2009 Haziran Anneleri!!

kızlar geçmişi okuyamicam
kafam almıyor bugün saat 3den sonra önemli bişey olmamıştır umarım

yani yaseminden sonra,

neyse bende kızımın çamaşırlarını ütüledim ,yemek yaptım ,sonra tekrar ütüye devam ettim,yeni bitti
ama bende bittim

daha annemden gelecekler var onlarda yıkayıp ütülenecek,
yarında görümdemde gün var
oda çalışıyor bende poğaçayla kek yapıcam daha,giderken götürücem yazık çalışıyor,diğer görümcemde bişeyler yapacak

kızlar bide yarın nstye giricem ben
nasıl bişey girenler yazsın lütfen merak ettim
bebeğin dönüp dönmediği yada kilosu anlaşılıyormu nstde

hayır sedacım nst de sadece bebeğin kalp atışları dinleniyor bir kağıda kalp garafiği gibi bişey cıkıyor
önce karnını acıyorsun daha sonra karnına jel sürüp dinlenecek yerlere yuvarlak seyleri bağlıyorlar 15 20 dk sürüyor bu kadar basit görüntü yok sadece ses var merak etme ok hadi öptüm sedoşummm

tesekkur ederım
canım benım keselerımdede lavanta var zaten seker yok yerimseniben
25 adet yaptım sımdıye kadar sanırım yeter baska yapmıycam kaydirigubbakcemile2

eline sağlık ecem gzl olmuş şekerlerr
25 az değil mi cnmmm
sonra pişman olma yetmedi diyee
fkrimi sölüm dedimmm nacizade

naren sağol canım
bende netten öyle okumuştumda,sanki nstye giren biri bebeğim hala başaşağıymış yazmış benmi öyle okudum bilmiyorum
kafam almıyor

nese saol tatlım

canım benim yaa Allahım mekanını cennet eylesin ki öyledir zaten kuzucum benim demekki vadesi okadarmış havvacım Allahım bidaha kimseye yaşatmasın böyle acılar evet hakkaten kardeşler çok etkileniyor böyle durumlarda Allahım senin minişine uzun ömürler versin hayırlısıyla size versin inşallah bitanem
canım çok geçmiş olsun.Allah korusun yoktur inşallah bir hasar çocuklarda çok oluyor havale .Bildiğim kadarıyla sürekli olması tehlikeli.Allah bir daha yaşatmasın.

sağolun canlarım teşekkür ederiz şimdilik bişeyi yokmuş maşallah ama 3gün daha hastanede bıcırık vücudu hep iltahaplıymış kuşumun ondan böyle olmuş bidaha yaşatmaz inşallah rabbim kimseye

dizi bitti tabi gelirsiniz böleeeeee

havvacım haber veririm kuzumm merak etme ben unuttum fuarda olduğunuuuu

ya kıslar benim sadece sol ayak şişiyo ya ne etsem fayda etmedi bi de size ne sorcamm cibinlik aldınızmı beşiklere bende alimmi?? lazım olurmu kii sinek ilacı takıyoz prize ama yine de alsammı ki???

didoşşum naber kuzummmmm nasılsın şişler ne alemdeeee:)))) benim de başım dertte sol ayaklaaaa

semocuum msnde işim bittiğinde gitmiştiniz kuzucuk bende bizimkiyle kavga ediyodumda hep senmi ediceennnkaydirigubbakcemile5 niye biliyomusun aslında hiç suçu yokta ben sinirimi ondan çıkardım ama çok üzgünüm yaa sabahtan beri ağlıyom başka kimse kalmamış gibi koskoca tugayda bizimkini kursa gönderiyolar hemde nezaman bilin bakalım hazirandaaaa:çok üzgünüm: hep böyle yalnız kalmak zorundamıyım ben diye ağladım durdum işte en güzel günümüzüde tekmi geçircem ben yani bıktım artık valla ya hakkaten bıktım

bence gerek yok canım alma
valla sol ayagın şişmesiyle hiç bi fikrim yok canım
ben hanelerde die bişey oynuo onu izliyorum şimdi

semo aynen kuzucum sol ayağım bir fil yavrusuna dönüştü çok fenayım bende yarın nst ye gidcem buarada zorlada olsa göstercem şu ayaklarımı yaa bakmıyı salaklar yoksa

benimkine yıllık iznini vermio alay komutanı eşim cocugumuz olcak demiş bana mı doguruyor demiş koca albay
onun için valla garipsemedim kuzm senin eşinin işini de napalım bizim kaderimiz miş yalnızlık sen yine sükret annenin babanın yanındasın bende nazlaya nazlaya cagırıyorum yanıma birilerini:çok üzgünüm:

sanırım kalple ve kanın oraya az gitmesiyle alakası olabilir semocan baskı sol tarafta daha fazla olabilir damarlara

sanırım kalple ve kanın oraya az gitmesiyle alakası olabilir semocan baskı sol tarafta daha fazla olabilir damarlara

didoşum ne desen haklısınnnn canım ama eşinin kabahati yok yanii o da ister ihsoşun yanında olmak ama napcan birinin çalışıp para kazanması lazımmmm

naren almıyim o zaman gereksiz masrafff 30 40 da ona derler şimdiii zaten bi dünya masraf olcak bu da kusur kalsınn ay bak aklıma geldi abimin bıdığının vardı duruyomu verdilermi yoksaa beşikle uyku setini verdiler zaten uyuz oldum gerçi ben hamiş değildim o zaman hem teyseme verdiler torunu oldu daa neyse yaz sonuş olarak almıyimmm annemde varsa getirir yoksa kusur kalsın dimii

semoşumm al bence cibinlikkkkk
alt komşum kullandı çok yararınııı gördüüüüü
yazık ısırmaısnlar bebği bu arada benim park yatağın içindeydii var yani cibinliğimizzzz

didommm üzüldümmm vall adınaa yaaa
gerçeten çok sinir bozucuuu olmuşşşşşşşş
hiç insanlarda insanlık kalmamışşş
benliklerinii unutmuşlarrrr

he seninde öleyse normali bu demekki kuzu ya da sol ayak fazla hareket etmiyo solak olmadığımızdan ondan da olabilerrrr sabah inmişti biraz ama şimdi davul gibi oldu yineeeeeee hemde bileklerimin yukarısına doğru dizimin aşağısının yarısı şiş yani

ya narenim hakkaten ya Allahım seninde yardımcın olsun canım benim valla bıktım usandım artık yaa kurstan dönüncede direk operasyona çıkcaklarmış nezaman görcek bu adam çocuğunu acaba çok merak ediyorum ancak haziranın ilk haftası gelebiliyomuş ondada doğuracammı bakalım ilk haftası bizimkinin komutanıda aynen canım banamı sordunuz evlenirken diomuş aptal yaa

saadet ama ben ilaç kullanıyom hani şu elektrikli olanlardann gerek olurmuki ya neyse ben bi fiyatını sorar ona göre alırım artıkk hiiç olmadı sadece tül kestirip atarım üstüne yatağın :))))

narenim üzülme yaaaa kıyamam sana napcan kader kuzummm takma kafana diyen sen değilmisin takma işte stres ii değil kuzuyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…