Canim benim 23 yasinda universitede okuyan bir erkek yigenim var , cocuk 2 senedir pskolojik sorunlarla bogusuyor o kadar ilerlediki yapmadigimiz hic birsey kalmadigi halde bir turlu yardimci olamadik surekli inteara kalkisiyor ve artik ne annesinde ne bizde nede kendinde derman kalmadi senağlama , 10 gun once 20 tane hapi icmis ve olmek icin yatmis senağlama duydum tabi duramadim turkiyeye yanlarina gitdim dun geldim geldigim gece ruyamda dogum yapmak uzere olan kadin sanci halindeyken ismini soyleyerek filan kulunu yardim ed Allahim derse o hamile kadinin duasi kabul olur dediler bende nasil bulabiliriz hamile kadinida dua edimesi icin yardim dileniriz diye dusunurken burda sizleri farketdim Allahin buda bir hikmeti mutlaka lutfen bana 23 yasindaki yigenime evladi icin her gun olup olup dirilen ablama yardim edin duanizi esirgemeyin senağlama
slinncım yasadıklarınız gercekten cok zor.allah yardımcınız olsun.yegenının adı nedır canım?
slinn dualarimiz seninle emin ol..
allah sifa versin
slinncim benim doğuma daha var ama aklımda olsun dua ederken yeğenine de ederimcanım allah yardımcınız olsun bi kliniğe falan yatırsanız bi müddet gözetim altında kalsa olmazmı özel değilse dr ların koyduğu teşhis ne canımmm ???
benim görümcem manik depresif yani şizofren ama uzun bi tedavi sonrası düzeldi ve şu an dr o da intihara kalkışmış çok sefer hal böle olunca hastaneye yatmış bi müddet orda kalmışş kayınvalidem kendini ona adamış durumda şu an 38 yaşında ve hala tedavisi sürüyo ölene kadar devamm etcek ama hayatını idame ettirebiliyo ve tıp okudu düşün herşeyin tedavisi var canım
biz tabiki de dua ederiz seve seve taş atıp kolumuz yorulmicak yaaa sen adını söle yeğeninin biz ederiz canım dualarım sizlerleee
tamma cnm sen rahattt olll edicezzzzz duaaa
inş kabul olur
canım ederiz tabiki bak ben unutmiyim diye doğumda giyceğim geceliğin koluna yapıştırıp geldim emiii allahım kabul eder inşallahhhhh
canım büyük ihtimalle oda manik depresifin bi kolu yani şizofreninin bile tedavisi var ama düzelme göstermeden çıkatmamaları lazım hastaneden ne bilim en azından orda kendine zarar veremezzzzzzz allahım gençliğine bağışlasın allah annnesine de sabırlar versinnn çok yakınımda olduğundan çok çok ii anlıyorum canımmm çaresizlik nedirrrr
mutlaka aklımda olucak allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?