2009 Haziran Anneleri!!

Günaydin sevgili arkadaslarimmm,

uykusuz bir gece yasamissiniz anladigim kadariyla...Ben bir kac gündür deliksiz uyuyoyrum, bakalim ne kadar böyle gidecek..

Hepinizin bayramini kutlarim, nice bayramlara...

benden de günaydınnnn gece geç yattım sabah erken kalktım eeee barış manço nun dediği gibi bugün bayram erken kalkın çocuklarrrrrrrrrrr

evimi süpürdüm çayımı demledim mamamızı yicez şimdii kahvaltıdan sonra görüşürüzzzzzzzzzz

Canlarımmmm günaydınnnnnnn bayramınızzz kutlu olsunnnnnnnnnn tatlılarımmmmmmmmmmmmmmm

günaydın tombil kuşlarımmm bisde sıcaktan terlemekten pis pis olmaktan bıktık artık yavrucumla 2dakkaya bir duş alıyoz resmen şimdide aldık oğlişimle duşumuzu mamamızıda yedikk şimdide msn den babamızı görceeezzzzhihoyyyt ama önceee minikkuşlara bakalım dedik bugünde gezmeye gidicez oğlişim ve ananesiyle beraber tıkınıp gelcez yinee sizlerede güzel ve rahat bir gün diliyoyuuuzzz öpüldünüz canlar

herkese bendende günaydın annişler...
dün çok güzel bi gündü tatlı meleğimi gördüm.2800kilosudoktorumuz çok iyi şeyler söyledi bebişim tontişmiş elleri yumuk yumuk olmuş ayaklarıda büyük büyünce 45 numara filan giyer dedi.çok güldüm ya ben minyon bi insanım demek babasına çekçek.suyum baya çokmuş çokmu tatlı yiyosun dedi yok sadece hergün dondurma yiyorum dedim.azalt çünkü dondurmada çiğ yumurta var ve katkılı dedi.
sizlerinde dondurma çok sevdiğinizi bilerek haber vereyim dedim.
ve en önemlisi bni sezeryana almak istiyodu tedavi gebeliği old.için ben sana bağlıyım yapabilirmizin dedi bende yaparım kendime güveniyorum denicem dedim beni normale alıcak bi aksilik olmassa kızlar en ufak bi riskte zaten sezeryana direk geçicek.bizden haberler böyle

Günaydin Derindencim,
Bebisine masallah nazar degmesin...
Ve bu kararindan dolayi da seni kutluyorum ...a.s.
Insallah gönlümüze göre olur da normal dogum yapariz...kaydirigubbakcemile2

derinden, didem,pınar,zeyno ve nida hepinize günaydın.
biz mamamızı yedik.
dün yatağımızla arabamızı almıştık.babamız birazdan yatağımızı kurcak.
dün zor zar bulduk yatağı zaten, pierre cardin park yatak hiç bi yerde kalmamıştı, korktuk bulamicaz diye

derinden maşallah bebişine, normal doğum konusunda da Allah kolaylık versin.benimki de tüp bebek ve ben son dakikada bi sorun çıkar diye çok korkuyorum , o yüzden sezaryan istedim.

daha ne olsun canım haberlerin muhteşem yani büyüyo yani minik insan allah nazarlardan sakların canım . canım hazır dondurmaları bilmiyorum ama dondurmacıların yaptıgı dondurmada yumurta yok dondurma imalatında çalışan bi arkadaşım vardı ordan biliyorum giderdim arada yanına sadece renklendirici koyuyorlar bazısının içine o kadar

gunaydın kızlar artık sona yaklastıgımızı hıssetmeye basladım hıc ama hıc uyuyamıyorum ve ayaklarım ve ellerım davul gıbı sısmeye basladı dr ıdrarda proteın ıstedı sonucumu alıcam bugun ama yavas yavas kızım yola cıktı hıssedıyorum

nasılsın kızlar
bakalım dedik geçmişi okumaktan şaşı olduk

servetcim perşembe son kontrole gidiyorum 10,30 da sen ne zaman gidicen

derinden canım tebrik ederim seni allah gücünü verir merak etme

bebegine masallahhh...
seninde gozunaydin canm..
normal dogum icin gosterdigin cesaretten dolayida tebrik ederimalkisalkisalkisa.s.

nasılsın kızlar
bakalım dedik geçmişi okumaktan şaşı olduk

servetcim perşembe son kontrole gidiyorum 10,30 da sen ne zaman gidicen

derinden canım tebrik ederim seni allah gücünü verir merak etme

tatlım benım kontrol 3 te persembe benımde alttan bakıcak bakalım ne dıycek ama bu sısmeler benı cok korkuttu tahlılımıde bugun alcam ınsallah bısey cıkmaz

tatlım benım kontrol 3 te persembe benımde alttan bakıcak bakalım ne dıycek ama bu sısmeler benı cok korkuttu tahlılımıde bugun alcam ınsallah bısey cıkmaz

canım korkma çok az olsa da o bende de oluyor hem didoş , emel ve bir iki arkadaş gibi değildir umarım
korkma sıcaklarında etkisi var

benim kontrolde aynı gün ama saat olarak uyuşamadık yine görüşemeyecez
kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyoruza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…