doğrusun arkadaşım bende kızıyom ama bişey fayda etmiyo kafama takmamaya çalışıyorum pek muhattap değilim buaralar uzak olsun diye bakıyorum delirdim iyicecemre seni dinledikçe ben iyice kızıyom senin eşine yaaa.şurda naz çekecekleri kaç hafta kaldı ki. sabretsin biraz, kolay mı baba olmak yaa.
klava:
canım ismi çok güzel hoş ismiyle yaşasın masalımızevet canım ilk bebek, 30 yaşındayım, kısımıs olucak Allah izin verirse adı Masal olucak,
sizin belli ismi ?
tusem çok hoşuma gitti söylenincede kolay söylenen vede anlamı çoookk hoşş bence bunu bi düşünöfff bi isim bulamadık ,
akşam bulduklarımı yazıyorum size
ayris - ayışığı
aysima- ay yüzlü
ayliz- ay pırıltısı ve cenneteki bahçelerden birinin adı
deva- dertlere çare
tutku- aşırı sevgi özlem
tusem- cennete esen ılık rüzgar
melis- bal arısı
görkem
idil
yaren
ipek
inci
sueda - kutlu,uğurlu ,dosdoğru insan
sueda ismimle uyumlu ve anlamı güzel die düşündüm ama kararsızım
maşallah kız tosunucuğa büyümüş valla az kaldı artık sık sık kontreller başladı hayırlısıyla doğursak iyi olucakselam bayanlar bız geldık oglusumlaaaaaaa
bugun doktora gıttık yenı geldık cok sukur hıcbı sıkıntı yok
oglum 2 628 gr olmus
tombıs bısey olucak dedı doktorum :)
haftaya ayın 27 veya 28 ınde gene gtcez artık haftada bır kontroller :)
Canim benim 23 yasinda universitede okuyan bir erkek yigenim var , cocuk 2 senedir pskolojik sorunlarla bogusuyor o kadar ilerlediki yapmadigimiz hic birsey kalmadigi halde bir turlu yardimci olamadik surekli inteara kalkisiyor ve artik ne annesinde ne bizde nede kendinde derman kalmadi senağlama , 10 gun once 20 tane hapi icmis ve olmek icin yatmis senağlama duydum tabi duramadim turkiyeye yanlarina gitdim dun geldim geldigim gece ruyamda dogum yapmak uzere olan kadin sanci halindeyken ismini soyleyerek filan kulunu yardim ed Allahim derse o hamile kadinin duasi kabul olur dediler bende nasil bulabiliriz hamile kadinida dua edimesi icin yardim dileniriz diye dusunurken burda sizleri farketdim Allahin buda bir hikmeti mutlaka lutfen bana 23 yasindaki yigenime evladi icin her gun olup olup dirilen ablama yardim edin duanizi esirgemeyin senağlama
ay valla durasım var ama ayaklarım patlicak şişten yularda tutuyom yine de geçmiyoooo of yaaa bileklerden şişiyolarrr hadi kaçtım herkese ii gecelerrr
aylin öldü mü kızları ağlıyorkardı dizinin fragmanında
yaw ben bu adamı ne edem şimdi gene kafamı bozdu uzaktan uzağa msnde konuştuk ablamdayım gel al beni dedim nasıl geleyim sana demesi kolay sanki fizandan çağırdım yaw bu adam beni deli edecek iyice anlayışsız bişey oldu ya yarın eve gideyimde bi boyunun ölçüsünü alayım hiç beni düşünmüyo ya senağlamasenağlama
bende izliorum cemre cim bi bulut olsam ı ama yazıorum da :))
niye alamıyomuuuş bakiiimm..
yarıın alırsıın boyunun ölçüsünü canımm..
haydi bakalımm ben yatıyoruuum artıkk, öptüüm herkesii, tatlı rüyalaar...
canım en başta benim üçüzdüama o zmaanlar topikden
haberdim sonra ikiz olan kese kendiliginden kayboldu . ikiz diyince bi söylemek istedim
Nezaketçim , meriti mi diyorsun acaba((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?