bizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz
neyse ben biraz uzanayım birazdan gelirim.
naren gerçekten güzel yere gigiyon kızz.
üşümeyi unutursunuz artıkın
NArencimmmm çok sevindim gülümmmmm adana kebap yemeye gelcez tüm kk olarak bakkkk kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinize emelden haber var mı dün gece uyuyamadıgım için 4.bucuğa kadar yazdıklarını gördüm ve sok oldum
sen nasıl olsun müminecim??
bu arada bizim tayin yeri acıklandı
ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri
ay canım benim saol, hepimizin kuzularını Allah nazardan saklasın. Yüzünü göstermiyodu bayadır sıpa onun için çok sevindim:lepi:NAzcım maşallah oğluşunnaaa yerim ben onuu
Kızlar emelle konuştummm uyumamış morali bozuk anneciği hastanedeymiş hala,eşininde omuzu parçalanmış dikmişler canım benim ya azıcık günü kaldı sancılanmış kayınvalidesini çağırmışşş dualarımız seninle dedimmmm
bizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinize emelden haber var mı dün gece uyuyamadıgım için 4.bucuğa kadar yazdıklarını gördüm ve sok oldum
sen nasıl olsun müminecim??
bu arada bizim tayin yeri acıklandı
ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri
Kızlar emelle konuştummm uyumamış morali bozuk anneciği hastanedeymiş hala,eşininde omuzu parçalanmış dikmişler canım benim ya azıcık günü kaldı sancılanmış kayınvalidesini çağırmışşş dualarımız seninle dedimmmm
canım çok iyi yaa çok şükür valla narencik bide alaya çıkmış valla acayip rahat edersiniz sabah sekiz akşam 5 çok sevindim inanki valla ben temmuzda burda olurum büyük ihtimalle zaten önce bebişin 40ını beklicez mecbur sonrada bizimkini operasyona falan gönderirlerse bide onu beklicez bakalım inşallah görüşürüz yaakonyada ikimizin aileside
canım
il merkeze alaya cıktı kısım amiri olcak galiba eşim jandarma üstegmen cünkü
saol kuzum temmuz sonu tasıncaz
bitanem orada olur musun ???
dua et oldumu kuzum
didoşşş bende aradım emoşu
eşinin kolunda omuzunda falan dikiş varmışş
annesini bu gece de müşadede tutcaklarmışş
biraz sancısı varmışş
size çok selam söledi dua edin emii kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?