2009 Haziran Anneleri!!

hepinize merhabalar kuzucukların datlu anneleri

zehracım maşallah kızına hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah

sedacım ben de hepsini yıkadım ne var ne yoksa ütüledim kaldırdım biberonları emzikleri kaynattım hastane cantamızı hazırladım yani bebişin işi kalmadı benim

bayramınız mübarek olsun kızlarrrr

sibel dr dan gelir gelmez yaz buraya biz meraklı hanımlarız bak beklerken dogururz he :)

servet ve emel sizinde azcık kaldı kızlar allahım ya ne kadar heyecan verici sizin bebişleri gözrcesss :))

pınarım napıosun tatlımmm var mı şişlik falan ?

ya bugün rüyamda güya ben epidural sezeryanla doguruyordum drun kesmesinden dikmesine herseyi gördümmanyaklar önüme perde koymamaışlarr :)))) kızımı da gördüm kilosunu 3805 diodu dr hehe bende o kadar yoktur bi daha ölcün diodum :)))

giydrip yanıma getiriolar agzına da emzik veriolar bebişim itiyor emziği beni emmek istio kuzum :) ay cok güzeldi rüya :))

semacım ya alemsin sen balkaymak yiyorsun demek benimn arkadarşta onun imalatında çalışıyodu gönül rahatlıgıyla yiyebilirsin canım kaydirigubbakcemile3

Naren alemsin valla. Kizim bu dini bayram mi da mübarek olsun diyorsun...
Canim iyi bayramlar...a.s.
Ben de bu gece ameliyat olmusum gördüm kendimi rüyam da ama bebek yoktu ortalikta, hayirlara varsin rüyalarimiz.
Hep bunlar endise, bilinc alti rüyalari...

yok servetçim ya bitti şükür şekerler de akşama çekerim resmini bebegin karyolası için uyku seti dikiyorum ikisini beraber çekerim çok güzel oluyo oglumun karyolası . çok tatlı ya

kızlar ikinci kim doguruyo şimdi . dogumdan bahsettikçe siz elim ayagıma dolanıyo valla

yok yumuşatıcı almadım zaten dalininkini bile almadım sonuçta oda kimsayasal ve durulama suyuna karışıyor

ben sabun tozu aldım iki kere durulama yapıcam 30da yıkatıcam

hehehe kuzum işin esprisi orda zaten :)

bende 30 drecede elde yıkama programında yıkadım yumusatıcı kullanmadım bende kuzum :) aldıgın cantaya da bayıldım bu arada nidamm
evet ya galiba düşünmekten rüyalarımızıa giriyor kaldıki ben ne epidural düşünüyorum ne de sezeryanbilinçaltının oyunu bu yoksa ben aslında sezeryan mı istiyorum :)))

tamam ozaman bugün yıkayayım hepsini yarında ütülerim

kızlar ben 30derecede yıkıcam doğrumu yoksa 40damı yıkasam
ben 30 derecede yıkadım dalin bebek sıvı deterjanla, önemli olan şöyle bir tozu gitsin , temiz olsun, tavsiye ederim, dalini , dolabı açınca mis gibi kokuyor esyalar...

Canim tesekkürler...

Bence sen normal istiyorsun ve sezeryandan da korkuyorsun ondan böyle bir rüya gördün...

teşekkür ederim canlarımmm

hadi ben kaçar boncuğumun cicişlerini yıkayayım,evimi toparlayayım,akşamda anneme gideceğiz

bugün ara ara bakarım size yine ,görüşürüzzz

hülyacımmm heyecan durumun nasıl bitanem seninde cok az kalmış hayırlısıyla kurtulsaydık :))

evet sezarın dogum sekli oldugu için bu simi almış tarihteki ilk sezaryan ameliyatıymış değil mi nidacımmm

valla insan çok heycanlanıyor di mi kızlar, hepimizin baya az kaldı doğumlarına ... bir bakmısız doğurmusuz :) insallah sag salim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…