kızlar yaaa, sizde de sakarlık çok oluyo mu yaaa. elimden herşeyi düşürmeye başladım ben. eşim dalga geçip duruyo.
sabah sabah da şekerliği kırdım bu defa.her kahv da üstümü batırıyom ayrıca(en çok da göbüşü tabii)klava:
dikkat et semacım. dün ben de alışverişi bitircem diye 3 saat dolaşmışım. bütün gece kasıldı karnım sonra.
kendini yormadan dolaş
MÜMİNECİM günaydınnnn, kızma hemen görmedikkk
SEMOŞ, az kaldı ama işler bitmiyo di mi?
ben de bambu beşikle uğraşıyorum, hem ucuz olsun hem güzel olsun isteyince olmuyo maalesef.
Oğluma da sakına gelme daha yatacak yerin yok diyorum, anlıyo inşallah kerata
kızlar yaaa, sizde de sakarlık çok oluyo mu yaaa. elimden herşeyi düşürmeye başladım ben. eşim dalga geçip duruyo.
sabah sabah da şekerliği kırdım bu defa.her kahv da üstümü batırıyom ayrıca(en çok da göbüşü tabii)klava:
kolay gelsin sana da canım, şekerleri nasıl yapmayı planlıyosun kolay bi modelse bende yapayım yoksa ben üşeniyorum hazır mı alsam diyorum.
üzerini batırma ve çarpma çok oluto bende de.
yemek yerken göbüşün üstü hiç bişey olmasa ekmek kırıntısı ile doluyocokacimcoook
ve sürekli göbeğimi bacaklarımı bi yerlere çarpıyorumkafamçokkarıştı
Adaşımmmm Batuş iyiymiş çok şükür... Bizim bu oğlanlar çok yaramaz olacaklar anlaşılanvalla yandığımızın resmidir :1shok:
nazcım, ben bebek şekeri malzemesi satan yerden, minyatür bebek, tül , mıknatıs ve lavanta aldım, onlar tarif etti. kolay yapması, hazırdan da daha ucuza geliyo. bugün çekebilirsem bi örneğinin fotosunu koyarım.
benimkinin tanesi yaklaşık 1 tl ya geldi.Ama daha ucuza da maledebilirsin.
onun için silikon aletide gerekiyo di mi? bebek minyatürlerine mıknatısı tutturmak için..
ay bi de bu işleri ucuza getirmek için istanbulda olmak lazım orda 1TL'ye mal olan burda daha pahalı olur. Yaptığın örneğin resmini görünce gönlüm kayar ben de girerim o işlere heralde, ama ben içinde şekeri olsun istiyorum..
slm kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım mide yanmasından reninn içiyorum ama fayda etmedi niye böle oldu bilmiyorum hemen etki ederdi saatte bir surup içiyorum resmen ama gecmiyo hala aynı çok kötü:çok üzgünüm: uyuyamadıgım için asırı derecede yorgunum bide bu yanma çok kötüyümmsenağlama
slm kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım mide yanmasından reninn içiyorum ama fayda etmedi niye böle oldu bilmiyorum hemen etki ederdi saatte bir surup içiyorum resmen ama gecmiyo hala aynı çok kötü:çok üzgünüm: uyuyamadıgım için asırı derecede yorgunum bide bu yanma çok kötüyümmsenağlama
Kızlar nasılsınız?
Nida babasını mı kaybetmiş yanlışmı anladım, çok geçmişi okuyamadım , başın sağolsun canım
Bzi temizliğe devam ediyoruz annemle ,
Akşam koyu sarı kahverengi gibi bir akıntı geldi nasıl korktum doktoru aradım nişanmı dedim
Ağrın olursa eğer sabah gel dedi, ama bişey olmadı
ama yinede ben hazırlancam artık, bebişimin yatağını da bugün yapçaz, uyku setini sercem
Belki sürpriz yapabilir bize :))
Kızlar nasılsınız?
Nida babasını mı kaybetmiş yanlışmı anladım, çok geçmişi okuyamadım , başın sağolsun canım
Bzi temizliğe devam ediyoruz annemle ,
Akşam koyu sarı kahverengi gibi bir akıntı geldi nasıl korktum doktoru aradım nişanmı dedim
Ağrın olursa eğer sabah gel dedi, ama bişey olmadı
ama yinede ben hazırlancam artık, bebişimin yatağını da bugün yapçaz, uyku setini sercem
Belki sürpriz yapabilir bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?