- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
günaydın herkeseee :teytey:
bende hamişliğimin başında 1 yada 2 kere kestirmiştim saçımı inanmayanlradnaımmm
ama boyaya kanımca karşıyımmm
nidacım allah mekanını cennet etsin babanın cnmm
gerçekten zor ama elden bşy gelmiyor maalesef dua dan başkaaa...
günaydın güzel anneler ve melekleri bugün erkenciyim erken kalkım kötü rüyalar gördüm allah hayra getirsin.
günaydın canım ogünler geridekaldı canım düşünme böyle şeyler bak allahım sana 2.bir melek verdi allah ona ömür versin
günaydın vildancım nasılsın dün gündeydim emine teyzenin selamı var.tabiki batıl inanç katılıyorum buna hiçbir mantıklı açıklaması yok.dün kestirmek için diva ya gittim ayşe yokmuş kestirmedim ben sadece oa kestiriyorum güzel kesiyo.sen neler yapıyosun furkanımız nasıl
dünyada heşey bizler için nidacım.allah mekanını cennet etsin.bak bizde anne baba olduk.artık
Aleyküm slm sabah görüştük Emine hanımla.Ben iyiyim furkanım da çok iyi .çok şükür.sadece çok büyüdük kocaman oldu karnım.o kadar çok farketti ki 3 haftada.Sana yazmıştım geçmişte ama görmedin sanırım.Vallah artık doğumu bekliyorum aşağı inmeye başladı oğlum.Karşı daiirede emekli ebe teyze var 3 hafta beklemez diyor ama kısmet artık.
sen nasılsın.Kızınla aranız nasıl.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haziranın güzel anneleriiiii ve melekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a.s.
artık karnımız kocaman oldu inan harekette zorluk çekiyorum bende. maşşalah furkanımıza beklesin zamanında gelsin.ben emine teyze diyorum kızıyla yaşlarımız yakın sayılır.benim evlenmeden önceki halimi bilir.benim kızım hala inmedi galiba zor nefes alıyorum
artık karnımız kocaman oldu inan harekette zorluk çekiyorum bende. maşşalah furkanımıza beklesin zamanında gelsin.ben emine teyze diyorum kızıyla yaşlarımız yakın sayılır.benim evlenmeden önceki halimi bilir.benim kızım hala inmedi galiba zor nefes alıyorum
hoşgeldiniz pınarım.Güzel günler sizin olsun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?