2009 Haziran Anneleri!!

NAzcım maşallah oğluşunnaaa yerim ben onuu

neyse ben biraz uzanayım birazdan gelirim.

naren gerçekten güzel yere gigiyon kızz.
üşümeyi unutursunuz artıkın

inan ben de bekledim onu yaaa yazar yazmaz gördüm cıkmıştı msn e de girmedi cok üzüldüm inankendi basıma gelmiş gibi(

semoşum dünürümmmmmmmm sağol tatlı dillim inşallah ii insanlarla karsılasırız hakkımızda hayırlısı olur en cok sevindiğim sey eşim artık akşamaları eve gelecek :))))))))))))))))))))))))))))

Kızlar emelle konuştummm uyumamış morali bozuk anneciği hastanedeymiş hala,eşininde omuzu parçalanmış dikmişler canım benim ya azıcık günü kaldı sancılanmış kayınvalidesini çağırmışşş dualarımız seninle dedimmmm

mümünecimmmmmmmmmm sağol bitanem inşallah ii insanlarla karsılastırı rabbim bunca sıkıntıdan sonra rahat ederiz az da olsa allahın izniyle :)))))))

NArencimmmm çok sevindim gülümmmmm adana kebap yemeye gelcez tüm kk olarak bakkkk kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarımm yaa emoşumun yazdıklarını okudum one yaa nolmuş öyle Allahım yarabbim yaa durduk yerde Allahtan bişeyleri yokmuş şükür ama neden hala haber yok acaba çok geçmiş olsun canım benim yaa Allahım bidaha göstermesin yarabbim hiçkimseye biranevvel haberlerini bekliyoruz canım

kız nareeennnn doğrumu duyduklarım Allahbeeeee yuppii kızımmmm nezaman geliyonuz temmuzdamı hazirandamı biz gitmeden gelin tamammı ayy çok sevindim yaa darısı başımıza minikkuşum merkezemi çıktı yoksa ilçeyemi olsun heryerinde rahat edersiniz gerçi buranın ayy görüşürük kız inşallah çok sevindim yaaaalkisalkisalkis

ohhh ne güzel, bebişinin şansı buAllah güle güle taşınıp güle güle oralarda yaşamayı nasip etsinn
NAzcım maşallah oğluşunnaaa yerim ben onuu
ay canım benim saol, hepimizin kuzularını Allah nazardan saklasın. Yüzünü göstermiyodu bayadır sıpa onun için çok sevindim:lepi:

offf ya, canım benim hakkaten günü yakındı emelin, ne kadar üzülme desekte boş ailesini görene kadar takar şimdi kafaya.. Allah hepsine acil şifa versin bebek gelmeden morallerini de toparlarlar inşallah:Saruboceq:

bende bugün nst ye gircem kızlar öğlen 13:30da buarada geceden beri sancım var benim adet sancısı gibi birtuhafım bugün valla belimde ağrıyo Allahtan doktora gitcez bakalım nedicek yalancı sancılarmı başladı acaba nedersiniz

narencik sen nereliydin kuzucum? buraya yakın demişin ya ondan sordum kocişlerin memleketine yakın vermiyolar ya normalde değiştimi acaba

gözün aydın ne güzel hem her şey iyi hemde oğlunu gördün.bende özledim oğlumu ya 3 hafta oldu.önceden 4 haftada 5 haftada çağırıdı zaman ne çabuk geçerdi artık geçmiyor.

konyada ikimizin aileside
canım
il merkeze alaya cıktı kısım amiri olcak galiba eşim jandarma üstegmen cünkü

saol kuzum temmuz sonu tasıncaz
bitanem orada olur musun ???
dua et oldumu kuzum

didoşşş bende aradım emoşu
eşinin kolunda omuzunda falan dikiş varmışş
annesini bu gece de müşadede tutcaklarmışş
biraz sancısı varmışş
size çok selam söledi dua edin emii kızlar

nazanım sağolasın bitanem
valla ben sevindim ya kurtuluyoruz buradan adana ya herkesi beklerim zaten :))

canım gözün aydın istediğin bir yerin çıkması çok güzel. Allah gönlüne göre verdi desene.Bak bebişin şimdiden hayırlı geldi.

ama düşünsene ben edirneliyim ya bizim adanaya gitme durumumuz olsa annem düşer bayılır sanırım.Burası bile çok uzak geliyor annem için.

hadi ya yinede çok basit atlatmamışlar kazayı.Sorma ya doğumu beklerken olanlara bak ya . Allah beterinden korusun vallah.

konyada ikimizin aileside
canım
il merkeze alaya cıktı kısım amiri olcak galiba eşim jandarma üstegmen cünkü
saol kuzum temmuz sonu tasıncaz
bitanem orada olur musun ???
dua et oldumu kuzum
canım çok iyi yaa çok şükür valla narencik bide alaya çıkmış valla acayip rahat edersiniz sabah sekiz akşam 5 çok sevindim inanki valla ben temmuzda burda olurum büyük ihtimalle zaten önce bebişin 40ını beklicez mecbur sonrada bizimkini operasyona falan gönderirlerse bide onu beklicez bakalım inşallah görüşürüz yaa
bende konyada okudum haa narencik buarada git gel git gel ezberlemiştim artık çok yakın hakkaten yaa çok sevindim

ayy canım benim yaa neyse iyi olsunlarda semoşum gerisi mühim değil o da stres olmuştur yavrum şimdi inşallah hemen iyileşirler Allahım şifa versin bidahada göstermesin inşallah sağol semocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…