ay benim ayaklarım şişti popomda ağrıdı azcık uzanayım belki eşimin arkidişleri giderde bizde alışverişimizi yaparızzzz öptüm sizi byyy
özge senin yazdıklarının orta yerine yazmışım ya ben cevabımı, şaşkoloz oldum yaa:1shok:
kızımın ismiiiiiiiiiiiELİF ASLIIIIIIIIIII
kulagına okuduk
sinirlerim çok bozuk ağlamak bağırmak istiyorum yaaaaa neden çalışmak zorundayım şimdi ve doğumdan sonra offff hep şükrediyorum isyan etmiyim diyorum ama olmuyo bi yerden patlak veriyo içim sıkılıyo neden ya offffffff neden
hayat neden herkese aynı şartları sunmuyorrr yada iyi olması geren yerde kötü
kötüyle mücadele edebilecekken iyi giderki stresten bunaldım patlıyorummm :çok üzgünüm:
sinirlerim çok bozuk ağlamak bağırmak istiyorum yaaaaa neden çalışmak zorundayım şimdi ve doğumdan sonra offff hep şükrediyorum isyan etmiyim diyorum ama olmuyo bi yerden patlak veriyo içim sıkılıyo neden ya offffffff neden
hayat neden herkese aynı şartları sunmuyorrr yada iyi olması geren yerde kötü
kötüyle mücadele edebilecekken iyi giderki stresten bunaldım patlıyorummm :çok üzgünüm:
ay dünür sen olmasan kimse bakmayacak kız iiki varsın sefiomm seni tombişim mujukkkksss
didemcim geçmiş olsun canım ya allah şifa versin. allah korusun. bilirim havaleyi benimde bende 4 yaş küçük kardeşim havale yüzünden öldü bundan bundan 17 yıl önce yaşasaydı 20 yaşında olaktı allah mekanını cennet etsin öldügünde 8 yaşındaydım ama herşeyi çok net hatırlıyorumsenağlama
ben resmi goremedim nette bayagı buyuk herhalde neyse ben size anlatayım dogum hikayemi
o gun gece cok rahat değildim ama diğer gunler gibi dedim kendi kendime sıcakta zaten yatamıyoruz dondum durdum, sabah ezanına kadar ondan sonra rajatca uyudum
saat 10 gibi kalktım ama hiç keyfim yok bu arada, fazla bişey de yiyemedim canım hiç istemedi
saat 1 gibi karnımda bi ağrı oldu, ama zannettim ki ayaklarım üşüdü ondan ağrıdı
biraz yatayım dedim saat 2 ye kadar uzandim ara ara sancılarım oldu ama saate bakmadım
ama süphelendim de, saat 5 de kontrolum vardı beklemeden erken gideyim dedim kayınvalidem yanımdaydı hadi gidelim dedim ona biraz sancım var bu arada suyum filan gelmedi
hastaneye gittim bu arada her işimi kendim yapıyorum, taksi çağırdım nst girşi filan yaptırdım, yukarı cıktım nst cektirdim ama nst anında 2 kere 10 dakika aralıklarla sancım geldi, sonraki sancılarım dan biri 20 dakika sonrası da yarım saat sonra geldi
doktora dedim beni hemen kontrole al agrım var dedim, zaten alttan muayene yapacaktı, muaynesini yaptı ve hadi dedi 2. kata cık rahmin 6 cm. acılmıs, dogumun basladı 2 saate dogum yapacaksın dedi hemen akrabalarına haber ver dedi
esimi aradım annemi aradım, kayınvalıdem eve geldi valizi almak için
saat 4 de doktordan cıktım, saat 5 e dokru dogumhaneye aldılar, serum verdiler kasılmaların duzenli olması için veeeeeee saat 17.40 da kızım dunyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
dogru durust sancım olmadı anlıcanız herkese benımkı gıbı dogum nasip eylesinnnnnnnnnnnn inşallah
hepiniz icin dua ettim kızlar
esim dogumda yanımdaydı ama hep kameraya almıs gonderebilirsen daha sonra onu da gondericem
simdi kızımın ismini kulagına okucaz ismini elif aslı koydukkkkkkkkkkkkkkkk
sonra da emziricem
daha sonra tekrar girer anlatırım size biseyler
,optum hepınızı
merhaba kızlar,
size guzel bi haberim var, 18.05.2009' da saat 17.40 da kızımı dunyaya getirdim
halen inanamıyorum, biliyorsunuz her hafta pazartesi gnleri kontrolum vardı benim
ama sancım oldugum için kontrole 2 saat erken gittim ve doktor rahmin 6 cm. acılmış doguruyorsun dedi
ve bir bucuk saat sonra dogum yaptım
resim koyucam ama nasıl koyucamı bilmiyorum
bana yardım edin
ayy ne güzel yaa allahım bizede nasip eder inşallah öyle kolay doğumlar maşallah rabbim ne güzel sana yardım etmiş kolayca doğurmuşsun kızın ismiyle yaşasın canım çok güzel ismi var elif aslımız güzel günlerde uzun yıllar sizle sağlıklı mutlu yaşasın senin ne kadar vardı doğumuna yakınmıydı doğumun hareket ediyomuydun hamileyken yürüyüş felan kolay doğum için hareket edin diyolar ya ondan sordum maşallah kız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?