2009 Haziran Anneleri!!

hayır olsun canım eee onunla yatıp onunla kalkıyoruz da ondan öyle rüyalar görüyoruz.Ama ben artık gelsin istiyorum vallah.40. haftayı beklemesin biz hiç birimiz beklememişiz ablamında 2 kızı var onlarda hep 37.haftada doğdu .Ama farklı olan oğlan olması işte biz hepimiz kızız erkek geç doğar diyorlar ama.Kısmet bakalım.

o ne be güzelim baban kıyak geçmiyor mu . El adama acımaz derler ya bu babnın iş yeriyse daha rahat olması lazım .bence

bencede gelsinler artık cok ösledim ben:asigim:

Kizlar biz ciktik evimizle ilgilenelim azcik..Yarin da bir sürü bayan arkadaslarim gelcek bana ,bebis dogmadan önce bir toplanalim dedik..Babyshower gibi birsey...Hazirlik yapayim...Öpüyorum sizi, gelirim yine...

günaydın herkese, biz daha mamamızı yeni yedik bi bakalım dedik.
herkeze güzel bir gün diliyoruz kızımlaaa

günaydınnnnnnnnnnnnn ilk defa bu saatte kalktım uzun zamandırrr ohhhh beeee

bugün bizde babamızla eksiklerimizi almaya gitcezzz bakalım neler alcazzz sanırım boya işi de bu ayın sonunna kaldı aslında iide oldu çok az bi zaman kalır tertemiz olur ev eşimin boyacı bi arkadaşı varmış o yapcakmışşş ama bebişinn odasını önce yapıp hazırlıcazzzz o ayrııııı

daha kahvaltı yapmadım eşimi doyurdum terasa yolladım ben de şimdi yicem mamamı yokda karnımı yarıp çıkıcak veledimmm

huu hhuuuu kimse yok muuu.
yine kendi kendimize mi günaydın dedik yaa.
küstük temizliğe gidiyoz bizde .
bye bye

dikkat et semacım. dün ben de alışverişi bitircem diye 3 saat dolaşmışım. bütün gece kasıldı karnım sonra.
kendini yormadan dolaş

MÜMıNECıM günaydınnnn, kızma hemen görmedikkk
SEMOŞ, az kaldı ama işler bitmiyo di mi?
ben de bambu beşikle uğraşıyorum, hem ucuz olsun hem güzel olsun isteyince olmuyo maalesef.
Oğluma da sakına gelme daha yatacak yerin yok diyorum, anlıyo inşallah kerata

havva buralarda olsaydı sorardım o kendim yaptım demişti beşiğin tüllerini nasıl yaptı acaba?
dün suluhana gittim adam 100 ila 400 arası diyo sırf dış süslemeleri için, benim istediğim gibi de değil yani

Günaydın annişlerrrr geçmişe şöyle bi göz attım çok şükür kimsede yaramaz durum yok çok şükürrrrr... Bütün anniş ve bebişlerinin günü gününden güzel olmasını diliyoruz oğluşumla... :))

Adaşımmmm Batuş iyiymiş çok şükür... Bizim bu oğlanlar çok yaramaz olacaklar anlaşılan valla yandığımızın resmidir :1shok:

günaydın nazcım, bazen kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo da,
kolay gelsin sana. ben de dün bebek şekeri malzememi aldım. bebişin ütülerini bitirince onları yapcam.
herşey hazır olmadan gelmesinler ama dimi. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…