ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlandım gözlerim dolu doluuu olduuumerhaba kızlar,
size guzel bi haberim var, 18.05.2009' da saat 17.40 da kızımı dunyaya getirdim
halen inanamıyorum, biliyorsunuz her hafta pazartesi gnleri kontrolum vardı benim
ama sancım oldugum için kontrole 2 saat erken gittim ve doktor rahmin 6 cm. acılmış doguruyorsun dedi
ve bir bucuk saat sonra dogum yaptım
resim koyucam ama nasıl koyucamı bilmiyorum
bana yardım edin
amaaaan kız geçmişi okuyum dediydim gözlerim fal taşı gibi oldu yaaa ayy çok sevindim çok heyacanlandım birden yaaa yasemincim gözün aydın olsun canım benim minikkuşunamı kavuştun sen tatlışım yaaa Allahım nazarlardan saklasın bitanem meleğini çok tatlı bir kuş bu yaaamaşallah YarabbimAllahım hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin hayırlı evlat olsun Allahım size bağışlasın inşaallah hadi darısı başımıza canlarım benimm yaa sizde bihoş olmuşunuz bakıyomda valla bugün moralim acayip bozuktu ama şimdi biraz düzeldim bak teyzemin 1yaşındaki oğlu gece havale geçirmişte 40derece ateşle kaskatı kesilmiş teyzem resmen elimde öldü çocuk diye ağlıyodu şimdi Allahtan iyiymiş annemler gittide beni götürmediler moralim bozulmasın diye yavrum benim yaa Allahım hiçbir anneye böyle şeyler yaşatmasın Rabbim inşallah bir hasar bırakmamıştır kuzumda neyse yaaa bu iyi haberler bana iyi geldi valla yoksa çok moralim bozuktu siz nabıyonuz tombillerim
Nazcım çkrıkçıların alt sokagı var hatta altındağ belediyesinin sokağı orada bi sürü toptancılar ya neler var neler ve çok çok uygun oraya gitmeni tavsiye edrim ahhhh ankarada olacaktımki altını üstüne getirirdim :jeyyar: insanın bakmaktan seçmekten başı dönüyor belkim yardımcı olabilir sana ama şiddetle tavsiye ederim zaten o erdoğandüğme filan da ordan alıp gelip 2 kat parasına satıyo
amaaaan kız geçmişi okuyum dediydim gözlerim fal taşı gibi oldu yaaa ayy çok sevindim çok heyacanlandım birden yaaa yasemincim gözün aydın olsun canım benim minikkuşunamı kavuştun sen tatlışım yaaa Allahım nazarlardan saklasın bitanem meleğini çok tatlı bir kuş bu yaaamaşallah YarabbimAllahım hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin hayırlı evlat olsun Allahım size bağışlasın inşaallah hadi darısı başımıza canlarım benimm yaa sizde bihoş olmuşunuz bakıyomda valla bugün moralim acayip bozuktu ama şimdi biraz düzeldim bak teyzemin 1yaşındaki oğlu gece havale geçirmişte 40derece ateşle kaskatı kesilmiş teyzem resmen elimde öldü çocuk diye ağlıyodu şimdi Allahtan iyiymiş annemler gittide beni götürmediler moralim bozulmasın diye yavrum benim yaa Allahım hiçbir anneye böyle şeyler yaşatmasın Rabbim inşallah bir hasar bırakmamıştır kuzumda neyse yaaa bu iyi haberler bana iyi geldi valla yoksa çok moralim bozuktu siz nabıyonuz tombillerim
didoşum geçmiş olsun aallahım acil şifalar versin kuzuya inşallah bişeccikler olmamıştır canımm
didocum canım çok geçmiş olsun bebeklerde çok oluyo öle benim yiğenimdedeolmuştu sen merak etme canım kalbini ferah tut.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlandım gözlerim dolu doluuu olduuu
ne gzl bir haber bu böleeeeeee
maş. bebişineee çok da tatlı bi kızzzzzz
allah bağışlasın cnm allah analı babalı büyütsün kem gözlerden sakınsın kızını annesiiii
senide tebrik ederimm cnmmm
maş. ikinizedeeee
didomm geçmiş olsun cnm yiğeninee
inş bi sorun çıkmazz
canım benim çok geçmiş olsun...
inşallah bişey kalmamıştır Rabbim korusun yeğenini,endişelenme sen
didoş gecmiş olsun canım Allah şifa veesin yavrucuga
didoscum ya, canim üzüldüm teyzenin ogluna...Canim benim.insallah sagligina hemen kavusur minik yavrucuk...
didemcim çok geçmiş olsun tatlım,
umarım bir sorun yoktur şuan
canlarımm benim çok sağolun yaaa iyi iyi Allaha şükür ama benim tabi ister istemez moralim bozulmuştu sabahtan beri ama bu yasemin beni güldürdü yaaa Allahım hep güldürsün hepimizi çaresiz dertler vermesinDidemcim, çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda iyileşir..
ya cok üzüldüm didemcim gecmiş olsun inşallah birşey olmaz allah bebeklerini melekelriyle korur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?