2009 Haziran Anneleri!!

ay kuzum ya inşallah dayanabilirsin valla herkes hava cok sıcak dio

kumaşları ne yapacaksın
canım fuar alanı serin allahtan hatta yazın ortasında bile üşürüm ben orda genelde 5 yıldır görevli olarak çalışıyorum izmir fuarında aynı dergide kumaşlada nevresim takımı dikicem canım boş duramıyorum ben ya allahtan çıktı şu iş valla yoksa düşün düşün heycandan bayılacak gibi oluyordum
Canim ben biraktim doktorum 4-5 hafta önce birak demisti..

Slm Nezocummm,yoksun uzun zamandir..

Havvacim tebrik ederim canim ,bu halde nasil caliscan sen 4 gün..???
Ayakta mi kalcan standlarda....?
yok canım ayakta olmayacagım hatta gelecek olan misafirlerim için bile sandalye masa ayarlanıyorevdekinden daha az yorulurum inanın hem fuarda güzel geçiyo geçiyo zaman zaten
semosummm bende annene güvenmek ıstıyorum :)))))))
havvacım bız bu halde evde nefes alamıyoruz masallah sana canım. yumurcakta annesıne yardımcı oluyor dımı :)
evet alhancım hiç üzmedi valla annesini bu zamana kadar
yemegi fazla kacirdim sanirim rahatsiz oldummmm
cikip yuruyeyim biraz..

yürü tatlım yürü gerçekten işe yarıyo gezin bakalım yakışıklı oglunla

yalnız eşimden bi güzel fırça yedim ne işim varmış fuarda karnım burnumda bende sen gezdirmiyosun ben kendim gezerim dedim nasıl duracaksın orda 8 saat dedi durdu
sonrada sen evde otur ben giderim dedi . gidemezsin dedim çünkü fuar gündüüüüüz hehehehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dinamik anne havvva negüzel canım sıkılmazsında evde otur otur vakit geçmiyo.en iyisini yapıyo.kocişlere bakma onlara kalsa evde oturalım iş miş yapmayalım.

canım ben aldım chicco nungörüntülüsü güzel bişey ışıklar kapalıykende bebeği gösteriyo. nacizane tafsiye

bende kesinlikle goruntulu alcam ama daha marka secemedim..
bide parazit yapmamasi gerek..
bakiyorum isteee tskler cnm

al semacim...
belki lazim olabilir mutfaktayken falan..

anladim canm...
ben mecbur alicam assagidan duyamam bebisi
ee hep yukardada kalamm..
bende sen aldiysan hangisini aldin diye sormak istemistim..tsklr

Özlemcim rica ederim..
Benim kizim bir kac ay benim yanimda kalacak, benim odam da, onun icin simdilik gerek yok..Ama kendi odasina gecince kesin ihtiyac olacak, cünkü odalarimiz epeyi uzak birbirine...

canım en başta benim üçüzdüama o zmaanlar topikten bi haberdim sonra ikiz olan kese kendiliginden kayboldu . ikiz diyince bi söylemek istedim

Merhaba kızlar, nasılsınız bakalım,
Geçmişi okuyayım dedim başıma ağrılar girdi bıraktım
Herkes iyidir umarım,
Semoşum ne bu sendeki depresyon, sakin olsana kuzum sen
Doğum tarihleri belli olmuş, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

iyi akşamlar kızlar ya nedir bu bendeki halsizlik başımı kaldıramıyorum o kadar sıcak ki burası nefes alamıyor insan [/Chayırlısıyla bi dogursaydıkOLOR]:ecrin_bebek:

Bugün bende öyleyim Yasemincim, temizlik yaptık bütün gün annemle, ben pek bişey yapmadım ama gezinmek bile yoruyor insanı

cnm burası urfa benim özel hastanemde yok verme falann
ben aldım onun için :)
cnmm göğüs pompası saqdece sütü gelmeyenler için değill
bazen bebeişle bi arada olamayablrm o zmn sütümü sağar bırakırım artık yanında kim varsa o verir babası anneannesi ...

ah cnmm iiim bennn hayatımmm
sanada kolay gelsin fıstık
kendine ii bak
a.s.
iiakşamla biz geldik
ay ne gezmişimm yoruldum vallahiii
oh bütü eksiklerimi halletm sayılır birtek taçım kaldııı
onuda alışveriş merkezinden bakcam
yoluma ters old. için oraya uğrayamadımmm

Guzel anne adaylarindan cok onemli ve Allah rizasi icin yardim istiyorum bana yardimci olabilecek anne adaylari lutfen size uzanan yardim dinenen bir anne bir teyze elini tutarmisiniz?? Allah rizasi icin..senağlama senağlama

Bugün bende öyleyim Yasemincim, temizlik yaptık bütün gün annemle, ben pek bişey yapmadım ama gezinmek bile yoruyor insanı
canım ya senn cok az kaldı doguma yorma artk kendini bol bol ıstırahat et.
[
iiakşamla biz geldik
ay ne gezmişimm yoruldum vallahiii
oh bütü eksiklerimi halletm sayılır birtek taçım kaldııı
onuda alışveriş merkezinden bakcam
yoluma ters old. için oraya uğrayamadımmm
[/QUOTE]

saadetcim aynı dertten muzdaribim benimde alınacak bi tacım kaldı her çıktıgımda alaym diyorm unutuyorum.

Guzel anne adaylarindan cok onemli ve Allah rizasi icin yardim istiyorum bana yardimci olabilecek anne adaylari lutfen size uzanan yardim dinenen bir anne bir teyze elini tutarmisiniz?? Allah rizasi icin..senağlama senağlama

hayır olsun inşallah neyin var canım.

hayır olsun inşallah neyin var canım.

Canim benim 23 yasinda universitede okuyan bir erkek yigenim var , cocuk 2 senedir pskolojik sorunlarla bogusuyor o kadar ilerlediki yapmadigimiz hic birsey kalmadigi halde bir turlu yardimci olamadik surekli inteara kalkisiyor ve artik ne annesinde ne bizde nede kendinde derman kalmadi senağlama , 10 gun once 20 tane hapi icmis ve olmek icin yatmis senağlama duydum tabi duramadim turkiyeye yanlarina gitdim dun geldim geldigim gece ruyamda dogum yapmak uzere olan kadin sanci halindeyken ismini soyleyerek filan kulunu yardim ed Allahim derse o hamile kadinin duasi kabul olur dediler bende nasil bulabiliriz hamile kadinida dua edimesi icin yardim dileniriz diye dusunurken burda sizleri farketdim Allahin buda bir hikmeti mutlaka lutfen bana 23 yasindaki yigenime evladi icin her gun olup olup dirilen ablama yardim edin duanizi esirgemeyin senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…