ooo cok uzun bir süre ya 10 gün aman allahım valla insanın en rahat yeri evi bence hadtanede sadece 1 gün refakatci kaldım sezeryanla dogum yapan arkadasım için ve kız yalvardı resmen ertesi güne cıkartın beni die tek basına cok zorlanıyor insan refakatciler perişan oluyorr
canim almanyada refakatci olmuyor , herseyinle hastane calisanlari ilgilenmek zorunda. veya eve bakici yolluyorlar, ama ben normal 3 gün sezeryan 1 hafta diye biliyorum. benim bildigim kadariylaslinn arkadasin dedigi sistem 2 sene önce falandi simdi burdada kisaldi.taanio bi sorun yoksa
hmmm simdiki sitemi bilemiyorum canim , ben belcikadayim simdi gunler indiyse haberim yok maglum epey oldu ben en son dogumumu yapali a.s
canim belkidee belcikada sistem baskadir bilemiyorum.canim yigenine cok gecmnis olsun.aklimda benimde
yaptım canım yoruldum vallaiiiiben geldimmmm yürüyüş yaptım şiş ayaklarımla tam 3.5 km 1 saatte yürüdüm geldimm
biraz hızlı oldu sanırım bacaklarım ağrıdııı şişimse hala duruyo hani işe yarıyodu yaaaa offff neyse az kaldı naptın sadoşum malum şeyi yaptınmı:))))))))))))
slmkaydirigubbakcemile2
naber? biz bugün doktorumuza gitdik prensesim 2 kilo olmus.doktor citi piti bi kiz olcak dedi, sonrada eee anneside öyle normal dedi.kafasi kücük dedi ama bi sakincasi yokmus.suyum gayet iyimis.bir kilo almisim. dr cok iyi gidiyorsun dedi.her ay sadece 1 aliyorum.....
kizim cok hareketliydi ya annesi yesin onu öylede güzelki. ama daha dönmemis bakalim nezaman dönecek.
onu gördügüm zaman öyle mutlu oluyorumki anlatamam.simdi babamisi bekliyoruz onada anlaticaz sevinsin o göremedi garibim bugün kizini.dr sonra misafirlige gitdik kuran okundu hepimize dua etdim rabbim kabul etsin.simdide bitkinim ayaklarim cok sisdi ya
sizlerde iyisinisdir ins arkadaslar
sizlerde iyisinizdir ins
bzde iremimle öptük siziiiitsk saadetcim:teytey:
kizim ve ben prensesini ve seni mucuk mucuk kocaman öpüyoruz
maşallah sana saadet afiyet olsun :))
maşşalh hamarat kıs seniiii afiyet olsunnnnn :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?