2009 Haziran Anneleri!!

Canim seninde bu duyarliligin beni goz yaslarina bogdu kim dusunurki gidip geceligin koluna yigenimin ismi yapistirsinda unutmasin bu kadar hasasiyet her kula nasip degildir zaten bu sitede her kadin bir birinden hasas birbirinden duyarli ama bu aci benim acim olunca sanki uzerimden buyuk bir yuk kaldirdiniz gibi hisetdim Allahta sizlerin uzerine agitlik vermesin :Saruboceq::Saruboceq:senağlama

Allah bir avazda yavrunu kucagina almak nasip etsin canim :Saruboceq:

Allah senden ve dualarini esirgemeyen butun canlardan razi olsunn
:Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın binnurcummmm
maş kızınaaa
ohh sezeryan saatide alınmışş ne gzlll yaaaaaaaaaaaa

selıncım ınsallah dualarımız kabul olur.bende esıme tembıhledım ben unutursam sen sakın unutma not al dedım.rabbım sifasını tez zamanda versır ınsallah.kulun kula duası daha makbul olurmus.ınsallah oda düzelecek.

gözün aydın canım desene aynı gün sen zehranı ben zeynebimi kucagımıza alıcaz inşallah:dance:

ay kızlar ıkınızınde gözü aydın ne guzel sızın tarıhler belırlenmış.bızde kuzucuklarımız ne zaman tesrıf ederlerse o zamanı beklıcez artık.belırsız olmak aslında daha kötü yaww.bende cok yırtındım sezeryan olsun dıye ama dr um yok normal yapacan deyıp duruyor .sankı o acıyı cekmek kolay...?

binnurcum gözün aydın canım maşallah zehramıza da günün de belli olmuş hayırlısı olsun ayyyyyy şaka gibi yaww doğurmaya başlıyoz 1 hafta sonraaaaaa

anam çok da sevinmiyim benim daha 41 gün var ( ama neyse sizin bıdıklarla idare ederizz artıkınnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf daha eşimm gelcek bugün nöb değilmiş yarın mış nöbetçiii
keşke bugün olsaydııı
saat kaç olduuuu
bu saat olmuşş daha gelecekkkkk
offf olaysız bigün geçirmiolarkiiii yamyamlarrrrr

kızlar göğüs pompası aldıydım bugün
bakaım nasıl deneyim dedimm azcıkkk
ayyy nasılll bi hoş oldum sanaki bebek emio gibi geldiii
bidee azcık su geldi korktum hemen çıkardımmmm
demekki sütüm olcak galibaaaa nee gzlll mutlu oldumm yaaaa
sezeryandan sonra gelmezse sütt hemen pompalrımm gelirrrr ii bşy benziooo

gözün aydın binnurcummmm
maş kızınaaa
ohh sezeryan saatide alınmışş ne gzlll yaaaaaaaaaaaa
sorma saadetcim heycan dorukta doktora soruyorum ne kadar sürer adam 15 en fazlaa 20 dk demezmi doktorum öle rahatki hiç bişe olmucak hemen vericem kızını kucagna diyo bakalım

gözün aydın canım desene aynı gün sen zehranı ben zeynebimi kucagımıza alıcaz inşallah:dance:

inşallah canımm çok az kaldı gerçekten senin sezeryan şekli kararlaştırıldımı canım??
bu arada amma cok yazışmışsınız oku oku bitiremiyom

ay saadetcim hiç gülücegim yokyu niye korktun kı sütüm bitiverir diyemi korktun:roflol::roflol:

size daha çabuk geçicek zaman semoşş biz doğuruken bakmışın seninde günün gelmişşş
saol canım benim

ay saadetcim hiç gülücegim yokyu niye korktun kı sütüm bitiverir diyemi korktun:roflol::roflol:

kız ne blm bi yerde okumuştum oynamak ii değilmiş sancı getirimişş dieee
doğuruveririm diee korrktummm su gelinceeee kaydirigubbakcemile3

sorma cnmm yaaa
çok sıkıcııı
bidee eşimle yerm diye daha yemek bile yemedimmmm bu saat olduuu
inşallah 2010 a yaz ın tayinciyiz lanet olası yerdennn
bir sene var daha ne diyim bacım ALLAH sabır versin.eşine de sanada kuzum aç mı kalıyosun bu saate sen ye bebişi aç koyma

bir sene var daha ne diyim bacım ALLAH sabır versin.eşine de sanada kuzum aç mı kalıyosun bu saate sen ye bebişi aç koyma

bi bisküvi yedim okadrrrr
bol bol su içince açlık nedir bilmioomkiii
ama gözlerim kararmaya başladııı
gelceği yok daha yiyim bariiii
yazık iremimde kıpır kıpırrrr

evet canım 3 haziran benimde daha önce çıkayım demezse
kız ne blm bi yerde okumuştum oynamak ii değilmiş sancı getirimişş dieee
doğuruveririm diee korrktummm su gelinceeee kaydirigubbakcemile3

bende elimle sıkıyorm bazen geliyomu diye işte görmemişin bi sütü olmuş hesabı oynayıp duruyoruz:roflol::roflol:

bu arada kociş geliomuşşş sonundaaa bırakmışlarr aşkımıııı
artıkkk bugün uykumuzdaa sohmet eder izzzz
saate baktığımda durum bunu gösteriyooo
yaaa sormaaaaa canımmm oynayıp duruozzzzzz
kaydirigubbakcemile3

sadoşşş sakın bidaha oynama kıssss erken doğuma neden oluyomuş heeee ben ucundaki tortuları bile ellemiyom dr um sıkı sıkı tembihledi uçarıyla son 2 hafta oynicakmışım ki çıksınlarmışşşşşş bi daha elleme emiiiikaydirigubbakcemile

hadi gözün aydın geliyomuş eşinn yazık bu saate kadar çalışıyo eşinnn napcannnn uyuklarkene konuşursunuzz benim eşim uykusunda konuşur bende konuştururum beni seviyomusun çağatay gelince napcann falan diyeeeeeee çok zevkli oluyooooalkisalkisalkisdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…