2009 Haziran Anneleri!!

kızlar yaaa, sizde de sakarlık çok oluyo mu yaaa. elimden herşeyi düşürmeye başladım ben. eşim dalga geçip duruyo.
sabah sabah da şekerliği kırdım bu defa.her kahv da üstümü batırıyom ayrıca(en çok da göbüşü tabii) klava:

kolay gelsin sana da canım, şekerleri nasıl yapmayı planlıyosun kolay bi modelse bende yapayım yoksa ben üşeniyorum hazır mı alsam diyorum.
üzerini batırma ve çarpma çok oluto bende de.
yemek yerken göbüşün üstü hiç bişey olmasa ekmek kırıntısı ile doluyocokacimcoook
ve sürekli göbeğimi bacaklarımı bi yerlere çarpıyorumkafamçokkarıştı

dikkat et semacım. dün ben de alışverişi bitircem diye 3 saat dolaşmışım. bütün gece kasıldı karnım sonra.
kendini yormadan dolaş

yok canım eşimle gidicem ya arabayla gitcez burda öle çok gezip yorulcak kadar yer yok saol canımmm geçmiş olsun dikkat ettt

canım daha bi iş yapmadıkki bitsin işte beşiği falan aldık boya olunca geitrcekler ama uyku seti yok içinde onu bakcaz ıvır zıvır işler var onları halletcezzz odasını önce halletcezde boya 10 gün sonra falan olcak bu gidişle napalımm daha sıkıntı yapmıcamm yaptıkça aksilik çıkıyo erteleniyoo

canım ya sorma bütçeyi de düşünmek lazımmm napalım bizde ucuz ama güzel olsun diyeee epey uğraştıkkk ama bitince güzel olur hepsii ne de olsa bebişler için dimii

canım eklemlerimiz yumuşuyo ondan oluyo hep çatı kemiklerimiz açılcak ya ondan eklemler yumuşuyo dengesizlik oluyo hepimizde var aman dikkat et ufak sakarlıklar önemli değilll

hadi ben kaçtım eşimin yanına gidiyim sabah kahvesi yapcam onaa beni gezdircek ya rüşvet veriyom hehehehe

sağol semacım, ufak sakarlıklar tabi ama komik oluyo yaa, ben eğilmeye üşendikçe elimdeki herşey yere düşüyo:)))

nazcım, ben bebek şekeri malzemesi satan yerden, minyatür bebek, tül , mıknatıs ve lavanta aldım, onlar tarif etti. kolay yapması, hazırdan da daha ucuza geliyo. bugün çekebilirsem bi örneğinin fotosunu koyarım.
benimkinin tanesi yaklaşık 1 tl ya geldi.Ama daha ucuza da maledebilirsin.

onun için silikon aletide gerekiyo di mi? bebek minyatürlerine mıknatısı tutturmak için..
ay bi de bu işleri ucuza getirmek için istanbulda olmak lazım orda 1TL'ye mal olan burda daha pahalı olur. Yaptığın örneğin resmini görünce gönlüm kayar ben de girerim o işlere heralde, ama ben içinde şekeri olsun istiyorum..

slm kızlar nasılsınız gece hiç uyuyamadım mide yanmasından reninn içiyorum ama fayda etmedi niye böle oldu bilmiyorum hemen etki ederdi saatte bir surup içiyorum resmen ama gecmiyo hala aynı çok kötü:çok üzgünüm: uyuyamadıgım için asırı derecede yorgunum bide bu yanma çok kötüyümmsenağlama

şeker de güzel ama silikon kullanınca olmuyo, hem bi şeker için bozmasınlar, hatıra kalsın diye düşündüm.

canım çok geçmiş olsun.valalh o mide yanması olayını ben çözemedim olacaksa oluyor ilk başlarda yediklerimle alaklı dedim ama değil ya .Bazen oluyor ama bende yoğun değil.4.-5. ay da çok olmuştu.

geçmiş olsun ayşe, artık bebeğin aşağı inmesini beklemekten başka pek bişey yok sanırım yanma için.ama en azından artıran yiyeceklerden kaçmak gerek.

bu arada, msj a nasıl foto ekliyoruz, biri tarif ederse sevinirim

Kızlar nasılsınız?
Nida babasını mı kaybetmiş yanlışmı anladım, çok geçmişi okuyamadım , başın sağolsun canım
Bzi temizliğe devam ediyoruz annemle ,
Akşam koyu sarı kahverengi gibi bir akıntı geldi nasıl korktum doktoru aradım nişanmı dedim
Ağrın olursa eğer sabah gel dedi, ama bişey olmadı
ama yinede ben hazırlancam artık, bebişimin yatağını da bugün yapçaz, uyku setini sercem
Belki sürpriz yapabilir bize :))

Selamlar herkese.....
bana nasılsın dıye sormayın kızlar 4 sepet utuden sonra nasıl olunursa aynı o sekıldeyım -tatlicadiarzu-
bende bebek sekerımı kendım aldım sımlı tül , camdan emzik , mavı kurdela , mıknatıs , nazar boncugu yapıstırması bıde....
hem daha uyguna gelıyor hemde kendım ugrasmak ıstedım a.s.
umarım herkes ıyıdır ...gecmısı okuyamadım .. optuk hepınızı :1hug:

Aysecim aynisini ben yasadim dün gece...Acayip bir yanma ile uyandim Rennie yanmayi kesti...

Emelcim yok canim dün sadece dogum günüydü babamin, 5 sene önce kaybettim canim ...
Canim bence herseyini hazir tut sen.Cantan kapi da olsun hatta...Korkma, yavas yavas doguracaz hepimiz ,yaklastik yeni hayatimiza kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar,

size guzel bi haberim var, 18.05.2009' da saat 17.40 da kızımı dunyaya getirdim
halen inanamıyorum, biliyorsunuz her hafta pazartesi gnleri kontrolum vardı benim
ama sancım oldugum için kontrole 2 saat erken gittim ve doktor rahmin 6 cm. acılmış doguruyorsun dedi
ve bir bucuk saat sonra dogum yaptım
resim koyucam ama nasıl koyucamı bilmiyorum
bana yardım edin

şekerkızcım dikkat et.her an herşey olabilir artık. hazırlıkları başkası tamamlasın sen uzan bence, ve sakın yalnız kalma evde.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaseminnn kızmı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne diyosunnnnnnnnnnnnn
koy tabi resmini
canım bak anlatim
hizliresim .com a gir
gözat a tıkla
ordan bebişinin resmini seç yükle de
forumlink 3 yazanı kopyala
kk da mesaj yazdığımız yer var ya orda dağ resiimi var oraya tıklaaaa orda çıkana sil kopyladığını yapıştır

hadi bekliyozzz

kıss heyecandana elim ayağıma dolandı kız mı oldu canım yaaaa

normal mi doğurdun kaç kilo bi ayrıntı yaz çatlicammm çok sevindim gözün aydın allahıma şükürler olsun bak aldın kucağınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…