2009 Haziran Anneleri!!

bende inanmam öyle batıl şeylere saçla ömürün ne alakası olabilirki ama bya için aynı şeyi söyleyemem bende hamileliğimin başından beri saçlarımı hiç boyatmadım kısmetse doğumdan sora boyatırım

günaydın herkeseee :teytey:
bende hamişliğimin başında 1 yada 2 kere kestirmiştim saçımı inanmayanlradnaımmm
ama boyaya kanımca karşıyımmm

nidacım allah mekanını cennet etsin babanın cnmm
gerçekten zor ama elden bşy gelmiyor maalesef dua dan başkaaa...

Günaydin canim , cok tesekkürler...a.s.

Aleyküm slm sabah görüştük Emine hanımla.Ben iyiyim furkanım da çok iyi .çok şükür.sadece çok büyüdük kocaman oldu karnım.o kadar çok farketti ki 3 haftada.Sana yazmıştım geçmişte ama görmedin sanırım.Vallah artık doğumu bekliyorum aşağı inmeye başladı oğlum.Karşı daiirede emekli ebe teyze var 3 hafta beklemez diyor ama kısmet artık.

sen nasılsın.Kızınla aranız nasıl.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haziranın güzel anneleriiiii ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.

Son düzenleme:

artık karnımız kocaman oldu inan harekette zorluk çekiyorum bende. maşşalah furkanımıza beklesin zamanında gelsin.ben emine teyze diyorum kızıyla yaşlarımız yakın sayılır.benim evlenmeden önceki halimi bilir.benim kızım hala inmedi galiba zor nefes alıyorum

vallah bizim iş ilişkilerimiz old.için azıcıkta olsa resmi olsun diye öyle söylüyoruz.

günaydın annişlerrr hepinize güzel bir sabah öpücüğü :1hug:

nidacım nur içinde yatsın babacın canım

yeşimnur sende geçmişe değil geleceğe bak canım geçmişi düşünüp geleceği karnındakini üzme:)

kızlar ben izne ayrılamıyorum yaaaaa babamın yanında çalıştığım için günde 1 saat te olsa geleceksin diyolar yawwwww bu ne biçim adalet yaa içim sıkıldı ağlamak istiyorum klava:

günaydın anneler ve melekleri a.s.
erkencisiniz amanın bir rüya gördüm bugün bende onn için erkenciyim yoksa yatardım daha bu saate.
doguruyodum suyum gelmiş kanlı falan bir telaş yaparım:1shok: eşime hadi hastahaneye gidelim derim eşimde bi kaygısız ki helikopter gelecekmiş beni almaya:roflol: ya derim beklemeyelim gidelim derm eşim götürmez sinir oldum akşam gelsin gösteririm ben onaklava:
bu aralar böyle saçma sapan rüyalar görüyorum işte.

annişler biz kaçıoruz işimizin başına dönelim......
gene geliriz öpüyorum hepinizia.s.

yok ya artık gelebilir ki 9 ay doldu benimle beraber olanlardan çoğu doğuruyor çoğu sezeryan old.için 38. haftada alıyor doktorlar.Ama yinede dün duydum arkadaş normal doğurmuş 2,5 haftası varmış dah dediler yani 37 + lardaymış demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…