyuyabilir eşim ben odanın kapısını kapatınca ora herhangi bi yerden ceyran almıyooo işte böle amma uzun anlattım hee çenem düştüükaydirigubbakcemile3
Özlemcim almadim ,eger gerekli olursa alicam...
al semacim...
belki lazim olabilir mutfaktayken falan..
anladim canm...
ben mecbur alicam assagidan duyamam bebisi
ee hep yukardada kalamm..
bende sen aldiysan hangisini aldin diye sormak istemistim..tsklr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?