2009 Haziran Anneleri!!

insanın evi gibi yok demi.annede olsa ablada olsa illa ev.uzat ayaklarını dinlen canım

aynen canım valla 2 gün kaldım ama aklım hep burdaydı insan kendi evinde rahat ettiği kadar başka bi yerde rahat edemiyo babanın evinde bile kendi evin gibi rahat edemiyosu sonuçta orda büyümüşsün orasıda senin evin ama burası bambaşka ablam o kadar ısrar etti kal cumaya kadar kalda kal dedi ama yok ben rahat edemedim iyikide gelmişim

kızlar nabersiniz doguran yok demi halacık bendeydi bu gün son rutuşları yaptık evde giremedim bu gün hiç

canım hayırlı haberlerle gel inşallah herşey istediğin gibidir bıdığımızda iidir umarımmm

maşallah zilliyeeee evet canım başgeliş dmek başı aşağıda demek dönmüş akıllı kızımızzzzz

havvaaaaaaa var canım doğuran yaseminel doğurdu normal dooğum yapmışşş diğer topikte varrrrr ordan bak canım geçmişide oku anlarsınnn

bende bugün sözde uyku setini falan alcaktım oğluşumun babamızla beraber arkadaşları geldi alıp götürdüler kocamı bizim iş beklesin başkalarının işi daha önemli ama dimi uyuzz uyuz uyuz işteee bende sinirden köpüreyim burda umrundamı acabaaa??????

kızlar bizim yarın sabah 10.30 da dr randevumuz var
tarihimiz kesinleşecek bakalım
heyecan bastı şimdi beni
yarın gelince haberleri yazarım

pınarcım nasılsın kuzum batuş nasıl

semoş anacım ne kaygısız senn bu herifklava: boş ver üzme kendini nasıl olsa alınacak onlar bıraksın son güne kendi düşünsün :dilcikar:

gerçekten miiiiiii
yengeme demıstım o kendı begenmıs bana kalsa daha guzel bısıler alırdım ama olsun artık ıdare etcez :) tesekkur ederım :1hug:

Ecem çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin bebişin yiyelim şekerleriii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…