cok guzel olmus ellerine saglık...
kızlar bizim yarın sabah 10.30 da dr randevumuz var
tarihimiz kesinleşecek bakalım
heyecan bastı şimdi beni
yarın gelince haberleri yazarım
guzel haberlerını beklıyoruz canım...
Havva , seninle hiç karsılasmadık ama bugun sabah kalkarken herhalde uyanmama yakın seni gordum ruyamda hatta kalkarken hsurmal falan diye kalktım, neden acaba , sasırdım ben de inşallah hayır olur, soylemek ıstedım sana...
inşallah hayır olsun canım dogurcammıki acaba bende aman dursun durdugu yerde tatlım iki hafta dahabi aksilik olmadan dogururum inşallah bende . hatırlamıyonmu rüyayı nasıl gördün canım
tesekkur ederım
canım benım keselerımdede lavanta var zaten seker yok yerimseniben
25 adet yaptım sımdıye kadar sanırım yeter baska yapmıycam kaydirigubbakcemile2
canım benim yaa Allahım mekanını cennet eylesin ki öyledir zaten kuzucum benim demekki vadesi okadarmış havvacım Allahım bidaha kimseye yaşatmasın böyle acılar evet hakkaten kardeşler çok etkileniyor böyle durumlarda Allahım senin minişine uzun ömürler versin hayırlısıyla size versin inşallah bitanemdidemcim geçmiş olsun canım ya allah şifa versin. allah korusun. bilirim havaleyi benimde bende 4 yaş küçük kardeşim havale yüzünden öldü bundan bundan 17 yıl önce yaşasaydı 20 yaşında olaktı allah mekanını cennet etsin öldügünde 8 yaşındaydım ama herşeyi çok net hatırlıyorumsenağlama
canım çok geçmiş olsun.Allah korusun yoktur inşallah bir hasar çocuklarda çok oluyor havale .Bildiğim kadarıyla sürekli olması tehlikeli.Allah bir daha yaşatmasın.
didom geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur sende sıkma canını böyle şeyler için bilgilenmek lazım dr dan önce bilinçli bi şekilde sen müdahele etmen lazım ki geç olmasın inşallah canım bişey olmaz amin tatlım amin allah kimseye yaşatmasın çok kötü
benimkine yıllık iznini vermio alay komutanı eşim cocugumuz olcak demiş bana mı doguruyor demiş koca albay
onun için valla garipsemedim kuzm senin eşinin işini de napalım bizim kaderimiz miş yalnızlık sen yine sükret annenin babanın yanındasın bende nazlaya nazlaya cagırıyorum yanıma birilerini:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?