canım fuar alanı serin allahtan hatta yazın ortasında bile üşürüm ben orda genelde 5 yıldır görevli olarak çalışıyorum izmir fuarında aynı dergide kumaşlada nevresim takımı dikicem canım boş duramıyorum ben ya allahtan çıktı şu iş valla yoksa düşün düşün heycandan bayılacak gibi oluyordumay kuzum ya inşallah dayanabilirsin valla herkes hava cok sıcak dio
kumaşları ne yapacaksın
yok canım ayakta olmayacagım hatta gelecek olan misafirlerim için bile sandalye masa ayarlanıyorevdekinden daha az yorulurum inanın hem fuarda güzel geçiyo geçiyo zaman zatenCanim ben biraktim doktorum 4-5 hafta önce birak demisti..
Slm Nezocummm,yoksun uzun zamandir..
Havvacim tebrik ederim canim ,bu halde nasil caliscan sen 4 gün..???
Ayakta mi kalcan standlarda....?
evet alhancım hiç üzmedi valla annesini bu zamana kadarsemosummm bende annene güvenmek ıstıyorum :)))))))
havvacım bız bu halde evde nefes alamıyoruz masallah sana canım. yumurcakta annesıne yardımcı oluyor dımı :)
yemegi fazla kacirdim sanirim rahatsiz oldummmm
cikip yuruyeyim biraz..
canım ben aldım chicco nungörüntülüsü güzel bişey ışıklar kapalıykende bebeği gösteriyo. nacizane tafsiye
al semacim...
belki lazim olabilir mutfaktayken falan..
anladim canm...
ben mecbur alicam assagidan duyamam bebisi
ee hep yukardada kalamm..
bende sen aldiysan hangisini aldin diye sormak istemistim..tsklr
cnm burası urfa benim özel hastanemde yok verme falannhasta bezını hastane verıyor dıye bılıyorum sankı ....
gogus pompasıda sutu gelmeyenler ıcın degılmı canım ıstersen onu bıraz ertele sutun gelmezse her eczanede satılıyor esın gıder alır ...ama neden sutun gelmesın kı dımı ama yerimseniben logusa tacını ben bulamadım pazara baktım taçlara kırmızı guzel yoktu sanırım kırmızı kurdela alıp takıcam :1no2: zaten hava sıcak olucak eger sezeryan olursam ben saclarımı balık sırtı ordurmeyı dusunuyorum :1closedeyes:
ah cnmm iiim bennn hayatımmmselam kızlar ay doğuma çok az kaldı işlerim çok kendimi zor taşıyorum hiç giremiyorum internete kity pınarcım doğum yaptımı saadet didem sema nasılsınız en çok da sizi merak ediyyorum inşallah herkes iyidir .dantellerimi kolaladım yorganlarım havalandı bir tek temizliğim kaldi hayırlısınlla sezaryanla doğuma karar verdim normal doğum stresini kaldıramıcam dr.sezaryenle doğum yaptırıyor normal doğuma girmiyor bu saatten sonra başka dr.gidemem16-06-2009 gibi düşündük tarihi hayırlısı artık
kızlar size bir sorum var evinde kalın perde olarak stor kullanan var mı temizliğini nasıl yapıyorsunuz onlart yıkanmıyor siliniyor ama nasıl bir şeyle silcem
canım ya senn cok az kaldı doguma yorma artk kendini bol bol ıstırahat et.Bugün bende öyleyim Yasemincim, temizlik yaptık bütün gün annemle, ben pek bişey yapmadım ama gezinmek bile yoruyor insanı
Guzel anne adaylarindan cok onemli ve Allah rizasi icin yardim istiyorum bana yardimci olabilecek anne adaylari lutfen size uzanan yardim dinenen bir anne bir teyze elini tutarmisiniz?? Allah rizasi icin..senağlama senağlama
hayır olsun inşallah neyin var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?