2009 Haziran Anneleri!!

ooo cok uzun bir süre ya 10 gün aman allahım valla insanın en rahat yeri evi bence hadtanede sadece 1 gün refakatci kaldım sezeryanla dogum yapan arkadasım için ve kız yalvardı resmen ertesi güne cıkartın beni die tek basına cok zorlanıyor insan refakatciler perişan oluyorr

orasi ogle ama gene siz sanslilardansiniz bence cunku burda refekatci kalma gibi bir olay yok mecburi bir hafta kalacaksin ve hemsirelerle idare edeceksin sengözlerimebaksanab

canim almanyada refakatci olmuyor , herseyinle hastane calisanlari ilgilenmek zorunda. veya eve bakici yolluyorlar, ama ben normal 3 gün sezeryan 1 hafta diye biliyorum. benim bildigim kadariylaslinn arkadasin dedigi sistem 2 sene önce falandi simdi burdada kisaldi.taanio bi sorun yoksa

hmmm simdiki sitemi bilemiyorum canim , ben belcikadayim simdi gunler indiyse haberim yok maglum epey oldu ben en son dogumumu yapali a.s

amin canim cümlemise unutmam ins merak etme.
cok zor bi durum taabiki amam raabimin bi sinavidir buda dua kapiniz daima acik olur ins ve
en kiza zamanda kurtulur atakan kardesimiz

yaptım canım yoruldum vallaiiii
koydum dolaba duruyooo şimdiii kaydirigubbakcemile3
bide çamaşır mak çlaıştırdım çamaşırda asdım geldimm hepsi 1.30 satimi aldıı yaa
ayaklarım şişti valla ayakta durmaktan

maş. cnm bebişine
sennde gözün aydınnn

anaaaaa kimse kalmamış bizimde paralı günümüz vardı kurtlarımız döktük geldik.
nezaketcim sendin galiba bebişini gören maşallah kuzuna allah anzardan saklasın
benim kızım hala aşagı inmemiş geliba kaburgama batıyo. zor nefes alıyorum.çok terliyorum ya saçlarımda çoook uzadı hergün duş almak zor oluyo.kestirsem m acaba yoksa doğumu mu bekesem

Son düzenleme:
ii geceelrrrrrrrrrrrr herkese
ben komşudan geldimmm kmsee kalmmaış yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…