yasemincim kokla meleğğii benim yerimeeeeee yumuk yumuyk ellerini ayaklarını da öppp güzelimmmm anne oldun heeee darısı başımızaaa ben bugün kendime gelemem artıkk heraldeee leyla gibi dolanırım ortalıkta
anladım özgecim gidersem bulurum sanırım.
bu arada oğluşum küçük prensese öpücükler gönderiyoŞeniz
ben resmi goremedim nette bayagı buyuk herhalde neyse ben size anlatayım dogum hikayemi
o gun gece cok rahat değildim ama diğer gunler gibi dedim kendi kendime sıcakta zaten yatamıyoruz dondum durdum, sabah ezanına kadar ondan sonra rajatca uyudum
saat 10 gibi kalktım ama hiç keyfim yok bu arada, fazla bişey de yiyemedim canım hiç istemedi
saat 1 gibi karnımda bi ağrı oldu, ama zannettim ki ayaklarım üşüdü ondan ağrıdı
biraz yatayım dedim saat 2 ye kadar uzandim ara ara sancılarım oldu ama saate bakmadım
ama süphelendim de, saat 5 de kontrolum vardı beklemeden erken gideyim dedim kayınvalidem yanımdaydı hadi gidelim dedim ona biraz sancım var bu arada suyum filan gelmedi
hastaneye gittim bu arada her işimi kendim yapıyorum, taksi çağırdım nst girşi filan yaptırdım, yukarı cıktım nst cektirdim ama nst anında 2 kere 10 dakika aralıklarla sancım geldi, sonraki sancılarım dan biri 20 dakika sonrası da yarım saat sonra geldi
doktora dedim beni hemen kontrole al agrım var dedim, zaten alttan muayene yapacaktı, muaynesini yaptı ve hadi dedi 2. kata cık rahmin 6 cm. acılmıs, dogumun basladı 2 saate dogum yapacaksın dedi hemen akrabalarına haber ver dedi
esimi aradım annemi aradım, kayınvalıdem eve geldi valizi almak için
saat 4 de doktordan cıktım, saat 5 e dokru dogumhaneye aldılar, serum verdiler kasılmaların duzenli olması için veeeeeee saat 17.40 da kızım dunyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
dogru durust sancım olmadı anlıcanız herkese benımkı gıbı dogum nasip eylesinnnnnnnnnnnn inşallah
hepiniz icin dua ettim kızlar
esim dogumda yanımdaydı ama hep kameraya almıs gonderebilirsen daha sonra onu da gondericem
simdi kızımın ismini kulagına okucaz ismini elif aslı koydukkkkkkkkkkkkkkkk
sonra da emziricem
daha sonra tekrar girer anlatırım size biseyler
,optum hepınızı
kızımın ismiiiiiiiiiiiELİF ASLIIIIIIIIIII
kulagına okuduk
ayyy Allahım çok güzel yaaa inşallah bizde bööle kolayca doğururuz YARABBİİİİMMMM!!! maşallah sanada kızınada canım benim ama ayrıntılı yaz bidahakine yaaa anlaşıldımııı mesela kesi oldumu ne oldu bu 1saatte ayy çok merakettim yaa emzireceksin demek haa ayy sonunda iyi emzirmeler tatlışım sana haa göğsünde acıyomu bare sütün nasıl ağrın varmı bu arada 18mayıs benim evlenme yıldönümüydüüüalkisalkisalkis
kızımın ismiiiiiiiiiiiELİF ASLIIIIIIIIIII
kulagına okuduk
sağol canım hemen göndermişsin resimlerialkisalkisalkis biz bugün doktora gidiyoruz. bakalım ne diyecek hala normal sezeryan hiç bişey belli değil..oğlum da kıpır kıpr yeri hala dar gelmiyo heralde..
Bisde yakışıklıyı öpüyorusss :asigim::asigim:
diddddooom geçmiş olsun minik kuzucuğaaa...
Didooo geçmiş olsun canım kuzucuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?