2009 Haziran Anneleri!!

valla semoşummmm
alt komşuda ek olarak kullanıodu ilaçç amaa
yazın banamısın demiolar sineklerr
bi akşam cibinliği örtmeyi unutmuşta 20 yerinden ısırmışlarrrr kızınınnnn

nese yawww ben kaçim uykum geldi biazdan benim uyuz ağa da teşrif eder malum yarın okulu var uyuzunnn sabah kalkcak öptüm siizi sabah görüşürüzzzz

papatya0606, aysecik352yunuscuk797985+, dido27+, melcan76, nezomemo, sema3455+, ıBıARU+, zuzumurti+
kaydirigubbakcemile3 allah bereket versinnnnnnnnn

öyle semocan ama napim işte artık dayanamıyorum yaaa senağlama
sağolasın sadocum valla hakkaten sinirlerim bozuldu yaa ne hayaller kurmuştum ben annemler yanımda tamam ama ben çocuğumun babası olsun istiyorum yanımda yaa negüzel yıllık izni olacaktı 20gün yandı işte zaten hep bişeler çıkmak zorunda hep

canım sabah biraccık iniyolar tam değil ama akşama kadar helede şu bilgisayarın başında yada ayaklarımı sarkıtıyosam otururkene tamda şuandaki halleri gibi oluyolaraynen dizden aşağı minikkuşumm:uhm:

densizlerrrr vardırr hepp didommmm
işteeeeeeeeeeee
kötükedihüso
densiz değil canım onlar resmen aptallar!!!
oooooooo birden herkes hücum etti topiğe anammmm ne kalabalık oldukkkkk

ay nesinir bozucu komutanlar hiçmi baba olmadı onlar ya çok sinirlendim
buarad göbüşümü koydum kuzular ahanda burda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/236528-2009-haziran-annislerinin-gobek-sovu-105.html
olmamışlar demekki havvoşum napalım ,işte işimiz onlara kalıyor mecburen napcan mecbursun bööle ağlayıp sızlamaya ama eline bişey geçmiyor işte
nese yawww ben kaçim uykum geldi biazdan benim uyuz ağa da teşrif eder malum yarın okulu var uyuzunnn sabah kalkcak öptüm siizi sabah görüşürüzzzz
yaa semo sen beni öldürcen bigün gülüm yaaa uyuzmuşkaydirigubbakcemile3 şu lafına hastayım yaa deli kadıınnn
havvacım ben baktım yorumumu da yaptım öptüm sizii

hadi yatta sinirin geçsin biraccık minikkuş Allah rahatlık versin çağtoşumla sana :teytey:

haklsıınnn be didoommmmmm
yanii herkes olsada kocişin yeri ayrıdır elbettt
istersin yanındaaaa
bzmkideee mayıs bu ay yıllık izinnn
31 mayısda ayrılcak inşşşş
bi aksilik çıkarmazlarsaaaaaaaaa

haklsıınnn be didoommmmmm
yanii herkes olsada kocişin yeri ayrıdır elbettt
istersin yanındaaaa
bzmkideee mayıs bu ay yıllık izinnn
31 mayısda ayrılcak inşşşş
bi aksilik çıkarmazlarsaaaaaaaaa

canım inşallah olur izniniz valla benim artık kimseye güvenim kalmadığı için hiçbişeyden emin olamıyorum maalesef evde geçirceksiniz demi inşallah tatili

evet cnmmm
31 indee ayrılcak kısmetseee
haziranın 6 sı yada 7sine annemler gelcekk
onlar gelene kadar 1 hafta başbaşayız kocişleee
balayı yapcazzz
:)))
doğurmuycağımı bilsem zamansızzz
bi mersin yapmak istiodukkkk amaaa
cesarettimiz yokkkk

didoş çok üzüüldüm canım benim ya çok ii anlıyorum seni...
canım benim zaten beni en iyi siz anlarsınız tombillerim benim nerden asker aldık anam bilmemki aşkın gözü körmüş işte bööle sonradan çıkar acısıkaydirigubbakcemile3

anaaam kız keşke gelseydiniz mersine yaaa görüşürdük belki memoda olabilirse tabii yoksa adanadayım ben tek gelemezdimde memo olsa buluşurduk ayy çok güzel olurdu kıızzzz demek balayı yaşicaksınız hmmmmm eminmisinnnkaydirigubbakcemile3

kızzz işteee doğumun olmuycağını bilsekk gelmek istiozzzz
he canım balayı yaşıycaz bi hafta vallaaa
yaşayabilceğimiz kadarıyla tabiii
yerimseniben
ah keşkee cnmm geleblsekkk
görüşürdükk vallahiiiii
kaynatırdıkkk ne gzlllll

tombillerim benim ayaklar sızlamaya başladı yine gidip biraz suya tutimde sonrayatalım oğlişle tamammı hepinizi seviyoruuz Allaha emanet olun vee doğurmayınnn:a015:

kız sado yinede ööle bişey olursa haber ver tamammı banada bide burda doğuruyomuşun benle beraberdelikafadulden ahahaha neyse hadi bakalım hele bir gelsinde o günler hayırlısıylabakarız bi çaresine yaaww öptüm sizleri minikkuşlar

kociş hadi dieeee
başımdan ayrılmıoo :)
bzde kaçtıkkkkk
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…