günaydın anneler ve melekleri a.s.
erkencisiniz amanın bir rüya gördüm bugün bende onn için erkenciyim yoksa yatardım daha bu saate.
doguruyodum suyum gelmiş kanlı falan bir telaş yaparım:1shok: eşime hadi hastahaneye gidelim derim eşimde bi kaygısız ki helikopter gelecekmiş beni almaya:roflol: ya derim beklemeyelim gidelim derm eşim götürmez sinir oldum akşam gelsin gösteririm ben onaklava:
bu aralar böyle saçma sapan rüyalar görüyorum işte.
kızlar ben izne ayrılamıyorum yaaaaa babamın yanında çalıştığım için günde 1 saat te olsa geleceksin diyolar yawwwww bu ne biçim adalet yaa içim sıkıldı ağlamak istiyorumklava:
hayır olsun canım eee onunla yatıp onunla kalkıyoruz da ondan öyle rüyalar görüyoruz.Ama ben artık gelsin istiyorum vallah.40. haftayı beklemesin biz hiç birimiz beklememişiz ablamında 2 kızı var onlarda hep 37.haftada doğdu .Ama farklı olan oğlan olması işte biz hepimiz kızız erkek geç doğar diyorlar ama.Kısmet bakalım.
nidacım canım başın sag olsun nur içinde yatsın baban
pınarcımmmmmm günaydın canım batuş nasıl bakalım
Günaydın annişlerrrr geçmişe şöyle bi göz attım çok şükür kimsede yaramaz durum yok çok şükürrrrr... Bütün anniş ve bebişlerinin günü gününden güzel olmasını diliyoruz oğluşumla... :))
MÜMİNECİM günaydınnnn, kızma hemen görmedikkk
SEMOŞ, az kaldı ama işler bitmiyo di mi?
ben de bambu beşikle uğraşıyorum, hem ucuz olsun hem güzel olsun isteyince olmuyo maalesef.
Oğluma da sakına gelme daha yatacak yerin yok diyorum, anlıyo inşallah kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?