anammm zaten ağlamaya yer arıyozzzz oy kıyamam yaaaa kıs bi duanın lafımı olurrrr allahım dermansız dert vermesinnnn bak ağlarım şimdi görürsün heee zaten hormonlarımın esiri olmuşummmmmmm gözlerimi pörrtletene kadar aplarım heeeee canım sağol güzel duların içinn ama gerçekten insan insana her daim muhtaç birbirimize dua etmekse gerçekten vazife ben böle büyüdüm bilmem hiç zor gelmedi şahsennn
slinn canım allah şifalar naasip eylesin canım
dualarımız atakanla inş biran önce iileşirr..
fıstıklar nasılsınızz kaç gündür giremiyom temizliği bitrdik heryer pırıl pırıl yarın da halılar gittimi tamamdır.
bugün doktordaydık minik zehram koca kız olmuş herşey normalmiş haftaya 1 kez daha gidicem sonra 3 haziran saat 9.da zehram kucagımda
bebek şekerlerimizle logusa şerbetimizide bitirdik bi kapı süsümüzle karyolamızın cibinliğini süslücez yarın tamamdırr..
artık geçmişi okuyayım doğurann yok dimee??
slinn canım allah şifalar naasip eylesin canım
dualarımız atakanla inş biran önce iileşirr..
fıstıklar nasılsınızz kaç gündür giremiyom temizliği bitrdik heryer pırıl pırıl yarın da halılar gittimi tamamdır.
bugün doktordaydık minik zehram koca kız olmuş herşey normalmiş haftaya 1 kez daha gidicem sonra 3 haziran saat 9.da zehram kucagımda
bebek şekerlerimizle logusa şerbetimizide bitirdik bi kapı süsümüzle karyolamızın cibinliğini süslücez yarın tamamdırr..
artık geçmişi okuyayım doğurann yok dimee??
offf daha eşimm gelcek bugün nöb değilmiş yarın mış nöbetçiii
keşke bugün olsaydııı
saat kaç olduuuu
bu saat olmuşş daha gelecekkkkk
offf olaysız bigün geçirmiolarkiiii yamyamlarrrrr
sorma saadetcim heycan dorukta doktora soruyorum ne kadar sürer adam 15 en fazlaa 20 dk demezmi doktorum öle rahatki hiç bişe olmucak hemen vericem kızını kucagna diyo bakalımgözün aydın binnurcummmm
maş kızınaaa
ohh sezeryan saatide alınmışş ne gzlll yaaaaaaaaaaaa
gözün aydın canım desene aynı gün sen zehranı ben zeynebimi kucagımıza alıcaz inşallah:dance:
canım ya ne kadar can sıkıcı bi durum ne zaman tayininiz?
kızlar göğüs pompası aldıydım bugün
bakaım nasıl deneyim dedimm azcıkkk
ayyy nasılll bi hoş oldum sanaki bebek emio gibi geldiii
bidee azcık su geldi korktum hemen çıkardımmmm
demekki sütüm olcak galibaaaa nee gzlll mutlu oldumm yaaaa
sezeryandan sonra gelmezse sütt hemen pompalrımm gelirrrr ii bşy benziooo
binnurcum gözün aydın canım maşallah zehramıza da günün de belli olmuş hayırlısı olsun ayyyyyy şaka gibi yaww doğurmaya başlıyoz 1 hafta sonraaaaaa
anam çok da sevinmiyim benim daha 41 gün var( ama neyse sizin bıdıklarla idare ederizz artıkınnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay saadetcim hiç gülücegim yokyu niye korktun kı sütüm bitiverir diyemi korktun:roflol::roflol:
bir sene var daha ne diyim bacım ALLAH sabır versin.eşine de sanada kuzum aç mı kalıyosun bu saate sen ye bebişi aç koymasorma cnmm yaaa
çok sıkıcııı
bidee eşimle yerm diye daha yemek bile yemedimmmm bu saat olduuu
inşallah 2010 a yaz ın tayinciyiz lanet olası yerdennn
bir sene var daha ne diyim bacım ALLAH sabır versin.eşine de sanada kuzum aç mı kalıyosun bu saate sen ye bebişi aç koyma
evet canım 3 haziran benimde daha önce çıkayım demezsesorma saadetcim heycan dorukta doktora soruyorum ne kadar sürer adam 15 en fazlaa 20 dk demezmi doktorum öle rahatki hiç bişe olmucak hemen vericem kızını kucagna diyo bakalım
inşallah canımm çok az kaldı gerçekten senin sezeryan şekli kararlaştırıldımı canım??
bu arada amma cok yazışmışsınız oku oku bitiremiyom
kız ne blm bi yerde okumuştum oynamak ii değilmiş sancı getirimişş dieee
doğuruveririm diee korrktummm su gelinceeee kaydirigubbakcemile3
kızlar göğüs pompası aldıydım bugün
bakaım nasıl deneyim dedimm azcıkkk
ayyy nasılll bi hoş oldum sanaki bebek emio gibi geldiii
bidee azcık su geldi korktum hemen çıkardımmmm
demekki sütüm olcak galibaaaa nee gzlll mutlu oldumm yaaaa
sezeryandan sonra gelmezse sütt hemen pompalrımm gelirrrr ii bşy benziooo
bu arada kociş geliomuşşş sonundaaa bırakmışlarr aşkımıııı
artıkkk bugün uykumuzdaa sohmet eder izzzz
saate baktığımda durum bunu gösteriyooo
yaaa sormaaaaa canımmm oynayıp duruozzzzzz
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?