2009 Haziran Anneleri!!

amaaaan kız geçmişi okuyum dediydim gözlerim fal taşı gibi oldu yaaa ayy çok sevindim çok heyacanlandım birden yaaa yasemincim gözün aydın olsun canım benim minikkuşunamı kavuştun sen tatlışım yaaa Allahım nazarlardan saklasın bitanem meleğini çok tatlı bir kuş bu yaaamaşallah Yarabbim Allahım hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin hayırlı evlat olsun Allahım size bağışlasın inşaallah hadi darısı başımıza canlarım benimm yaa sizde bihoş olmuşunuz bakıyomda valla bugün moralim acayip bozuktu ama şimdi biraz düzeldim bak teyzemin 1yaşındaki oğlu gece havale geçirmişte 40derece ateşle kaskatı kesilmiş teyzem resmen elimde öldü çocuk diye ağlıyodu şimdi Allahtan iyiymiş annemler gittide beni götürmediler moralim bozulmasın diye yavrum benim yaa Allahım hiçbir anneye böyle şeyler yaşatmasın Rabbim inşallah bir hasar bırakmamıştır kuzumda neyse yaaa bu iyi haberler bana iyi geldi valla yoksa çok moralim bozuktu siz nabıyonuz tombillerim

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok heycanlandım gözlerim dolu doluuu olduuu
ne gzl bir haber bu böleeeeeee
maş. bebişineee çok da tatlı bi kızzzzzz
allah bağışlasın cnm allah analı babalı büyütsün kem gözlerden sakınsın kızını annesiiii
senide tebrik ederimm cnmmm
maş. ikinizedeeee

didomm geçmiş olsun cnm yiğeninee
inş bi sorun çıkmazz

yasemincim sen iyiysen kuzun iiyse sorun yok aama sevincini heyecanını paylaşmayı gerçekten çok isterizzzzzzz

orayı (kıyafet, bebek eşyası için)herşey tamam olunca keşfettim canım ya,
gerçi toptan veriyorlar heralde çoğu şeyi, ben bi arkadaşın akrabası diye gittim paket açmadan dilediğini alıyosun hem de çok ucuz dediğin gibi, ama orada şeker malzemesi satan bi yer dikkatimi çekmedi hiç:uhm:

didoşum geçmiş olsun aallahım acil şifalar versin kuzuya inşallah bişeccikler olmamıştır canımm

didocum canım çok geçmiş olsun bebeklerde çok oluyo öle benim yiğenimdedeolmuştu sen merak etme canım kalbini ferah tut.

canım benim çok geçmiş olsun...
inşallah bişey kalmamıştır Rabbim korusun yeğenini,endişelenme sen

didoşum geçmiş olsun aallahım acil şifalar versin kuzuya inşallah bişeccikler olmamıştır canımm

didocum canım çok geçmiş olsun bebeklerde çok oluyo öle benim yiğenimdedeolmuştu sen merak etme canım kalbini ferah tut.

sağolun canlarım iyiymiş şimdi Allaha şükür minikkuşum çok tatlı teyzeleri bir görseniz maşallah cumartesi onlardaydık bende griptim gelip gelip öpüp kaçıyodu yavrum acaba bendenmi bulaştı diye vicdan azabı çektim bide yaa gitde diyemiyosunki maşallah okadar tatlıkiii dahada yeni yürüyor hatta koşuyo diyim ben dahada tatlı oluyolar Allahtan hemen müdahale edilince inmiş ateşi kuzucuğumun çok şükür 7yaşındada ablası var bir görseniz telefonda nasıl ağlıyor hıçkıra hıçkıra yazık nasıl etkilenmiş çocuk canlarım benim yaa Allahım bidaha yaşatmasın kimseye

canım benim çok geçmiş olsun...
inşallah bişey kalmamıştır Rabbim korusun yeğenini,endişelenme sen
didoş gecmiş olsun canım Allah şifa veesin yavrucuga

didoscum ya, canim üzüldüm teyzenin ogluna...Canim benim.insallah sagligina hemen kavusur minik yavrucuk...

didemcim çok geçmiş olsun tatlım,
umarım bir sorun yoktur şuan

Didemcim, çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda iyileşir..
canlarımm benim çok sağolun yaaa iyi iyi Allaha şükür ama benim tabi ister istemez moralim bozulmuştu sabahtan beri ama bu yasemin beni güldürdü yaaa Allahım hep güldürsün hepimizi çaresiz dertler vermesin

Didocummm çok geçmiş olsun gülümmm çocuklarda çok oluo allahım şifa versin inşallahhh

ya cok üzüldüm didemcim gecmiş olsun inşallah birşey olmaz allah bebeklerini melekelriyle korur inşallah

yasemincim kokla meleğğii benim yerimeeeeee yumuk yumuyk ellerini ayaklarını da öppp güzelimmmm anne oldun heeee darısı başımızaaa ben bugün kendime gelemem artıkk heraldeee leyla gibi dolanırım ortalıkta

ya cok üzüldüm didemcim gecmiş olsun inşallah birşey olmaz allah bebeklerini melekelriyle korur inşallah

sağol canım benim eksik olmayın kıızzz seviyom sizi delileeeerrrrrrrrr:1hug: evet canım koruyo ciddende Rabbim meleklerimizi melekleriyle çok büyük o çok

ben resmi goremedim nette bayagı buyuk herhalde neyse ben size anlatayım dogum hikayemi
o gun gece cok rahat değildim ama diğer gunler gibi dedim kendi kendime sıcakta zaten yatamıyoruz dondum durdum, sabah ezanına kadar ondan sonra rajatca uyudum
saat 10 gibi kalktım ama hiç keyfim yok bu arada, fazla bişey de yiyemedim canım hiç istemedi
saat 1 gibi karnımda bi ağrı oldu, ama zannettim ki ayaklarım üşüdü ondan ağrıdı
biraz yatayım dedim saat 2 ye kadar uzandim ara ara sancılarım oldu ama saate bakmadım
ama süphelendim de, saat 5 de kontrolum vardı beklemeden erken gideyim dedim kayınvalidem yanımdaydı hadi gidelim dedim ona biraz sancım var bu arada suyum filan gelmedi
hastaneye gittim bu arada her işimi kendim yapıyorum, taksi çağırdım nst girşi filan yaptırdım, yukarı cıktım nst cektirdim ama nst anında 2 kere 10 dakika aralıklarla sancım geldi, sonraki sancılarım dan biri 20 dakika sonrası da yarım saat sonra geldi
doktora dedim beni hemen kontrole al agrım var dedim, zaten alttan muayene yapacaktı, muaynesini yaptı ve hadi dedi 2. kata cık rahmin 6 cm. acılmıs, dogumun basladı 2 saate dogum yapacaksın dedi hemen akrabalarına haber ver dedi
esimi aradım annemi aradım, kayınvalıdem eve geldi valizi almak için
saat 4 de doktordan cıktım, saat 5 e dokru dogumhaneye aldılar, serum verdiler kasılmaların duzenli olması için veeeeeee saat 17.40 da kızım dunyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
dogru durust sancım olmadı anlıcanız herkese benımkı gıbı dogum nasip eylesinnnnnnnnnnnn inşallah
hepiniz icin dua ettim kızlar
esim dogumda yanımdaydı ama hep kameraya almıs gonderebilirsen daha sonra onu da gondericem
simdi kızımın ismini kulagına okucaz ismini elif aslı koydukkkkkkkkkkkkkkkk
sonra da emziricem
daha sonra tekrar girer anlatırım size biseyler
,optum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…