2009 Haziran Anneleri!!

ay benim ayaklarım şişti popomda ağrıdı azcık uzanayım belki eşimin arkidişleri giderde bizde alışverişimizi yaparızzzz öptüm sizi byyy

benim ayaklarda yukarı doğru 2metre felan oldu sanırım accık gidip dikelim bare hakkaten yoksa ağrısından uyuyamıyom gece görüşürük minnoşlarrr:teytey:

özge senin yazdıklarının orta yerine yazmışım ya ben cevabımı, şaşkoloz oldum yaa:1shok:

Okudum canım, benim de daha kesin belli değil. Prenses döndü allaha şükür, doktorum normal doğurursun sen diyo. Hayırlısı bakalım. Yakşıklı dönmüş mü? Sor bakalım doktora. Benim de cuma günü randevum.

Kıslar vajinal muayene olan var mı açıklık için? Daha erken mi? Ne zaman yapıyolar ki? Bilen olan varsa sölesin bi. Doğumdan kormuyorum ayyy bu iş benim canımı sıkıooooo uffff!!!

sinirlerim çok bozuk ağlamak bağırmak istiyorum yaaaaa neden çalışmak zorundayım şimdi ve doğumdan sonra offff hep şükrediyorum isyan etmiyim diyorum ama olmuyo bi yerden patlak veriyo içim sıkılıyo neden ya offffffff neden

hayat neden herkese aynı şartları sunmuyorrr yada iyi olması geren yerde kötü
kötüyle mücadele edebilecekken iyi giderki stresten bunaldım patlıyorummm :çok üzgünüm:

yasemincim
maşallah allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun seni ve meleğin elif aslıyı
benim kızımın adaşı olmuş ne güzel
doğum hikayeni de okudum canım
ne güzel allah herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin

tekrar hayırlı olsun

ben olmadım özgecimmm
sanırım daha olmam doğuma grmeden ebe bakar
bnm hastanede böle oluomuşşşş

kızımın ismiiiiiiiiiiiELİF ASLIIIIIIIIIII
kulagına okuduk

Ismiyle yasasin minik prenses..

Canim bu arada , ne muhtesem bir dogum bu..Allah bize de nasip etsin...

Yasemincim,

neden canim böyle yapiyorlar sana?
Anlatmak ister misin?

yüreğini sıkma canım...
allah saglık versın beterın beterı var demısler...evet hayat herkese aynı sartları sunmuyor haklısın ama karnında bebegın varken stres yapma bardagın dolu tarafından bak canım.

KIZLAR HERKEZE İYİ AKŞAMLAR BEN ÇIKIYORUM ANCA TOPARLARIM ARTIK YARINDA SON İŞ GÜNÜMÜZ BAKALIM EVDE DURMAK NASIL BİŞEY ACABA.HEPİNİZİ ÖPÜYORUZ KIZIMLAa.s.

yaseminel allah analı babalı büyütsün canım çok tatlı hayırlı evlat olsun canım allah nazdan saklasın. çok duygulandım ya bende ağlıyorummmmmmmmmmm

didemcim geçmiş olsun canım ya allah şifa versin. allah korusun. bilirim havaleyi benimde bende 4 yaş küçük kardeşim havale yüzünden öldü bundan bundan 17 yıl önce yaşasaydı 20 yaşında olaktı allah mekanını cennet etsin öldügünde 8 yaşındaydım ama herşeyi çok net hatırlıyorumsenağlama

Son düzenleme:
tabi ki cennete kuş olmöuştur o havvacım senin için bir travma olmuş belli ömrü o kadarmış bitanem üzülme oldu mu

ama didemin kuzeninin bişeyi yok allaha sükür :Saruboceq:rabbim korusun tüm yavruları

ay dünür sen olmasan kimse bakmayacak kız iiki varsın sefiomm seni tombişim mujukkkksss

bende seni seviyom güzellikkk sende ii ki varsın canımıniçiiiiŞeniz

canım başın sağolsun allahımm bidaha acı yaşatmasın küçükmüşsün ama yine de hatırlarsın tabikiiii

yeşimcim az kaldı kuşum sabır evde net var demii özletme kendini merak ederizzzz yoksaaa a.s.

amin semacım narencim dünyada herşey bizim için annem için çok zor oldu atlatmak 11 falan yıl çocuk yapmadı şimdi dünya tatlısı 10 yaşında adem adında kardeşim var allah ona ve hepimizin yavrularına uzun ömür versin

ayy ne güzel yaa allahım bizede nasip eder inşallah öyle kolay doğumlar maşallah rabbim ne güzel sana yardım etmiş kolayca doğurmuşsun kızın ismiyle yaşasın canım çok güzel ismi var elif aslımız güzel günlerde uzun yıllar sizle sağlıklı mutlu yaşasın senin ne kadar vardı doğumuna yakınmıydı doğumun hareket ediyomuydun hamileyken yürüyüş felan kolay doğum için hareket edin diyolar ya ondan sordum maşallah kız sana

alkisalkisalkisyaşasın ikinci melegimizde gelmiş cok sevindim ya yasemincim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı saglıklı ömür versin.ne kadar güzel kolay bi dogum yapmışsın darısı başımıza canım.

Geçmiş olsun canım analı babalı büyüsün kızın gördüm çok şeker.Allah nazardan saklasın .Ömrü uzun olsun. bak şimdi bizde hayacan yaptık ama tek anlayamadığım normal doğum mu? Bir ara ayrıntılardan bahsedersen bizde öğrenmiş oluruz.

evet guzelim bundan 2 hafta once işten ayrılmıştım ve her gün 1 saat kadar yuruyordum neredeyse cok faydası oldu
ve yururken de hep hareket ediyordu
ama dogacagı gun ve bir kac gun oncesine kadar hareketleri azaldı ama tabii tmamen değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…