2009 Haziran Anneleri!!

slinncım yasadıklarınız gercekten cok zor.allah yardımcınız olsun.yegenının adı nedır canım?

cok üzüldüm canım ALLAH şifa versin

slinncım yasadıklarınız gercekten cok zor.allah yardımcınız olsun.yegenının adı nedır canım?

yigenimin ismi ATAKAN canim biliyorum sanci cekerken en son akliniza gelecek kisi benim yigenim ama sizde anne olacaksiniz anneligin ne demek oldugunu sizde cok iyi anlayacaksiniz Allah c.c sizlerin evlatlarini sorunlardan korusun onlara saglik huzur mutluluk versin ama o kadar zor bir durumki anlatilamaz bir aci insan kendini ablamin durumunda dusunmek bile istemez bir anneyi hayal edin surekli oglum kendine birsey yaptimi yapacakmi diye yasamak nasil bir duygu hayal etmesi bile kotu senağlama

Ne olur bir dakikanizi sanci cekerken yigenim icin ayirt edin butun mutluluklar sizin olsunnn insallahh :Saruboceq:

slinncim benim doğuma daha var ama aklımda olsun dua ederken yeğenine de ederimcanım allah yardımcınız olsun bi kliniğe falan yatırsanız bi müddet gözetim altında kalsa olmazmı özel değilse dr ların koyduğu teşhis ne canımmm ???

biz tabiki de dua ederiz seve
seve taş atıp kolumuz yorulmicak yaaa sen adını söle yeğeninin biz ederiz canım dualarım sizlerleee

Son düzenleme:
slinn dualarimiz seninle emin ol..
allah sifa versin

Allah razi olsun canim sizde bir avazda yavrunuzu kucaginiza alin insallah :Saruboceq:

ne olur unutmayin yalvaririm sadece "Allahim Atakan kuluna yardim et sagligini ver" demek sadece 30 saniyenizi alir ama bir anneye bir omur hediye etmis olursunuz yalvaririm senağlama
cok zor durumdayiz senağlama

Allah razi olsun canim ne muradiniz varsa versin yavrunuzla uzun bir omur diliyorum insallah :Saruboceq:

gecen sene istanbulda hastanede yatdi halada tedavisi suruyor canim yigenimin , doktorlarin dedigine gore dusunce bozuklugu ve depresyon deniyor.. denize duserya insan ne olsa sarilacak bizimde sarilmadigimiz yer kalmadi doktorumu hocasimi hastanesimi akla gelinecek ne varsa yaptik yapmayada devam ediyoruz ama her gun yenibir olay yasiyoruz annesi perisan bir durumda her ani korku icinde oglunun yuzunu nasil gulumsede bilir diye cabalayip duruyor yaliniz basina ama sanki her gecengun cikacagimiza batiyoruz derinliklere senağlama

canım ederiz tabiki bak ben unutmiyim diye doğumda giyceğim geceliğin koluna yapıştırıp geldim emiii allahım kabul eder inşallahhhhh

tamma cnm sen rahattt olll edicezzzzz duaaa
inş kabul olur

olmazmi canim Allahin tek cevirmeyecegi dua muminin mumine etdigi duadir !, karsiliksiz cikarsiz edilen tanimadigin bir insan icin edilen duayi Allah kabul etmezmi ben dualarinizin kabul olacagina zaten inaniyorum eminim ama tek korkum o an hem aci hem sevinc hem saskinlik yasadiginiz bir anda akliniza nasil gelir atakan diye bir genc senağlamasenağlama

canım büyük ihtimalle oda manik depresifin bi kolu yani şizofreninin bile tedavisi var ama düzelme göstermeden çıkatmamaları lazım hastaneden ne bilim en azından orda kendine zarar veremezzzzzzz allahım gençliğine bağışlasın allah annnesine de sabırlar versinnn çok yakınımda olduğundan çok çok ii anlıyorum canımmm çaresizlik nedirrrr

canım ederiz tabiki bak ben unutmiyim diye doğumda giyceğim geceliğin koluna yapıştırıp geldim emiii allahım kabul eder inşallahhhhh

senağlamasenağlama Allahim inanamiyorum bu nasil bir vicdan Allahta sana hayatin boyu kiyamasin hic gozunden aci yas akitmasin goz yasini sadece mutlulukta akar diye bilesin canimsin ya senağlama

beni goz yaslarina bogdunuz Allahta sizleri mutluluga bogsun guzel insanlar tatli anneciklerrsenağlama

yanlarindaydim gecen hafta canim dun dondum bende cocuklarimin yanina geldim ama yarin annecigi tekrar yatiracak hastaneye , sizlerinde duasiyla kurtulacak bu hastaliktan insallah:Saruboceq::Saruboceq:

anammm zaten ağlamaya yer arıyozzzz oy kıyamam yaaaa kıs bi duanın lafımı olurrrr allahım dermansız dert vermesinnnn bak ağlarım şimdi görürsün heee zaten hormonlarımın esiri olmuşummmmmmm gözlerimi pörrtletene kadar aplarım heeeee canım sağol güzel duların içinn ama gerçekten insan insana her daim muhtaç birbirimize dua etmekse gerçekten vazife ben böle büyüdüm bilmem hiç zor gelmedi şahsennn

inşallah canım aman oğluna kıyamayıp almasın düzelme gösterene kadar anne yüreği dayanamaz ikna eder delikanlı çıkartmasın sakınnn tedaviyi de hiç bırakmasınlar emii biz doğuma kadar da doğumdan önce de edicez dua senin için rahat olsunn

slinn canım allah şifalar naasip eylesin canım
dualarımız atakanla inş biran önce iileşirr..
fıstıklar nasılsınızz kaç gündür giremiyom temizliği bitrdik heryer pırıl pırıl yarın da halılar gittimi tamamdır.
bugün doktordaydık minik zehram koca kız olmuş herşey normalmiş haftaya 1 kez daha gidicem sonra 3 haziran saat 9.da zehram kucagımda
bebek şekerlerimizle logusa şerbetimizide bitirdik bi kapı süsümüzle karyolamızın cibinliğini süslücez yarın tamamdırr..
artık geçmişi okuyayım doğurann yok dimee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…