günaydın kızlar......
yarın son iş günüm cumada kısmetse kontrolümüz var....
Dünde ilk bebeğimi kaybettiğim hafta ve gündü biraz sitresli bi şekilde o günüde atlattım...
Allah ım bebişimi bana bağışlasın.
Günaydın canım.Hayırlısı ile geride kaldı o günler ,Allah'ın izniyle alacaksın kollarına bebeğini.
anaaaaa kimse kalmamış bizimde paralı günümüz vardı kurtlarımız döktük geldik.
nezaketcim sendin galiba bebişini gören maşallah kuzuna allah anzardan saklasın
benim kızım hala aşagı inmemiş geliba kaburgama batıyo. zor nefes alıyorum.çok terliyorum ya saçlarımda çoook uzadı hergün duş almak zor oluyo.kestirsem m acaba yoksa doğumu mu bekesem
Günaydin kizlarrr..
Yesimnurcum, canim bu sefer allahin izniyle hersey yolunda gidiyor ve gidecek...
Benim icin de dün üzüntülü , stresli bir gündü, babisimin dogum günüydü, yasasaydi 60 yasinda olacakti...
Allah meleklerimizle bizlere , saglikli ,uzun ömürler versin ...:Saruboceq:
slmkaydirigubbakcemile2
naber? biz bugün doktorumuza gitdik prensesim 2 kilo olmus.doktor citi piti bi kiz olcak dedi, sonrada eee anneside öyle normal dedi.kafasi kücük dedi ama bi sakincasi yokmus.suyum gayet iyimis.bir kilo almisim. dr cok iyi gidiyorsun dedi.her ay sadece 1 aliyorum.....
kizim cok hareketliydi ya annesi yesin onu öylede güzelki. ama daha dönmemis bakalim nezaman dönecek.
onu gördügüm zaman öyle mutlu oluyorumki anlatamam.simdi babamisi bekliyoruz onada anlaticaz sevinsin o göremedi garibim bugün kizini.dr sonra misafirlige gitdik kuran okundu hepimize dua etdim rabbim kabul etsin.simdide bitkinim ayaklarim cok sisdi ya
sizlerde iyisinisdir ins arkadaslar
sizlerde iyisinizdir ins
canım gözün aydın ne güzel maşallah kızına.Sağlıklı olsunda çıtı pıtı olsun.Mutlu olmaz mı insan çok hoş bir duygu.Allah isteyen herkeze yaşatsın.
Birde benim gibi randevusu ertelenincede insan sinirden deliyor.Dün gidecektik doktor izinliymiş cumartesine kaldı.
Günaydin kizlarrr..
Yesimnurcum, canim bu sefer allahin izniyle hersey yolunda gidiyor ve gidecek...
Benim icin de dün üzüntülü , stresli bir gündü, babisimin dogum günüydü, yasasaydi 60 yasinda olacakti...
Canim üzülme benim ki de cuma günü..Birbirimize güzel haberleri pes pese veririz insallah...
kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar......
yarın son iş günüm cumada kısmetse kontrolümüz var....
Dünde ilk bebeğimi kaybettiğim hafta ve gündü biraz sitresli bi şekilde o günüde atlattım...
Allah ım bebişimi bana bağışlasın.
merhaba canım nasılsın.Rahatsız oluyorsan kestir ben kestirdim geçen ay inanılacak şey var inanılmayacak şey.Saçomla oğlumun ne bağlantısı olabilir ki ! Boya ne kadar da bitkisel deseler kimyasal belki zarar verebilir.Ama kestirmekte hiç bir zarar yok bence tabi .
Günaydin kizlarrr..
kızlar sizin kontrolleriniz kaç günde bir oluyo?
Günaydın canım.Allah babanın mekanını cennet eylesin.
Amin Canım Allah bizlere ve bebeklerimize uzun ömürler versin.
bizimde kontrolümüz cuma ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar sizin kontrolleriniz kaç günde bir oluyo?
günaydın güzel anneler ve melekleri bugün erkenciyim erken kalkım kötü rüyalar gördüm allah hayra getirsin.
günaydın canım ogünler geridekaldı canım düşünme böyle şeyler bak allahım sana 2.bir melek verdi allah ona ömür versin
günaydın vildancım nasılsın dün gündeydim emine teyzenin selamı var.tabiki batıl inanç katılıyorum buna hiçbir mantıklı açıklaması yok.dün kestirmek için diva ya gittim ayşe yokmuş kestirmedim ben sadece oa kestiriyorum güzel kesiyo.sen neler yapıyosun furkanımız nasıl
dünyada heşey bizler için nidacım.allah mekanını cennet etsin.bak bizde anne baba olduk.artık
canım benim dr 15 güne düşürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?