2009 Haziran Anneleri!!

ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

yemeğimi yaptım öğleden sonra misafir gelcekmiş yani terasa gelcek eşimin arkadaşı ve babasıı
adam 75 yalında ve o da güvercin besliyomuş şimdi oğlu ve torunu da besliyomuşş bizim güvercinlerimize bakcaklarmışş ay bende size yavru güvercinlerin resmini çekip gösterim bi ara çok çirkin oluyolarrr ve 1 ay da büyüyüp uçuyolarr anneleri ve babaları ağızlarına yediklerini kusuyolarrrr çok güzeller yaaa

bende bende şiştim hem de ayak bileklerim yok oldu böle boru gibi iniyo aşağıya ayaklarımı havada tuttuğum halde geçmiyooo devlet hast. gidicem tatil bitsin bakalım ne dicek ordaki uyuzzz

ilk ayrılık dogummuş kızlar doguyorlar ya bizden ayrılıyorlar aslında . ay benden ne fena kaynana olur ya

bunalıma girdim valla şimdiden düşündügüm şeye bak deli derler adama ya . nida senin için kolaykızlar düşkün olurda annelerine ogluş için aynı şey geçerli olurmu bilmiyorum valla

iim fıstık sen ?

Evet canim aynen öyle..ilkini sezar olmus tarihte...
Nolsun canim ya..Idare ediyoruz iste..Senden ne haber?

Çok sıcak ve sıkıntılı bir hava var kızlarrr inanılmaz daraltıyo beni ve batuşu benim karnım iiice yerlerde ve kocaman oldu birazdan duşa giricem sonra foto koyucam şok olcaksınızz

ayyy kızlarr geldimmm ben gelene kadar çıkmışınız msndennnn
hallettim dolap düzenleme işiniii çok şükürrr yerlerde sürüene sürüneeee

ya kızlarrrr benim sol ayağım daha fazla şiş dizimin altında şişmişşşş napcam ya ben sinir oluyorum iiceeeee

semoşummm sıkma canınııı
boşver doğum yapıncaa
hepsi geçecekkk
benimdeee
hafif şişmiş ayağım ve bileğiiim dün farkettmmmm

ayy ne kadar az kalmış sezeryanmı olucan canım allahım bizede göstersin hepimizin çok az zamanı kaldı peşpeşe doğurucaz artık sezonu menzil gülü açtı ikinci kim acaba senmisin yoksa allahım yardım etsin hepimize

kızlar türk yıldızlarının gösterisi var çok güzeller ya bayılıyom ben onlara her yıl samsundalar hep geliyolar dün de provadalardıııı jetpilotumu olsaydım neee

sadoşum ikisi şişse okiş de bacum teki davul gibi olmuşşşş çok sinir ediyoo beniiii uyuzzzz sol ayak of yaaa benim romatizmada var ya ondan fazla şişiyo heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…