2009 Haziran Anneleri!!

koook sevindim canım.tebrikler, allah analı babalı büyütsün inşallah.
fotoğraf koymayı ben de bilmiyorum ama.
çok heyecanlandım şimdiyaaa.
kaç haftalık doğdu bebişin? a.s. a.s.

semaa kız ne heycanlı dimi, bi tuhaf oldu içim yaaa, ben de çok merak ediyorum kızımı ama bikaç hafta daha sıkcaz artık dişimizi :icecream:

yasemincim bebişin bilgilerini tam verir misin tatlım adı dogum sekli kilosu boyu listemize ekliyelim yaaaaa cok ama cokkkkkkkkkkkk sevindim maşallah sana sessiz sessiz 2. yi sen dogurdum oyyyyyyyyyyy kurban olurum ben o cennet kokuluya

gozunaydinn yasemin allah anali babali buyutsun..
kizin olmuss boylece cinsiyeti belli olmayan bebegimizde belli oldu..
cook sevindim senin adina

ay ne dicemi bilemiyom şu an kkendim doğurmuş kadar mutlu oldummm şükürler olsun rabbime hayırlı sağlıklı mutlu bi evlat olur inşallah allahım bahtını güzel yazsınnn yasemincimmmm canım yaaaa

kıs hazırmıydı bıdığın eşyaları sen bişe almamıştın ki??? nasıl doğurdunnn???? kız bişe yaz bak çatlicam burda anammmmmmmmmmm kıslar hadi halaya ikinci bebğimin ilk kızımız doğduuuuuuuuuu

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Yaseminnnnnnnnnn canim cokkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorummmmm...allah anali babali büyütsün ...ay inanamiyorumm..bugün icimde böyle bir his vardi benim, biri doguracak ve biz haberini alicaz dedim icimden....Tekrar tebrik ediyorummm....

Canım hoşgeldi prensesimiz. Ağlıyorum ayyy tutamıyorum kendimi :teytey: Maşallah kuzucuğa, sen de iyisin dimi?Ayyy çokkk sevindim bennnn :teytey::teytey: Ayrıntıları yaz hemen bekletme bisiii!!!

Canlarım nasılsınız? Bu aralar çok giremiyorum kısmayın lütfen. Ama fırsat buldukça girip çıkıp alıyorum haberleri. Ösledim hepinizi tombişler a.s.

gözünaydın cnm çookk sevindim ve çok heycanlandım..2. bebegimizde geldi ne mutlu sana..ayrıntılı olarak yazarmısın nasıl oldu..delikafadulden..sırnaşık şey

allah anali babali buyutsun allah bizede kolay dogumu nasib etsin :Saruboceq:
bizlerede az kaldi

sağolun kızlar
çok guzel bi duygu ya, sanki ben onu yeni gormus gibi değilim cokkkkkkkk uzun süredir aslinda yanımda gibi, içimdeydi ama daha farklı bir duygu inanin ki
38+0 da dunyya geldi
surpriz oldu inanin ki
kızım 3420 gram ve 51 cm. olarak dünyaya geldi
masallah toplu bir bebek, resmi çok yavaş yüklüyor belki yapamıcam

kaçak özge nerelerdesin tatlım sen ya merak ettik seni ne zamandır yoksun umarım hersey yolundadır arada gir de haber ver bize tatlım benimmmm

normal dogumla mı dogurdun yasemincim maşlllah adı ne oldu ya valla bak hepimiz heyecanlandık ne yazacagımızı sapıttık :)))

baya ii doğmuş kilosu boyu maşallahı var allahım nazarlardan esirgesin korusun inşallah

Son düzenleme:
ay yasemincim gözyaşlarımı tutamıyommm canımsın yaaa allahım ayırmasın maşallah kızımızaaaaa canım o site hızlı yükler ama neden böle oldu bilmemm

normal doğurdun sanırım kolay mı oldu kız bebişin eşyalarını nasıl halletin kuzu???? ay çok meraklıyım bende soru bbombardımanına tuttum senii

kızlar hepinize cok tesekkur ederimmmmmmmmmmmmm
insallah siz de benim gibi çok kolay doğum yaparsınız
Allah hepinizi bir avazda kurtarsınnnn
doğumdan çıkınca hemen ağlamaya başladımmmmmmmmmm, inanamadım ki
annemim yanımda olmasını çok istiyordum maalesf ananesi akşama geldi

aaaa gözün aydın canım ne güzel 1 buçuk saat sonra doğurmuşun kızı çabukcak çıkmış senin canını yakmak istememiş darısı bizim başımıza allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun kızımızın ikinci bebeğimizde dünyaya geldi bakalım sırada kim var şimdi nasılsın ayy çok sevindim yaa hihoyyythihoyyyt

masallah kizina...
hepimize supriz oldu..
saglicakla buyusuna.s.

yaseminin amin canımmm inşallah senin ki kadar kolay olur allahım nazarlardan saklasın seni ve kızımızııııııı valla yerimde duramıyommm oğlum bile kudurdu içerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…