2009 Haziran Anneleri!!

Sibelcim , Servetcim heyecan basiyor bana sona yaklastik diyince sizler...
Insallah hersey yolunda gidecek...

amin canım
inşallah hepimizin iyi haberleriyle dolacak topik

sen o heyecanı gel bize sor benim 2. olduğu halde
1. de herhalde cahil cesaretiydi ama bir de normal doğumdu bunda sezeryan olması beni heyecanlandırıyorkafamçokkarıştı

ewet cnm ya bu arada dr dönmüşmü bana hergun burada yok dıye sınır gelıyor da hıc bılgın varmı

günaydın arkadaşlar benim bir sorum olucaktı doktoruma sormayı unutmuşum bende acayip buz yeme isteği var sabah kalkınca gece kalkıp kalkıp buz yiyorum içim yanıyo bebeğime bi zararı olurmu bilgisi olan varmı

maşallah zehracım minik meleğimize allahım nazarlardan saklasınnnn ayrıca seni çok çok tebrik ederimm kararından dolayııı alkisalkisalkisinşallah en kolay şeklide doğurursun canımmmmmm

müminecim hayırlı olsun canım güle güle kullanınnnnn valla insan hiçbişe yetişmicek diye endişeleniyoooo benden ii bilen olmasınn

havva bende balkaymak yiyorum bafranın meşhur dondurmasını onda da katkı yokkkk hemde çok çok güzell oğlumda bayılıyo yedikten sonra kuduruyooo

seervet bende de başladı şişlikk canım son 1 haftadır sıcaklardan diyorum ben ama perşemde devlet hastanesine gidicem bakalım ordaki dr ne dicekkk

Sibelcim , Servetcim heyecan basiyor bana sona yaklastik diyince sizler...
Insallah hersey yolunda gidecek...

ay sorma nida ya ellerim titriyo heyecandan eee bende bi de telaş varr tabi hazırlıklar bitmedi ya ondan ama benim daha çok günüm var tam 40 gün kaaldıııı offf herkes doğurcak ben ağzım açık izlicemmmmsenağlama

berfincim canım hiç bi bilgim yok ama boğazlarına zararı olmuyosa bebeğe bişe olmaz canım heraldeeee bizde o kadar dondurma yiyoruzzz hararet basıyo ben sabaha kaadar üstüm aaçık cam açık yatıyorumm

herkese teşekkürler kızlar valla iyi gaza geldim sözlerinizden dolayı.başka anneleride teşvik edebiloyasam ne mutlu.tabi herşeyden önce hayırlısını istiyorum allahtan.
servetcim takvimin sonuna geldin gerçekten artık kızın gidecek yeri kalmadı kollarında olmak için sabırsızlanıo.

merhaba arkidişlerrr nasılsınız bende bakınıyorum öyle bi evime gidemedim ablamda rehin kaldım son gelişlerin kal işte diyip duruyo insan kendi evinde daha rahat ediyo bide evim karman çorman öylece bırakıp geldim güya bi günlüğüne geldim bir hafta kaldım :):) son haftalarım işim gücümde var annemde söz verdim sana gelcem diye pöfff gene yan yattık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşşallah bebişine,
güzel haberlerine çok sevindim,
ve azmine cesaretine hayran kaldım
seni tebrik ediyorum canım
umarım istediğin gibi normal doğurursun

günaydın kuzucuklar nasılsınız bu gün .güzel bi gün olur inşallah öptüm hepinizi
sanada günaydın havvacım

canım benim evet senin çok az kaldı en fazla son 2haftan
ama bazen bebişler 10gün kadar erkende gelebiliyorlar bu çok normal dedi drum
ay sizden böyle haberler geldikçe nasıl heyecanlanıyorumya
haziran bir girsin doğum haberleriyle dolup dolup taşacağız
ne kaldı şurda 10gün

canım buzun bebeğe hiç bir zararı olmaz
ama sen abartma hasta olabilirsin üstünede bol bol ılık su iç bari,

benim annem kışın bile buz yerdi kendine engel olamazdı ,ve ciğerlerime bişey olacak die ağlardı yinede yerdi bağımlı gibi
ve dr gittik tahlillerde kanı çok düşük çıktı istersen kan değerlerine bir baktır,
kan hapı kullandıktan bir süre sonra buz yemeden durabildi

dr bazıları toprak yer bazıları kireç bazıları buz demişti
bence kansızsın sen

kız sen hala ordamısın
allah iyiliğini versin dün eve dönüyorum yazmıştın bi ara

Zehracımmm maşallahhh bebişineee allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh..
Sedacım yıka artıkkk bence hepimiz yıkadıkkk ütülenmesi oyalıyo biraz anca yaparsınnnn...

peki herşeyini yıkadınızmı şimdiden
ne biliyim bilmiyorum yıkanmaması gereken şeyler varmı,

ben bazı kıyafetlerini büyük aldım mesela 6 aylık 9aylık onlarıda yıkayacağım dimi

ben bazı kıyafetlerini büyük aldım mesela 6 aylık 9aylık onlarıda yıkayacağım dimi

Canım bende büyük aldıklarımı yıkamadımmm sadece kullanılacak olanları,battaniye,nevresim,uyku seti,cibinlik vs büyük bedenleri yıkama kullanacağına yakın yıkarsın

Kızlar meraba nasılsınzı?
Zehra maşallah canım bebişine çok iyi kilosu
Heyecan dorukta kızlar , haftaya bugün oğlum kucağımda olacak :)
Hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın
Bizim evde temizlik var, biraz size bakayım dedim

Ben herseyini yikadim, ütüledim kaldirdim toz olmasin diye...Canim bir an evvel hallet su islerini belli mi olur ...

Emel ya deme öyleeee, heyecan basti bana yineeee..Allahin izniyle canim haftaya saglikla gelcek minik...:Saruboceq:

Herkese selamlar,

ben tüm bebek eşyalarını yıkadım, ütüledim, yerleştirdim.Son haftalar daha zor olur diye dusundum, hazır olsun...

mş. cnm yavrunaa
sanada gözü aydın diyorummm

mrbalar nasılsınız bakalım
bugün biz geç kalktık anca kahvaltımızı yapıp gelebildikkk
havada çok sıcakkkk
offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…