merhaba kızlar,
size guzel bi haberim var, 18.05.2009' da saat 17.40 da kızımı dunyaya getirdim
halen inanamıyorum, biliyorsunuz her hafta pazartesi gnleri kontrolum vardı benim
ama sancım oldugum için kontrole 2 saat erken gittim ve doktor rahmin 6 cm. acılmış doguruyorsun dedi
ve bir bucuk saat sonra dogum yaptım
resim koyucam ama nasıl koyucamı bilmiyorum
bana yardım edin
Canım kendin yap, daha ucuza mal oluyor. Çıkrıkçılar yokuşundan aldım ben malzemeleri. Kese hazır zaten, ucuna da pembe cam biberon aldım. İçine de şeker oldu da bitti. Daha yapmadım ama :dance: Kesenin 50 tanesi 15 YTL, biberonlarında tanesi 250 kr. Sepet de 20 YTL, Bi de Kızılay'da Erdoğan Düğme'de var malzemeler biras daha pahalı ama yine uygun. Çıkrıkçılara kadar üşenirsen ordan bak bide.
Minik yakışıklı cennet kokulu damadım nasıl bu arada dünürüm? :dance::dance::dance:
inanamıyorum yaaaaaaaaamerhaba kızlar,
halen inanamıyorum, biliyorsunuz her hafta pazartesi gnleri kontrolum vardı benim
ama sancım oldugum için kontrole 2 saat erken gittim ve doktor rahmin 6 cm. acılmış doguruyorsun dedi
bana yardım edin
çıkrıkçılarda belirli bi yerden mi aldın canım.mağaza varsa oradan alayım
Ben de erdoğan düğmeye baktım ama dediğin gibi daha tuzlu orası..
sepet ağız kısmı mandalllı olan mı yoksa bildiğimiz sepete benzer bi model vardı o mu?
merhaba kızlar,
bana yardım edin
kızlar hepinize cok tesekkur ederimmmmmmmmmmmmm
insallah siz de benim gibi çok kolay doğum yaparsınız
Allah hepinizi bir avazda kurtarsınnnn
doğumdan çıkınca hemen ağlamaya başladımmmmmmmmmm, inanamadım ki
annemim yanımda olmasını çok istiyordum maalesf ananesi akşama geldi
Canım du bekle sepeti ve keseleri hemen çekip gönderiyim.
Çıkrıkçılarda nasıl tarif ediyim hımmm, çıkrıkçıların alt çıkışında yani yokuşun bittiği yerde, çıkrıkçılarda bitiyo aslında. Amann pek tarif edemedim galiba. sağdaki sokakta erdoğan düğme gibi bi dükkandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?