canım benim çok geçmiş olsun bitanem yaa badaha olmaz inşallah canım Allah Allah okadar çokmu oldu kasılma yaa bende hiç dikkat etmiyom baya kasılıyom ama hiç saate falan bakmıyom yani pek önemsemiyodum bundan sonra bakim bare ayy tekrar geçmiş olsun canım benim dinlen bare bolca emii biz dua ederiz sen meraketme iyi geceler canım
aaa müminecim gecmiş olsun ya neden böle aceleci cıktı senin kız beklesin bak yoksa teyseleri dötünü ısırır onun :))
ne dedi dr un?
inşallah zamanında gelir canım
geçmiş olsun canım hay Allah geçmişi okuyim dedim neler olmuş.Dualarım seninle canım.
canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış..
üzme kendini müşahede altında tutulmaları normaldir canım, sonradan oluşacak bi iç kanama falan olmasın diyedir.
sen bol bol dua et, bizlerde ediyoruz en kısa zamanda hiçbişeyleri kalmaz inşallah...
Günaydın kızlar güzel günler hepimizin olsun
Bu gün bizim son iş günümüz o sebepten çok mutluyuz ama
geçmişi okurken Emelin yazdıklarını görünce çok üzüldüm
Allah korumuş valla Emelcim çok geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin
kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
iyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu
canım ben kısmetse acıbadem de dogum yapcam kontrollere de oraya gidiyoru yok ben sezeryanistemiyorum da normlden de tırsıyorum dr la daha görüşmedik ama oda normal taraftarı[/QUO
hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun canım.Buraya geldiğinde konuşmuştuk ya annem sezeryan oldu rahattı diye oradan aklımda kalmış sezeryan istediğin.
nazcım, bebiş kanala girmedei, açıklığım da yok. Ama tabii bu kasılmalar rahatlatılmaza doğuma neden olabiliyo canım.yalnız tüm kasılmalar değil, düzenjli geliyosa önemli
iyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu
kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
Günaydın kızlar güzel günler hepimizin olsun
Bu gün bizim son iş günümüz o sebepten çok mutluyuz ama
geçmişi okurken Emelin yazdıklarını görünce çok üzüldüm
Allah korumuş valla Emelcim çok geçmiş olsun canım cana gelecek mala gelsin
gGözün aydın canım yarında benim son iş günüm.Hem işi hem kursu bırakıyorum.Çok yoruldum yeter artık.Temizlik yaptırayım bir an önce ne olur ne olmaz.Haziran bebişleri başladı gelmeye yavaş yavaş.
bizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz
Müninecim yavas yavas degil hemen hazirla iste bugün cantani...Gerci hep eksik birseyler cikiyor, aklina sonradan geliyor insanin ama sen liste yap..
Cati muayenesi ben arada sirada hep oldum kizlar hamileligim boyunca, hep aciklik varmi diye bakti doktorum...Simdi bir kac haftadir her gittigimde bakiyor...
Bugün aksama kadar giremem KK`ya, kizlar gelcek bana, dogumdan önce bir toplanalim dedim...
Umarim güzel haberlerle dolu bir gün olur...
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnn .... nasılsınızzz ??? bende sancılar başladı ama hazırlık sancısı sanırım sık değillll.... bu arada cibinlik ben aldmmm ikeadan odasına yeşil , park yatağına beyazzz çok uygun fiyatı 9.95 ikeadan alabilirsiniz...
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinize emelden haber var mı dün gece uyuyamadıgım için 4.bucuğa kadar yazdıklarını gördüm ve sok oldum
sen nasıl olsun müminecim??
bu arada bizim tayin yeri acıklandı
ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?