2009 Haziran Anneleri!!

evet guzelim normal oldu
zaten 3 hafta oncesine kadar da iç sancılarım baslamıstı ve bebek donmus kanala girmişti

kız saadetcim napıyon irem nasıl benim kız durmuyo arkadaşları başladı ya çıkmaya _ anneeeeee herkez çıkıyo bende çıkcam diyo _

yasemin tebrikler Allah anali babali buyutsun bebegini, kolay olmasi bize moral oldu, ilk bebegin miydi acaba?

evet guzelim normal oldu
zaten 3 hafta oncesine kadar da iç sancılarım baslamıstı ve bebek donmus kanala girmişti

ne kadar güzel ya hem kolay hemde çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdin darısı başımıza.Bakalım bizim nasıl oalcak iş yürümek yada hareketteyse benim süper kolay olması lazım ama bünye işte kimsenin ki kimseye benzemiyor.Yada insanlar abartmayı seviyor.Çok kötü çok zor diye.
Güle güle büyüt kızını canım ya maşallah.:teytey:

herkese selamlar.. maşşhhh ikinci melekde katılmış aramzıa.. Yasemincim Allah analı babalı büyütsün.. maşhh kııznada sanada.. seni zorlamamışda.. Rabbim hepimzie kolay doğumlar nasip etsin.. bizimde yarın kontorlümüz var.. kısmetse tairhimizde saatimizde keisnleşcek.. bakaım.. inş teker teker kavuşruuz yavrularımzıa sağlıkla..

canım çok geçmiş olsun.Allah korusun yoktur inşallah bir hasar çocuklarda çok oluyor havale .Bildiğim kadarıyla sürekli olması tehlikeli.Allah bir daha yaşatmasın.

demekki ondan böyle kolay oldu ve hemen açıldı acı çekmemenin nedenide o demekki ayy canım ne güzel doğurmuşun allah herkese böyle doğum nasip etsin maşallah

kız saadetcim napıyon irem nasıl benim kız durmuyo arkadaşları başladı ya çıkmaya _ anneeeeee herkez çıkıyo bende çıkcam diyo _

iim canım
iremmde iyi
ittirip duruyo karnımıı akıllı kızım benimmm
bende cnm heycanlandımmmm vallaaa
doğurmak istiomm ve emzirmekkkk
:1rolleyes:

yasemin gözün aydın canım.maşallah kızına çok tatlı.allah analı babalı büyütsün.doğumun normal ve kolay olmuş darısı bizim başımıza.çok heyacan basmaya başladı artık herkesi.inş hepimiz bir avazda kurtuluruz

basbelam seni kaç gündür merak ediodum hç göremiodummmm
nese kii iisinnnnn cnmmm :)

didom geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur sende sıkma canını böyle şeyler için bilgilenmek lazım dr dan önce bilinçli bi şekilde sen müdahele etmen lazım ki geç olmasın inşallah canım bişey olmaz amin tatlım amin allah kimseye yaşatmasın çok kötü

merhaba nasılsın güzelim .senin doğum 26 mayıs mıydı?

iim canım
iremmde iyi
ittirip duruyo karnımıı akıllı kızım benimmm
bende cnm heycanlandımmmm vallaaa
doğurmak istiomm ve emzirmekkkk
:1rolleyes:

saadetcim sıra sende olmasın senin doğumunada çok az kaldı haftayada senin doğum haberini almayalım ama sezeryan galiba seninki dimi günü bellidir erken felanda olur yani doğacağı varsa doğar kimseyi dinlemez valla allah kolay doğum nasip etsin canım

basbelam seni kaç gündür merak ediodum hç göremiodummmm
nese kii iisinnnnn cnmmm :)

sağol canım iyiyim çok şükür.anneme gitmiştim daha dün geldim bugünde doktora gittim nst için.çok giremiyorum vaktim oluncada arada okuyup kaçıyorum.
bu arada benim zilli 2900 gr olmuş baş geliş dediler herhalde artık dönmüş.sormadım ama öle tahmin ettim.

canım sen ablandaydın döndün mü evine

canım sen ablandaydın döndün mü evine

döndüm canım zor bela zorla aldırdım eşime gel al diyodum kaç gündür dün aldı anahtar bendeydi mecburen geldi gelirken bende onla gittim ona kalsa cumaya kadar ablamda kalcaktım neyseki döndüm evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…