2009 Haziran Anneleri!!

slmkaydirigubbakcemile2
naber? biz bugün doktorumuza gitdik prensesim 2 kilo olmus.doktor citi piti bi kiz olcak dedi, sonrada eee anneside öyle normal dedi.kafasi kücük dedi ama bi sakincasi yokmus.suyum gayet iyimis.bir kilo almisim. dr cok iyi gidiyorsun dedi.her ay sadece 1 aliyorum.....
kizim cok hareketliydi ya annesi yesin onu öylede güzelki. ama daha dönmemis bakalim nezaman dönecek.
onu gördügüm zaman öyle mutlu oluyorumki anlatamam.simdi babamisi bekliyoruz onada anlaticaz sevinsin o göremedi garibim bugün kizini.dr sonra misafirlige gitdik kuran okundu hepimize dua etdim rabbim kabul etsin.simdide bitkinim ayaklarim cok sisdi ya

sizlerde iyisinisdir ins arkadaslar
sizlerde iyisinizdir ins

iyi akşamlar güzeller bikerem biz koca göbüşlerimizlede cok güzelizhihoyyyt
dogumdan sonra bi yerlere kaçmayın kızlar sizlerle bide diyet grubu yaparız:roflol:

iyi akşamlar tatlım aynen güzelim diyet ayrobik plates spor felan herşeyi yaparık ne olcak sanki veririz kiloları inşallah eski halimize geri döneriz herhalde

maşallah kızına canım

o kadarcık olur artık nidacım kasılmalar felan geçer ama endişe etme

Sagol canim...bugün abardi ama bu kasilma olayi...

Canim cok zorlamadan yürü..
Benim de bacaklarim sisti bugün...
Belki de dinlenmeye pek firsatim olmadi ondan

dogumdan sonra bi yerlere kaçmayın kızlar sizlerle bide diyet grubu yaparız:roflol:

Diyet grubuna varimmmm...ama semosun dedigi gibi bebisler bize zaten diyet yaptircaklar...kaydirigubbakcemile3

Canim gözün aydin, sevindim bebisinin iyi olmasina...a.s.

gözün aydın canım doktor benim kızım içinde başı küçük demişti digerki kontrollerdede normal çıktı hem yanı büyüdükçe toparlıyolar birde herkes bir fabrikadan çıkmış gibi olurmu dedi cok güldüm :roflol:ee mantıklı düşünürsek dogru herkez bir ölçüde olmuyo

masallah prensese, donmedigi icin endiselenme canim,son hafta bile donebilirmis, Allah dualarini kabul etsin, bizlere de ettigin icin tesekkur ederiz

nezaketçim gözün aydın döner inşallah bıdıkkk belli olmazzz sana da maşallahhhhh az kiilo alıyon ne güzelll

Nidacigim bende de artti kasilmalar ben de korkmaya basladim, gee daha fazla sanki, senin gece gunduz farkediyor mu?

dr dogum seklini bana birakti, ben henuz karar veremedim canim, ben zaten daha doguracagim hastaneyede karar veremedim, haziran 15-20 gibi dogum semoscum

anladım şekercimmm hayırlısı olsunnnnn sende bizdensinnn haizran sonları heeee doğurup nispet yapcaklar bize bebiş seviyoz diyeeee

anladım şekercimmm hayırlısı olsunnnnn sende bizdensinnn haizran sonları heeee doğurup nispet yapcaklar bize bebiş seviyoz diyeeee

bikac ay once biran once dogursam diyodum ben semosum ama simdi korkmaya basladim, o nedenle sonlarda oldugum icin mutluyum, hem arkadaslarin tecrubelerinden yararlaniriz, degil mi seker?

abisis sana katiliyorum canim bencede kocamanda olsa cok guzel ve seksi gobekleriniz vardir eminim :CüvCüv:

diyete gelince korkmayin ilk cocukda hemen hemen hic kilo kalmaz yeterki sut olacak diye elinize geceni zorla yemeyin normal yiyerek ve emzirerek cok kolay kilolarinizi verirsiniz zaten ilk hatfada 10 kg direk gidiyor a.s

hepinizede masallah Allah nazar lardan saklasin

selam bayanlar bız geldik ....
bugun babam bendeydı 19 mayıs oldugu ıcın calısmıormus beraber gezdık baba kız
sız nasılsınız herkes ııdır umarım
benımde mıdemde yanma var sankı mıdemden bogazıma bır ates yukselıyor ama dayanıorum cok sıklasırsa doktorumu arıycam yarın mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…