2009 Haziran Anneleri!!

ayyy resmen şaşkınlıktan dilimi yuttum:)
yasemincim hayırlı olsun, Allah sizlere analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Bizlere de seninki gibi bi avazda doğurmayı nasip etsin..
Bu arada küçük prenseste bek datlı çıkmışş yesin onu teyzeleri

yok canım yazmadııı ben de göremedim dünürrrrr sen ismi boş bırak yapıştır topiğeee

yasemincim gözün aydın canım, allah'ım analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin inşallaahh.
maşallaah pek şeker bir kızın olmuşş...
seninde sağlığın yerinde di mi canım, habersiz bırakma bizi, güzel haberlerini bekliyoruuz:)

çıkrıkçılarda belirli bi yerden mi aldın canım.mağaza varsa oradan alayım
Ben de erdoğan düğmeye baktım ama dediğin gibi daha tuzlu orası..
sepet ağız kısmı mandalllı olan mı yoksa bildiğimiz sepete benzer bi model vardı o mu?

aaaayy bu ne heyecaaan yaaa, süper bişey buuu maşallaah ikinci meleğimize:))
haydi kızlar 3. kim olacak bakalıııım..

Yasemin maşallah canım , çook tatlı, çok güzel bir kız bu maşallah
Allah analı babalı büyütsün, Ömrü uzun, sağlıklı, mutlu geçsin
çok fena oldum
Biraz anlatsana suyun geldimi, nişan geldimi, sancın oldumu ?

kızlar yasemin cıkmış yakında bizde öle olcaz 2 sn otursak başlıycak bizim kuzular vın lamaya :))
bu kadar girdiya valla ona da sükür doguralı 2 gün olmuş valla maşallah sezeryanda nerde kalkacan da yzacan bişiler 2 günde :uhm:

dimi dünürrrrr karnı acıktı altına yaptı gazı var kustu uyudu uyandı yıkandı hehe
ilk aylar oyuncak gibi olcaklar

yasemin güzel haberi verdi gittiyerimseniben
ağzıma bir parmak bal çalınmış gibi oldum şimdi, herkes detayları merak ediyo uzun zamandır burası bu kadar kalabalık olmamıştısositososito
hazır herkes burdayken üçüncüyü seçelim, ama bizim afacanlar sıra falan dinlemiyo ki, süprizlerle dolularr

inanamıyorum yaaaaaaaaa
biri beni durdursunnnnnn
ağlamak istiyorummmmmmmm
Allah ımmmm bu ne güzel bi mutluluk
Yasemincim kızına doya doya sarıl içine çek o gül kokusunu sen bunu çok hakettin
sende çok bekledin benim gibi
Allah ım ona uzun ömürler versin
hayırlı bi evlat olsun
pamuk gibi maşallah Allah nazarlardan saklasın
Allah hepimize o güzel duyguyu tattırsın
Seni görünce bi kez daha inandım banada yaşatacak Allah bu duyguyu inşallah dedim......

Canım du bekle sepeti ve keseleri hemen çekip gönderiyim.
Çıkrıkçılarda nasıl tarif ediyim hımmm, çıkrıkçıların alt çıkışında yani yokuşun bittiği yerde, çıkrıkçılarda bitiyo aslında. Amann pek tarif edemedim galiba. sağdaki sokakta erdoğan düğme gibi bi dükkandı.

AYYY inanamadım ya görünce bi çıktım girdim doğum haberi aldım günün en güzel haberi buydu maşallah bebeğimize Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin gül yüzlü bebeğimize

herkese merhaba kızlar
dün kızımın cicişlerini yıkadım bugün ütüleyip kaldırıcam tam
4makine çamaşır yıkadım ammada almışız -tatlicadiarzu-
bide evde kuruttum dışarı asmak istemedim
evim mis gibi kokuyo:))
bugünde pek giremem bir bakim kızlar napıyor dedim
amanın 2.bebişimiz gelmişdelikafadulden
hayırlı uğurlu olsun
:)

allahım bu ne güzel haberler böyle yasemincim,
çok sevindim canım ya gözümüz aydın,
2.bebeğimizde geldi
valla haziran gelmeden 2bebişimiz oldu bile,

hele o resim allahım 41kere maşallah çok güzel birz kız bu
allahım size bağışlasın:asigim:

anladım özgecim gidersem bulurum sanırım.
bu arada oğluşum küçük prensese öpücükler gönderiyoŞeniz

Nazcım çkrıkçıların alt sokagı var hatta altındağ belediyesinin sokağı orada bi sürü toptancılar ya neler var neler ve çok çok uygun oraya gitmeni tavsiye edrim ahhhh ankarada olacaktımki altını üstüne getirirdim :jeyyar: insanın bakmaktan seçmekten başı dönüyor belkim yardımcı olabilir sana ama şiddetle tavsiye ederim zaten o erdoğandüğme filan da ordan alıp gelip 2 kat parasına satıyo

ayy maşallah ya sıra bizim kuzulara geliyor artıkk şaka maka doğuruyoruz artıkkk :) ALLAH nazarlardan saklasın

kızlar kusura bakmayın lütfen
misafir geldi onunla ilgilendim bir de internet o kadar yavaş ki resmi gördünüz mü bilmiyorum
bi ağız adıyla sohbet edemedikkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…