kızlar bizim yarın sabah 10.30 da dr randevumuz var
tarihimiz kesinleşecek bakalım
heyecan bastı şimdi beni
yarın gelince haberleri yazarım
pınarcım nasılsın kuzum batuş nasıl
[/url][/IMG] kızlar nasıl olmuşş
bugün aklımdan geçti doğuran var mıki diye sayfayı açtım şok oldum.yasemin tebrikler canım ne güzel kolayca doğurmuşsun .darısı başımıza allah analı babalı büyütsün canım.
ayyy canım olablr vallahiiii belli mi olurrrsaadetcim sıra sende olmasın senin doğumunada çok az kaldı haftayada senin doğum haberini almayalım ama sezeryan galiba seninki dimi günü bellidir erken felanda olur yani doğacağı varsa doğar kimseyi dinlemez valla allah kolay doğum nasip etsin canım
maş cnm kızınaaaaaaaaaaasağol canım iyiyim çok şükür.anneme gitmiştim daha dün geldim bugünde doktora gittim nst için.çok giremiyorum vaktim oluncada arada okuyup kaçıyorum.
bu arada benim zilli 2900 gr olmuş baş geliş dediler herhalde artık dönmüş.sormadım ama öle tahmin ettim.
canım kızma ama vallahi senn kocada pek vurdum duymazzzzbende bugün sözde uyku setini falan alcaktım oğluşumun babamızla beraber arkadaşları geldi alıp götürdüler kocamı bizim iş beklesin başkalarının işi daha önemli ama dimi uyuzz uyuz uyuz işteee bende sinirden köpüreyim burda umrundamı acabaaa??????
arzucum sancısı olmuş ama çok değil dr kontrolü varmış erken gitmiş nst de düzensiz sancı çıkmış dr açılmaya bakmış 6cm açıklığı varmışş sonra 5 te sancı vermişler 5:40 doğmuş prensess normal doğum olmuş kolay olmuş çok sancı çekmemişş bebişin resmide var bak bu topikteee a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/277832-aramiza-katilan-2009-haziran-melekleri-7.html
ecem şekerlerin çok hoş
ben deyarın dr dan gelince hazırlayacağım
benimde seninkinin bir boy küçüğü emzik var pembiş
bir de keselere lavanta koyacağım
bazılarına da emzik yerine kardeşimin ördüğü minik elbiseleri koyacağım
bitirebilirsem topiğe eklerim
semoş yaprak dökümü var senin ne işin var burda kuzum bende bi bakayım dedim varmı doguran . maluuum bu aralar boş bırakmaya gelmiyor topik
cok guzel olmus ellerine saglık...[/url][/IMG] kızlar nasıl olmuşş
kızlar bizim yarın sabah 10.30 da dr randevumuz var
tarihimiz kesinleşecek bakalım
heyecan bastı şimdi beni
yarın gelince haberleri yazarım
guzel haberlerını beklıyoruz canım...
Havva , seninle hiç karsılasmadık ama bugun sabah kalkarken herhalde uyanmama yakın seni gordum ruyamda hatta kalkarken hsurmal falan diye kalktım, neden acaba , sasırdım ben de inşallah hayır olur, soylemek ıstedım sana...semoş yaprak dökümü var senin ne işin var burda kuzum bende bi bakayım dedim varmı doguran . maluuum bu aralar boş bırakmaya gelmiyor topik
anam ben o diziyi zorla izliyom ya sıkıldım acayip öghhh geldiii ama bak sen de girip kaçmışsın kuzu ben de sırf doğuran moğuran olur diye bakıyom bu saattee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?