2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bizim yarın sabah 10.30 da dr randevumuz var
tarihimiz kesinleşecek bakalım
heyecan bastı şimdi beni
yarın gelince haberleri yazarım

pınarcım nasılsın kuzum batuş nasıl

Kuşum bi iyiyiz patlıcam artık koca göbüşlü oldum iiice yarından sonra ben gidicem dr a kaçta senin randeu?? 10.30 muydu?

bugün aklımdan geçti doğuran var mıki diye sayfayı açtım şok oldum.yasemin tebrikler canım ne güzel kolayca doğurmuşsun .darısı başımıza allah analı babalı büyütsün canım.

[/url][/IMG] kızlar nasıl olmuşş

Ecem harikaaaa olmus, bayildim canim, cok asil görünüyorlar...Iyi günlerde dagit ins.

bugün aklımdan geçti doğuran var mıki diye sayfayı açtım şok oldum.yasemin tebrikler canım ne güzel kolayca doğurmuşsun .darısı başımıza allah analı babalı büyütsün canım.

Canim aynen bende bu sabah uyandigimda bugün bizim kizlardan birinin haberini alacagimizi düsündüm, icime dogdu...a.s.

ayyy canım olablr vallahiiii belli mi olurrr

maş cnm kızınaaaaaaaaaaa
canım kızma ama vallahi senn kocada pek vurdum duymazzzz
insan gtmez mii
hiç heycan yok sanırım
yada var belli etmioooo
bpşver sıkma canını fıstıkkk
en iisi sen onu bırak kendin gttttt

kizlar bittim yorgunluktan,
yarin arkadaslarim geliyor diye ,bir sürü seyler yaptim, evi temizledim, bir de yemek yaptim...

neyse kızlar benim pek keyfim yok bugün biraz yatıcam herkese iyi akşamlarrr öptüm hepinizi hoşçakalın

ecem şekerlerin çok hoş
ben deyarın dr dan gelince hazırlayacağım
benimde seninkinin bir boy küçüğü emzik var pembiş
bir de keselere lavanta koyacağım
bazılarına da emzik yerine kardeşimin ördüğü minik elbiseleri koyacağım
bitirebilirsem topiğe eklerim

pınarcım evet canım saat 10.30 da
randevum
amnnem geliyor bu akşam onu almaya gitcez yemek yiyelim de
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba hanımlar
3gÜndÜr gıremedım.evdekı nette sorun oldu.
Pazartesı dr a gıttık.Çatı muayenesı yapmadı sızlerınde bılgısı olsun.boŞuna korkmuŞum.haftaya yaparmı bılmıyorum sormadım da.
Kızım ıyıymıŞ.hala kafası aŞagıda.dogum Şeklını almıŞ yanı.
Artık heran hazırlıklı ol dedı.Çantamı falan bugÜn hazırladım.heyecan baŞladı yanııı

AYYY NELER OLMUŞ ÖYLE 2. BEBıŞıMıZDE GELMıŞ MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORKUSUN
ÇOK MUTLU OLDUM YA.BıZEDE ÇOK AZ KALDI ANLAŞILAN.AY AMA HıÇ DETAY YAZAMAMIŞ GARıBıM.TABı ŞıMDı ONUN TELAŞI VARDIR ÇOK NORMAL.AMA BıZ MERAKDAN ÇATLICAZ.NORMALMI DOGDU.SANCILARI HıÇ ANLAMADIMI SUYU GELDıMı NASIL OLDU ÇOK MERAK ETTıM

AMAN TOPıKDE YALNIZ KALMIŞIM.KÖTÜ ZAMANDA GıRDıM SANIRIM.ıNŞALLAH NETTE SORUN OLMAZSA SONRA YıNE GıRERıM.KONUŞCAK KıMSE KALMAMIŞ UFFFFF:dilcikar:

AYY TEŞEKKÜR EDERİM SEMOŞCUM.MERAK ETMİŞDİM GERÇEKTEN.GEÇMİŞE BAKINCA ANLADIM DURUMU.MAŞALLAH NE GÜZEL KOLAYCA OLMUŞ.DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH

semoş yaprak dökümü var senin ne işin var burda kuzum bende bi bakayım dedim varmı doguran . maluuum bu aralar boş bırakmaya gelmiyor topik

tesekkur ederım
canım benım keselerımdede lavanta var zaten seker yok yerimseniben
25 adet yaptım sımdıye kadar sanırım yeter baska yapmıycam kaydirigubbakcemile2

semoş yaprak dökümü var senin ne işin var burda kuzum bende bi bakayım dedim varmı doguran . maluuum bu aralar boş bırakmaya gelmiyor topik

anam ben o diziyi zorla izliyom ya sıkıldım acayip öghhh geldiii ama bak sen de girip kaçmışsın kuzu ben de sırf doğuran moğuran olur diye bakıyom bu saattee

[/url][/IMG] kızlar nasıl olmuşş
cok guzel olmus ellerine saglık...

anam ben o diziyi zorla izliyom ya sıkıldım acayip öghhh geldiii ama bak sen de girip kaçmışsın kuzu ben de sırf doğuran moğuran olur diye bakıyom bu saattee

hakaten semoş boş bırakmayalım arada bakalım . canım 3 gün yokum fuardayım malum bahsetmiştim belki okumuşsundur bişey olursa haber verin emi bana haberim olsun yani .bana bişey olursa fuarda hastane yakın hehehehehgidip doguruveiririm iki dakka . doguran felan olursa haber ver bana emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…