2009 Haziran Anneleri!!

aaa müminecim gecmiş olsun ya neden böle aceleci cıktı senin kız beklesin bak yoksa teyseleri dötünü ısırır onun :))

ne dedi dr un?
inşallah zamanında gelir canım

geçmiş olsun canım hay Allah geçmişi okuyim dedim neler olmuş.Dualarım seninle canım.

teşekkürler kızlar, elim kanımda oturuyom evde, kasıldımı kasılcakmı diye.
ama biraz daha iyiyim çok şükür.

gGözün aydın canım yarında benim son iş günüm.Hem işi hem kursu bırakıyorum.Çok yoruldum yeter artık.Temizlik yaptırayım bir an önce ne olur ne olmaz.Haziran bebişleri başladı gelmeye yavaş yavaş.

çook geçiş olsun emelcim. verilmiş sadakanız varmış. dikkat et kendine . inş. hepsi iyidir

Allah korusun hepinizi

Günaydin kizlar,

son is günlerini geride birakmak üzere olan arkadaslara gözleri aydin diyorum.
Müminecim noldu sana? Kasilmalar normal canim korkma, bende de var..
Emel`den haber yok sanirim...

geçmiş olsun güzelim bu ne ya amma acalaci bizim haziran veletleri durun daha 35.haftada.Eşime ben oğlum her an gelebilir dedikçe dursun biraz daha burcunu değiştirmesin kaderi değişir diye dalga geçiyor.

sağol nidacm. nst de düzenli sancım çıktı da o yüzden panikledim.
önceden de oluyodu kasılma ama bu defa düzenli ve şiddetli oldu.

narencim söyle eşine bak nolcağı belli oluyo.
daha çantam falan da hazır değildi zaten.
bugün yavaş yavaş hazırlicam ben de.
güven olmuyo bu bebişlere

nazcım, bebiş kanala girmedei, açıklığım da yok. Ama tabii bu kasılmalar rahatlatılmaza doğuma neden olabiliyo canım.yalnız tüm kasılmalar değil, düzenjli geliyosa önemli

bizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz

nazcım, bebiş kanala girmedei, açıklığım da yok. Ama tabii bu kasılmalar rahatlatılmaza doğuma neden olabiliyo canım.yalnız tüm kasılmalar değil, düzenjli geliyosa önemli

anladım canım..
senin kız doğan bebişleri mi kıskandı acaba:ecrin_bebek:
bekle küçük prenses daha vaktin var senin en azından son haftalarında gel yaniyerimseniben
sen çantanı hazırla canım emin ol insan kendini güvende hissediyo,bi de çanta içi eksiklerinde bitmiyo bi süre aklına geldikçe ekliyosun iyi oluyo..

Müninecim yavas yavas degil hemen hazirla iste bugün cantani...Gerci hep eksik birseyler cikiyor, aklina sonradan geliyor insanin ama sen liste yap..
Cati muayenesi ben arada sirada hep oldum kizlar hamileligim boyunca, hep aciklik varmi diye bakti doktorum...Simdi bir kac haftadir her gittigimde bakiyor...
Bugün aksama kadar giremem KK`ya, kizlar gelcek bana, dogumdan önce bir toplanalim dedim...
Umarim güzel haberlerle dolu bir gün olur...

Kızlarrrrr günaydınnnnnnnn .... nasılsınızzz ??? bende sancılar başladı ama hazırlık sancısı sanırım sık değillll.... bu arada cibinlik ben aldmmm ikeadan odasına yeşil , park yatağına beyazzz çok uygun fiyatı 9.95 ikeadan alabilirsiniz...

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinize emelden haber var mı dün gece uyuyamadıgım için 4.bucuğa kadar yazdıklarını gördüm ve sok oldum
sen nasıl olsun müminecim??

bu arada bizim tayin yeri acıklandı

ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri

ay müminecim canım geçmiş olsun o ilaçtan kk da kullanan çok oldu korkma bekler kızın gününü anam bu baharda yazda doğan çocuklarmı aceleci yokda kk nın bbebeklerimi böle kuduruk anlamadımm

ay canım allah korumuş kuzummmm korkmuşsundur sendeeee offf inşallah ii dirler korkma başını duvara vurunca da müşaade ye alıyolar bişecikleri yokturrrr haber alınca haber ver tamammı.:???

yeşimcim gözün aydın canımmm hadi sende ev hanımı olcan bundan sonraaaaaa ay heralde mutlu olursun ohh dicennn eksiklerini halletcen ne güzelll evde net vardır inşallah merak ederiz senii

heeee benimkide öle diyo o kadar diyoki beni haziranın başında çağırdı tekrar
maşallah oğlumuza allahım nazarlardan saklasınn kıs allah korusun neden göremicen ki önemli bie yoksa herşey normalse erkek bebekler geç bile doğıuyo kuzuuu

ii eğlenceler canım çok yorma kendini nidacım emii öptük seniii

kıs burda İKEA mı varr ama bak ben bakıcam bulamazsam bütçeme göre anneme derim o alır banaaa istanbuldan gelirken getirir ya da yollarrr

çok sevindim narencim. süper bi yere gidiyosunuz.
ben biraz daha iyiyim.
yalnız herkez kendine dikkat etsin.
ben eksikleri tamamlayayım diye önceki gün baya bi dolaşıp yorulmuştum, sonra toparlıyamadım kendimi.
klava:

DÜNÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRalkisalkisalkissositososito:içelim::sm_cool::teytey::hooray::dance::1hug:

ay çok sevindim canım heralde çok güzel bi yer hem iklimi güzel hemde senin olduğun yerden güzel gelişmişte bi şehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kıs didioş ordayken gitceniz heeeeeeee buluşursunuz ne güzelllllll ay ben çok mutlu oldum bak sabah sabahhhhhh

ama emel aklımdaaaaaa azcık geç olsunda ben ararım gelmezse naren kıs geç yattı uyuyosa uyandırmıyim dimi??

valla kuduruklar semacım.yaseminin kızdan kıskandı galibaa:))))

şimdi de bişey yok gibi tepiniyo içerde küçük cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…