2009 Haziran Anneleri!!

<3<3<3aman allhım ya sunun kaşlara burna bakın bi maşallah maşallah allah nazarlardan korusun annesi hepimiz maşallah diycez ama sen yine de oku kızına adını bilmiyoruz henüz oldu mu canımmmm

Son düzenleme:

Canım kendin yap, daha ucuza mal oluyor. Çıkrıkçılar yokuşundan aldım ben malzemeleri. Kese hazır zaten, ucuna da pembe cam biberon aldım. İçine de şeker oldu da bitti. Daha yapmadım ama :dance: Kesenin 50 tanesi 15 YTL, biberonlarında tanesi 250 kr. Sepet de 20 YTL, Bi de Kızılay'da Erdoğan Düğme'de var malzemeler biras daha pahalı ama yine uygun. Çıkrıkçılara kadar üşenirsen ordan bak bide.

Minik yakışıklı cennet kokulu damadım nasıl bu arada dünürüm? :dance::dance::dance:

ADAŞIM allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim ya bu arada bu resmi semanın tarifi üzerine deneyeyim dedim hımmmm güzel yüklemiş valla başardım yani

ayyy çok tatlı yerim bu civcivi ben allahım sağlıklı güzel ömürler versin civcivimize allahım ailesiyle büyümeyi nasip etsin çok tatlı bee

kurban olurum seni yaradana allahımmmm nazarlardan saklasın yasemincim çok güzel maşallah tontişimmmmm 41 kere maşallahhhh allahım kem gözlerden korusunn yumuyk yumuyk buu nohut burunlumm çok güzell yaaaa allahım sana eşine ve kızına hep mutluluk göndersin inşallah evladınla mutlu bi hayat sürersin canımmmm

Yasemincimmmmmmmm ütü yaparken Semoş tel açtı güzel haberiii verdiii canım arkadaşımmm mutluluktannn ağlıyorum şu an kızın çok güzellll bahtıda güzell olsunnn arkadaşımmm üzüntülerin üstüne bu kadar güzel şekilde bebişini kucağına alman beni çok mutlu etti canımsınnnnnnnnnn

Amannnn maşallah maşallah kuzucuğa yesin onu teyzeleriiii :teytey::teytey::teytey:

NARENİM kaçak olduk walla anacım. Evde yalnız bırakmıyolar beni. Anneme götürüyo eşim sık sık. Bi de koçiş evdeyken giremiyorum pek. Radyasyon diye kızıyo. O izinliydi bisde kaçak olduk. yerimseniben

maşallah allahım nazarlardan saklasın ayyyy ne güzel semoş bizde 38 . haftada doğursak ya 3 kilo falan ne güzel olur yaaaaaa 2 hafta daha beklemesekkkk

valla yasemin1 inşallah canımda benim epey bi var 38 olsa bile daha 4 hafta varr beklicez artık hayırlısı olsun yasemincimin ki gibi kolay olur inşallahhh

maşallah barekallah yasemincim.
Allah hayırlı evlat etsin, yüzünüzü hep güldürsün inşallah.

bi de sancılarını bi tarif etsene, biz de hazırlıksız olmıyalım.

ikinci bebeğimiz gelmiş...
allahım nazarlardan saklasın çok tatlı
rabbim analı babalı büyütsün canımm benim
kıslar beni bi ter heyecan bastııı yaaa

evet ya daha bu gün 34+5 günlüğüm sende benimle aynısın semoşum herhalde inş bizde bu kadar kolay doğum yaparız yaaaaaaaa ben korkuyorummmm kızlarrr nasıl olacak kendimi çok kasıcam herhalde ufffff :Saruboceq:

Herkese merhaba,

Yasemin, cok sevındım, cok duygulandım masallah bebegıne , cok tatlı gorunuyor, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin! Ne güzel darısı bizlerin başına........
nasıldı doğum bahsetsene merak ediyoruz...

oy cok tatlı masallah ya ....
canım bızler ıcınde dua etseydın bızde senın gıbı kolay dogururuz ınsallah canım
pekı 6 cm acılmıs hıssetmedın mı hıc ?

sl kızlar masallah yaa ıkıncı melegımızde gelmıssss.ayy allahım o ne güzellik masallah prensesımıze.yasemıncıgım nasıl dogum kolay olduda sancıları anlatırmısın bıze.
kızlar bugece dogum yapmısım gördüm rüyamda .ay nasıl güzel bır bebektı kızım öyle.emzırıyorum nasıl bır mutluluk duyuyorum.uyanınca hemen besıgıne baktım içim bır garıp oldu..kızlar bu son zamanlar neden gecmıyor yaaa?artık sabrımız kalmadımı ne dersınız?

amannn ne tatlı yaaaaaaaaaa yasemincim Allah analı babalı büyütsün masallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…