2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar......
yarın son iş günüm cumada kısmetse kontrolümüz var....
Dünde ilk bebeğimi kaybettiğim hafta ve gündü biraz sitresli bi şekilde o günüde atlattım...
Allah ım bebişimi bana bağışlasın.

Günaydın canım.Hayırlısı ile geride kaldı o günler ,Allah'ın izniyle alacaksın kollarına bebeğini.

merhaba canım nasılsın.Rahatsız oluyorsan kestir ben kestirdim geçen ay inanılacak şey var inanılmayacak şey.Saçomla oğlumun ne bağlantısı olabilir ki ! Boya ne kadar da bitkisel deseler kimyasal belki zarar verebilir.Ama kestirmekte hiç bir zarar yok bence tabi .

Günaydin kizlarrr..

Yesimnurcum, canim bu sefer allahin izniyle hersey yolunda gidiyor ve gidecek...
Benim icin de dün üzüntülü , stresli bir gündü, babisimin dogum günüydü, yasasaydi 60 yasinda olacakti...
Allah meleklerimizle bizlere , saglikli ,uzun ömürler versin ...:Saruboceq:

amin Nidacım annelik böle bişey heralde.Kalbim onun için atıyo sanki.Çok teşekkür ediyorum.Allah hepimize bebişlerimizi kollarımıza aldığımız günleri göstersin.

canım gözün aydın ne güzel maşallah kızına.Sağlıklı olsunda çıtı pıtı olsun.Mutlu olmaz mı insan çok hoş bir duygu.Allah isteyen herkeze yaşatsın.
Birde benim gibi randevusu ertelenincede insan sinirden deliyor.Dün gidecektik doktor izinliymiş cumartesine kaldı.

Canim üzülme benim ki de cuma günü..Birbirimize güzel haberleri pes pese veririz insallah...
kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım.Allah babanın mekanını cennet eylesin.
Amin Canım Allah bizlere ve bebeklerimize uzun ömürler versin.

Canim üzülme benim ki de cuma günü..Birbirimize güzel haberleri pes pese veririz insallah...
kaydirigubbakcemile3

inşalalh canım ama daha geçen cumartesiydi kontrol günümüz ameliyat günü dediler salıya verdiler salı da ertelenince delirdim sinirden ama ne yapalım hayırlısı şikayetimiz yok çok şükür.
Karnım çok büyüdü 3 haftada çok merak ediyorum ne kadar oldu.Benim oğlum aşağıya inmeye başladı .Geçen sağlık ocağına gittiğimde hem kalp atışlarını dinledim hemde ebeye sordum.İniyor dedi.Hayırlısı bakalım ne zaman gelecekler.

günaydın güzel anneler ve melekleri bugün erkenciyim erken kalkım kötü rüyalar gördüm allah hayra getirsin.

günaydın canım ogünler geridekaldı canım düşünme böyle şeyler bak allahım sana 2.bir melek verdi allah ona ömür versin

günaydın vildancım nasılsın dün gündeydim emine teyzenin selamı var.tabiki batıl inanç katılıyorum buna hiçbir mantıklı açıklaması yok.dün kestirmek için diva ya gittim ayşe yokmuş kestirmedim ben sadece oa kestiriyorum güzel kesiyo.sen neler yapıyosun furkanımız nasıl

dünyada heşey bizler için nidacım.allah mekanını cennet etsin.bak bizde anne baba olduk.artık

Günaydın canım.Allah babanın mekanını cennet eylesin.
Amin Canım Allah bizlere ve bebeklerimize uzun ömürler versin.

Günaydin cnm, amin ..Cok tesekkür ediyorum ...

bizimde kontrolümüz cuma ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyyt

Ne güzel canim paylasiriz artik miniklerin durumlarini, gerci benim doktor kilo ,boy söyleme özürlü...

kızlar sizin kontrolleriniz kaç günde bir oluyo?

15 gün de bir canim...

Havvacim günaydin,
tesekkür ediyorum canim...
Kötü rüya demeyelim onlara da endise rüyalari diyleim, hayirlara varsin...
Bu arada sac kestirmekle ömür mü kisalirmis ,sacma sapan iste..
Ben gece hafta kestirdim...Rahat ettim...

canım benim dr 15 güne düşürdü.

günaydın canım rüya bu öyle deyip geçmek lazım bende çok rüya görüyorum bu tamamen hamilelikten kaynaklanıyo.Biz 10 günde bir gidiyoruz heralde son haftalar her hafta çağıracak canım o sebepten merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…