öyle semocan ama napim işte artık dayanamıyorum yaaa senağlamadidoşum ne desen haklısınnnn canım ama eşinin kabahati yok yanii o da ister ihsoşun yanında olmak ama napcan birinin çalışıp para kazanması lazımmmm
naren almıyim o zaman gereksiz masrafff 30 40 da ona derler şimdiii zaten bi dünya masraf olcak bu da kusur kalsınn ay bak aklıma geldi abimin bıdığının vardı duruyomu verdilermi yoksaa beşikle uyku setini verdiler zaten uyuz oldum gerçi ben hamiş değildim o zaman hem teyseme verdiler torunu oldu daa neyse yaz sonuş olarak almıyimmm annemde varsa getirir yoksa kusur kalsın dimii
sağolasın sadocum valla hakkaten sinirlerim bozuldu yaa ne hayaller kurmuştum ben annemler yanımda tamam ama ben çocuğumun babası olsun istiyorum yanımda yaa negüzel yıllık izni olacaktı 20gün yandı işte zaten hep bişeler çıkmak zorunda hepsemoşumm al bence cibinlikkkkk
alt komşum kullandı çok yararınııı gördüüüüü
yazık ısırmaısnlar bebği bu arada benim park yatağın içindeydii var yani cibinliğimizzzz
didommm üzüldümmm vall adınaa yaaa
gerçeten çok sinir bozucuuu olmuşşşşşşşş
hiç insanlarda insanlık kalmamışşş
benliklerinii unutmuşlarrrr
he seninde öleyse normali bu demekki kuzu ya da sol ayak fazla hareket etmiyo solak olmadığımızdan ondan da olabilerrrr sabah inmişti biraz ama şimdi davul gibi oldu yineeeeeee hemde bileklerimin yukarısına doğru dizimin aşağısının yarısı şiş yani
densiz değil canım onlar resmen aptallar!!!densizlerrrr vardırr hepp didommmm
işteeeeeeeeeeee kötükedihüso
oooooooo birden herkes hücum etti topiğe anammmm ne kalabalık oldukkkkk
olmamışlar demekki havvoşum napalım ,işte işimiz onlara kalıyor mecburen napcan mecbursun bööle ağlayıp sızlamaya ama eline bişey geçmiyor işteay nesinir bozucu komutanlar hiçmi baba olmadı onlar ya çok sinirlendim
buarad göbüşümü koydum kuzular ahanda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/236528-2009-haziran-annislerinin-gobek-sovu-105.html
yaa semo sen beni öldürcen bigün gülüm yaaa uyuzmuşkaydirigubbakcemile3 şu lafına hastayım yaa deli kadıınnnnese yawww ben kaçim uykum geldi biazdan benim uyuz ağa da teşrif eder malum yarın okulu var uyuzunnn sabah kalkcak öptüm siizi sabah görüşürüzzzz
havvacım ben baktım yorumumu da yaptım öptüm sizii
haklsıınnn be didoommmmmm
yanii herkes olsada kocişin yeri ayrıdır elbettt
istersin yanındaaaa
bzmkideee mayıs bu ay yıllık izinnn
31 mayısda ayrılcak inşşşş
bi aksilik çıkarmazlarsaaaaaaaaa
canım benim zaten beni en iyi siz anlarsınız tombillerim benim nerden asker aldık anam bilmemki aşkın gözü körmüş işte bööle sonradan çıkar acısıkaydirigubbakcemile3didoş çok üzüüldüm canım benim ya çok ii anlıyorum seni...
evet cnmmm
31 indee ayrılcak kısmetseee
haziranın 6 sı yada 7sine annemler gelcekk
onlar gelene kadar 1 hafta başbaşayız kocişleee
balayı yapcazzz
:)))
doğurmuycağımı bilsem zamansızzz
bi mersin yapmak istiodukkkk amaaa
cesarettimiz yokkkk
kızzz işteee doğumun olmuycağını bilsekk gelmek istiozzzz
he canım balayı yaşıycaz bi hafta vallaaa
yaşayabilceğimiz kadarıyla tabiii yerimseniben
ah keşkee cnmm geleblsekkk
görüşürdükk vallahiiiii
kaynatırdıkkk ne gzlllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?