2009 Haziran Anneleri!!

Semoşummm kan dolaşımına bağlı olmasın tek taraflı şişmesi dr una bi sor istersennn

yok kızzz semada gökyüzünde canlı çıplak gözlee izliyozzz çok güzeller ya hep bi gururlanıp gözlerim dolar neden bilmem

ya da şimdi keşfettimm pc de otururken bi ayak pufun üstünde biri aşağıda puahahahahahaha manyak gibi oldum heee ondan heraldeeee sol aşağıda ondan çok şişmişşş

hep eve gitcem gitcem diyodum eşim almaya gelmiyo diyodum ama en sonunda geldi oda mecburiyetten kapıda kaldığı için geldi ablamda kalda kal diyip duruyodu onada kalcam dedim sonra eve gidiyom diyince üzüldü off aklıma takıldı yaa yardım etcektim ona misafiri gelcekti bebeğe ben bakıcaktım o börek felan yapıcaktı ama eşim gelince gitmek zorunda kaldım bide benimde evde işlerim var son üç haftam temizlikti bebeğin eşyalarıydı derken 1 hafta öyle geçer zaten son 1 buçuk haftada dinleneyim diyorum ama ablamda kalmam için çok ısrar ediyodu sanki yüz üstü bıraktım gibime geliyo annemede çarşamba geliriz dedim oda yarın beklicek bizi bide yarın ablam işe gitcek bebek var eniştemde evde bide oğlu var oda evde bana kalacaktı bütün işler geldim aklım orda kaldı ordaykende aklım burdaydı öfff yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal ne yapcamı bilemedim eşimde daha gidemezsin son gidişlerindi 2 ay evdesin çocuğun 40 çıkana kadar evdesin geldin daha gidemezsin diyo öfff ne yapam ben kızlar şimcik pöfffff

kızlar selam arada sizi de takip ediorum bakıorum sizde dogumlar basladı mı die..basladıgı gibi biz temmuz anneleri de dokulmeye baslarız sanırım..36 yı falan gorsem artık uyuyamam sanırım korkudan:)ayyy cok heyecan verici bişi bu yaa..Allah hepimizin kuzularına saglık versin ve onlara kavustursun bizi..opuorum sizleri haziran annişleri

görürsün canım görürsün hepimiz gördük bak zaman geçiyo nasılsa . gerçi bu 36 haftada ne var anlamış deilim bende çok bekledim 36 haftayı . 36 haftadan sonra dogumu beklemeye başlıyorsun zaten heheheheh

Herkeslere selam olsun . Kayra'mında selamı var :) ne heyacanlı bi forum ya. herkesler kıpır kıpır

benimde misafirim gelcek birazdannn
bi size bakiyim dedim ama kimseden cit yok

ben geldimmmm yürüyüş yaptım şiş ayaklarımla tam 3.5 km 1 saatte yürüdüm geldimm
biraz hızlı oldu sanırım bacaklarım ağrıdııı şişimse hala duruyo hani işe yarıyodu yaaaa offff neyse az kaldı naptın sadoşum malum şeyi yaptınmı:))))))))))))

merhaba dolphincim nasılsın kuzummm senin ne kadar kaldı belli ıoldumu doğum şekli tarihi felan

iyi akşamlar güzeller bikerem biz koca göbüşlerimizlede cok güzelizhihoyyyt
dogumdan sonra bi yerlere kaçmayın kızlar sizlerle bide diyet grubu yaparız:roflol:

canım hareket mareket işe yaramıyo tuzsuz yesekde geçmiyo ne yapalım ilk hamilelikte oluyo işte yapacak bişey yok benimde bazen çok şişiyo bazen az belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…