2009 Haziran Anneleri!!

vermem mii didommmmmm
gelirsek doğurusamm karşılık lı yara doğururz ne gzllll :))))))))))))))))))))))))))))

iyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu

canım benim çok geçmiş olsun bitanem yaa badaha olmaz inşallah canım Allah Allah okadar çokmu oldu kasılma yaa bende hiç dikkat etmiyom baya kasılıyom ama hiç saate falan bakmıyom yani pek önemsemiyodum bundan sonra bakim bare ayy tekrar geçmiş olsun canım benim dinlen bare bolca emii biz dua ederiz sen meraketme iyi geceler canım

aaa müminecim gecmiş olsun ya neden böle aceleci cıktı senin kız beklesin bak yoksa teyseleri dötünü ısırır onun :))

ne dedi dr un?
inşallah zamanında gelir canım

kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim ((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle

annemin omzu incinmiş galiba , çıkartmıyorlarmış, hastanedeymiş daha
neyse sizide üzmeyim , özür dilerim ama kimsem yok anlatıcak şu an (((

emel ne diyosun ya canımmm benm tek basına ne kadar merak ediyorsundur onları offf kuzum kıyamam sana

ne zaman geleceklermiş peki allahım cok üzüldüm msn e gir istersen derdini bi anlat yalnız hissetme kendini bak ben varım

emel kuzum gittin mi ya bak bende merak ediyorum seni
off baka bende uyuyamam
sen üzüldün ya
canım benm ya beklmesi daha zor elin kolun baglı

allahım sana bagışlamış ya bitanem sen dua et canım yaaaa

en hafif atlatmışlar bak

mala gelsin canları sağ olsun da bitanem üzülme diyemem basına gelmeden anlamaz kimse cünkü rabbim yardımcıları olsun gelince haber ver oldumu

canım çok geçmiş olsun zamanında gelir inşallah bütün bebişlerimiz.allahım korusun hepsini

annemin omzu incinmiş galiba , çıkartmıyorlarmış, hastanedeymiş daha
neyse sizide üzmeyim , özür dilerim ama kimsem yok anlatıcak şu an (((

canım geçmiş olsun tatlım inşallah herkes iyidir sag salim dönmüşlerdir evlerine çok üzüldüm tatlım ya dikkat et sende son günlerin birde . cana gelmesin tatlım aman allah beterindden korusun inşallah

canım çok geçmiş olsun.inşallah hepsi iyidir.dikkat et kendine.

Günaydın kızlar güzel günler hepimizin olsun
Bu gün bizim son iş günümüz o sebepten çok mutluyuz ama
geçmişi okurken Emelin yazdıklarını görünce çok üzüldüm
Allah korumuş valla Emelcim çok geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin

geçmiş olsun canım hay Allah geçmişi okuyim dedim neler olmuş.Dualarım seninle canım.

canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış..
üzme kendini müşahede altında tutulmaları normaldir canım, sonradan oluşacak bi iç kanama falan olmasın diyedir.
sen bol bol dua et, bizlerde ediyoruz en kısa zamanda hiçbişeyleri kalmaz inşallah...

benimde haftaya cuma işte son günüm,az kaldıkaydirigubbakcemile2

Emel canım ya çok büyük geçmiş olsun.Allah korumuş onlkara bir şey olduğunu düşünmesi bile kötü .Verilmiş sadakanız varmış.Keşke böyle bir şey olmasaydı ama en önemlisi hepsi sağlıklı ya araba bir şekilde geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…