insanın evi gibi yok demi.annede olsa ablada olsa illa ev.uzat ayaklarını dinlen canım
herkese selamlar.. maşşhhh ikinci melekde katılmış aramzıa.. Yasemincim Allah analı babalı büyütsün.. maşhh kııznada sanada.. seni zorlamamışda.. Rabbim hepimzie kolay doğumlar nasip etsin.. bizimde yarın kontorlümüz var.. kısmetse tairhimizde saatimizde keisnleşcek.. bakaım.. inş teker teker kavuşruuz yavrularımzıa sağlıkla..
sağol canım iyiyim çok şükür.anneme gitmiştim daha dün geldim bugünde doktora gittim nst için.çok giremiyorum vaktim oluncada arada okuyup kaçıyorum.
bu arada benim zilli 2900 gr olmuş baş geliş dediler herhalde artık dönmüş.sormadım ama öle tahmin ettim.
havvaaaaaaa var canım doğuran yaseminel doğurdu normal dooğum yapmışşş diğer topikte varrrrr ordan bak canım geçmişide oku anlarsınnn
bende bugün sözde uyku setini falan alcaktım oğluşumun babamızla beraber arkadaşları geldi alıp götürdüler kocamı bizim iş beklesin başkalarının işi daha önemli ama dimi uyuzz uyuz uyuz işteee bende sinirden köpüreyim burda umrundamı acabaaa??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?