Geçmiş olsun canım analı babalı büyüsün kızın gördüm çok şeker.Allah nazardan saklasın .Ömrü uzun olsun. bak şimdi bizde hayacan yaptık ama tek anlayamadığım normal doğum mu? Bir ara ayrıntılardan bahsedersen bizde öğrenmiş oluruz.
evet guzelim normal oldu
zaten 3 hafta oncesine kadar da iç sancılarım baslamıstı ve bebek donmus kanala girmişti
amaaaan kız geçmişi okuyum dediydim gözlerim fal taşı gibi oldu yaaa ayy çok sevindim çok heyacanlandım birden yaaa yasemincim gözün aydın olsun canım benim minikkuşunamı kavuştun sen tatlışım yaaa Allahım nazarlardan saklasın bitanem meleğini çok tatlı bir kuş bu yaaamaşallah YarabbimAllahım hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin hayırlı evlat olsun Allahım size bağışlasın inşaallah hadi darısı başımıza canlarım benimm yaa sizde bihoş olmuşunuz bakıyomda valla bugün moralim acayip bozuktu ama şimdi biraz düzeldim bak teyzemin 1yaşındaki oğlu gece havale geçirmişte 40derece ateşle kaskatı kesilmiş teyzem resmen elimde öldü çocuk diye ağlıyodu şimdi Allahtan iyiymiş annemler gittide beni götürmediler moralim bozulmasın diye yavrum benim yaa Allahım hiçbir anneye böyle şeyler yaşatmasın Rabbim inşallah bir hasar bırakmamıştır kuzumda neyse yaaa bu iyi haberler bana iyi geldi valla yoksa çok moralim bozuktu siz nabıyonuz tombillerim
evet guzelim bundan 2 hafta once işten ayrılmıştım ve her gün 1 saat kadar yuruyordum neredeyse cok faydası oldu
ve yururken de hep hareket ediyordu
ama dogacagı gun ve bir kac gun oncesine kadar hareketleri azaldı ama tabii tmamen değil
kız saadetcim napıyon irem nasıl benim kız durmuyo arkadaşları başladı ya çıkmaya _ anneeeeee herkez çıkıyo bende çıkcam diyo _
kız saadetcim napıyon irem nasıl benim kız durmuyo arkadaşları başladı ya çıkmaya _ anneeeeee herkez çıkıyo bende çıkcam diyo _
Yasemin maşallah canım , çook tatlı, çok güzel bir kız bu maşallah
Allah analı babalı büyütsün, Ömrü uzun, sağlıklı, mutlu geçsin
çok fena oldum
Biraz anlatsana suyun geldimi, nişan geldimi, sancın oldumu ?
güzelim ya sen nerde doğum yapacaktın sahi.Ayrıca sen sezeryan istiyordun tarih belli mi?
iim canım
iremmde iyi
ittirip duruyo karnımıı akıllı kızım benimmm
bende cnm heycanlandımmmm vallaaa
doğurmak istiomm ve emzirmekkkk :1rolleyes:
basbelam seni kaç gündür merak ediodum hç göremiodummmm
nese kii iisinnnnn cnmmm :)
saadetcim sıra sende olmasın senin doğumunada çok az kaldı haftayada senin doğum haberini almayalım ama sezeryan galiba seninki dimi günü bellidir erken felanda olur yani doğacağı varsa doğar kimseyi dinlemez valla allah kolay doğum nasip etsin canım
canım sen ablandaydın döndün mü evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?