2009 Haziran Anneleri!!

ayyyyy ağla ağlaa içim çıktıı, elveda rumeliyi seyreden var mıydııııı???
mahvetti beni akşam akşaaammm...

ay valla durasım var ama ayaklarım patlicak şişten yularda tutuyom yine de geçmiyoooo of yaaa bileklerden şişiyolarrr hadi kaçtım herkese ii gecelerrr

cemre seni dinledikçe ben iyice kızıyom senin eşine yaaa.şurda naz çekecekleri kaç hafta kaldı ki. sabretsin biraz, kolay mı baba olmak yaa.

klava:
doğrusun arkadaşım bende kızıyom ama bişey fayda etmiyo kafama takmamaya çalışıyorum pek muhattap değilim buaralar uzak olsun diye bakıyorum delirdim iyice

evet canım ilk bebek, 30 yaşındayım, kısımıs olucak Allah izin verirse adı Masal olucak,
sizin belli ismi ?
canım ismi çok güzel hoş ismiyle yaşasın masalımız

tusem çok hoşuma gitti söylenincede kolay söylenen vede anlamı çoookk hoşş bence bunu bi düşün

maşallah kız tosunucuğa büyümüş valla az kaldı artık sık sık kontreller başladı hayırlısıyla doğursak iyi olucak

canım benim tabiki dua ederiz ne demek bi dua kalpten edeceğimiz bi dua neleri değiştirecek allah bilir allahım yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ablanada allahım sabır versin onunda en kısa zamanda yüzü güler rahata erer allahım kimsenin başına vermesin bende unutmıcam evde değilim ablamdayım bende telime hatırlatmaya alayım eve gidincede unutmamak için çantamın en üstüne koyarım çantamı açar açmaz kağıdı görürüm ve unutmam aklıma gelir allahım yardım etsin dualarım eksik olmıcak emin ol kardeşim

hee bu arada iyi akşamlar kızlar biz geldik kızımla oda teyzelerini özlemiş bi bakalım ne yapıyolar dedik geçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım muhabbet koyuymuş sayfalarda uçmuş valla nasılsınız ne yapıyonuz bacılarrrrr

ii gecelrrrrrrrr herkesee
bgn çok yoruldummmm uykum geldii erkendnn
ama kocişle oturalım brazzzz sonra yatarım by

yaw ben bu adamı ne edem şimdi gene kafamı bozdu uzaktan uzağa msnde konuştuk ablamdayım gel al beni dedim nasıl geleyim sana demesi kolay sanki fizandan çağırdım yaw bu adam beni deli edecek iyice anlayışsız bişey oldu ya yarın eve gideyimde bi boyunun ölçüsünü alayım hiç beni düşünmüyo ya senağlamasenağlama

niye alamıyomuuuş bakiiimm..
yarıın alırsıın boyunun ölçüsünü canımm..

haydi bakalımm ben yatıyoruuum artıkk, öptüüm herkesii, tatlı rüyalaar...

niye alamıyomuuuş bakiiimm..
yarıın alırsıın boyunun ölçüsünü canımm..

haydi bakalımm ben yatıyoruuum artıkk, öptüüm herkesii, tatlı rüyalaar...

allah rahatlık versin tatlım hiç uyanmadan deliksiz bi uyku çekersin sabahda bomba gibi kalkarsın inşallah

neyse bende yatam bari en son giden ben oldum ilk günaydın diyene şimdiden günaydın diyorum ve ayrılıyorum artık rüyamd sizle konuşurum hahhahha iyi geceler bana tatlı uykular ağrısız deliksiz bi uyku diliyorum herkese ve kendime kimse kalmamış ama dileklerim ulaştı ulaşacağı yerlere sabah sizi göremem şimdiden öpüldünüz canlarım a.s.a.s.:1hug:

günaydin kaydirigubbakcemile2 güzel anneler, ve onlarin meleklri

canım en başta benim üçüzdüama o zmaanlar topikden
haberdim sonra ikiz olan kese kendiliginden kayboldu . ikiz diyince bi söylemek istedim

aaaa cidenmi canim ya ilginc

Nezaketçim , meriti mi diyorsun acaba ((

galiba meriti evet.:1shok:neden aglayan yüz yaptinki canim hayirdir neoldu merit arkadasimiza

günaydın haziranın tatlı annişleriii, biz yine küçük cadımla erkenden uandık.daha doğrusu minik kızım hiç uyumadı galibaa, gece ne zaman uyansam kıpır kıpırdıı.
herkezin gençlik bayramı kutlu olsuun hihoyyyt

adrenal günaydin canim , bizde hic uyuyamadik 2 de yatdim 4 uyandim , ve bugünüm hep kosturmayla gececek nasil dayancaksak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…