2009 Haziran Anneleri!!

bende valla semoşum hemen kocişi aradım hatta normalde telefonu çekmez görevdeyken bir şansımı deniyim dedim anaaam çaldı telefon hemen sööledim biri daha doğurdu diye o bile heyecanlandı ne yani sizin anneler doğurmayamı başladı aboooo az kalmış desene diye yazık oda çok sevindidelikafadulden

ayyy Allahım çok güzel yaaa inşallah bizde bööle kolayca doğururuz YARABBİİİİMMMM!!! maşallah sanada kızınada canım benim ama ayrıntılı yaz bidahakine yaaa anlaşıldımııı mesela kesi oldumu ne oldu bu 1saatte ayy çok merakettim yaa emzireceksin demek haa ayy sonunda iyi emzirmeler tatlışım sana haa göğsünde acıyomu bare sütün nasıl ağrın varmı bu arada 18mayıs benim evlenme yıldönümüydüüüalkisalkisalkis

maş yasemincimmm
kolayca doğuruvermişin ne gzllll
prensesde ismiyle yaşasınnnnn
öpüyoruz sizii iremimleee annesiiii

yasemincim çok güzel süpriz yapmış prenses sana maşallah üzmemiş anneyiiii sana da maşallahh o arada aklına gelmişiz dua etmişsinnn canımmm gerçekten çok güzel bi doğum hikayesi olmuşşşşş allahım bize de naip etsinnnnnn ELıF ASLI adı gibi olsun doğru düzgün önde gidennn yanındakilerle anlamlanam çok güzel bi isimmmmmmmm çok mutluyuz hepimizzzzzzzzzzz

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/277832-aramiza-katilan-2009-haziran-melekleri-7.html

bak burda da kızımın resmi ve sana gönderilen tebrikler var canımmmm

benimde istenme yıl dönümümdüüüü yasemincimmmmmmm
kaydirigubbakcemile3

YASEMİN bebişin adıyla yaşasın canım, duaların için çok saoll...

yasemıncım masallah bebegıne ...ne guzel dogum yapmıssın ya darısı hepımızın basına ınsallah :)
cok heyecanlandım ben sımdı gercı daha erken ama ıste dayanmıorum bıan once hazıran gelsın artık

ay benim ayaklarım şişti popomda ağrıdı azcık uzanayım belki eşimin arkidişleri giderde bizde alışverişimizi yaparızzzz öptüm sizi byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…