2009 Haziran Anneleri!!

mrhba canım hoş geldin valla hiçte zorlamıyom yemek için maşşallah iştahımız iyicokacimcoook süt olsun can olsun kuzularadelikafadulden

Bebegin sacli olacak canim mide yanmasinin sebebi saclariymis bebegin a.s.

slm canım mide yanması bendede oluyordu doktorum bi şurup verdi alerji yaptı oda bende göbegimde gögüslerimde ve kollarımda kaşıntı oldu ilaç falan verirse aklında bulunsun herkeste olmaz tabi ama olursa kullanmazsın ben bıraktım

olur canım yanmanda olur bende nazar değmesin yanmam çok az kızım yavaş yavaş iniyo acaba ondanmı bide hareketleri azaldı ama dr un dediği kadar oynuyo yeri daraldı ondan galiba ama yanman çok kötüyse dr una söle ilaç veriyolar geçiriyo sanırım

mrhba canım hoş geldin valla hiçte zorlamıyom yemek için maşşallah iştahımız iyicokacimcoook süt olsun can olsun kuzularadelikafadulden

Canim ben ogluma hamileyken biraz sorunlu bir hamilelik yasamistim yemek yiyemiyordum surekli kilo kaybim oluyordu bunun icin uzuluyordum doktorumda sakin uzulme zaten cocuk senden besleniyor yediklerinden degil dedi saglikli dengeli beslenmek iyidir ama yiyemiyorsanda sanmaki cocugun vitaminsiz kaliyor dedi, gununden once dogmasin yeter diyordu ... yani cocuguma kan can olsun diyede onunuze geceni yemeyin derim :1hug:

selincim onlar hurafe saçlı olması falan bebek üst tarafa baskı yapıyor ve mide asiti de yemek borusunda yanma yapıyorrr :) hepimizde var drunu aramana gerek yok ecem muhtemelen sana şurup verek ya rennie ya da gaviscon

dünür naprın yürüyüşü ben abarttım şimdi de bacakalrım ağrıyooo ama ii geldi heeee kendime geldim temiz hava alınca bi de millet fıs fıs konuşmasa göbüşümü gördükten sonra korkuyom bişe olcak diyeee

Bebegin sacli olacak canim mide yanmasinin sebebi saclariymis bebegin a.s.

canım benım bebegımın saclaarı coktan cıkmıstır naniknanik
halk dılınde ole derler ama bılımsel ollarak bebegın saaclarının cıkmasıya mıde yanmasının bı alakası yokmus yerimseniben
bu arada allah yegenıne şifa versın cnm dun okudum bıraz ama ısmı atakandı sanırım aklıma gelırse emın ol bende yegenın ıcın duamı ederım yerimseniben

haklısın aslında ama bebekde bahanem oluyo bazen oburluk vardı zaten daha önceden

selincim onlar hurafe saçlı olması falan bebek üst tarafa baskı yapıyor ve mide asiti de yemek borusunda yanma yapıyorrr :) hepimizde var drunu aramana gerek yok ecem muhtemelen sana şurup verek ya rennie ya da gaviscon

aynen canim ,isin gercegi bu..Mideler cikti agzimiza kadar....

Valla bilmiyorum canim hurafemi ama bendede yanma olurdu ve cocugun sacli olacak derlerdi cocuklarimin salari alinlarinda olurdu hastanede cok da kel cocuk vardi ama hic sormadim mideniz yanarmiydi diye :roflol: haa aklima gelmisken sorayim turkiyede hastanede yatilmiyor diye duymustum dogrumu? o gun dogum yaparlarmis ve cikarlar evde yatarlarmis inanamadim gercekligine??

aslında cok degıl hem bolece gunde 2 5 lıtre ıctıgım suyu 4 lıtreye cıkardım sanırım kaydirigubbakcemile3 mıdem yandıgında hemen su ıcıyorum ferah ferah ıı gelıo kaydirigubbakcemile3

Allah razi olsun canim ne muradin varsa versin Allah sana kotu gunler gostermesin cok mutlu oldum evet ismi ATAKAN lutfen duanizi esirgemeyin minetdar olurum :Saruboceq:

olur mu öyle sey selincim yani tamam bazı avrupa ülkeleri kadar ileri değiliz ama afrika ülkesi de değiliz yani sezaryen dogumlarda mecburi 2 gün gözetim altında kalıyorsun zaten normal dıgumda gerek yok hastane de yatmaya evde bakan biri varsa çıkıyorsun drun izin verirse

cıktım dünür 3 tur attık tıs tıs arkadasımla ben hergün yürüyorum zaten zorlanmıyorum şükür ama sende abartmışsın kuzu ya yavaş yavaş yürü 1 saat yürü sporcumuyuz kuşumm sanki hehehe

evet canim bende senin dedigin gibi duydum sezeryanda 2 gun kaliniyor normal dogumda kalinmiyor diye duymustum bence cok riskli bir durum avrupada normal dogumda 1 hafta sezeryanla 10 gun yada 2 hafta kalmak zorundasin istesende cikamiyorsun ondan dikatimi cekmisti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…