bak haberler sende didemcim adana nasıl rahat mı alay falan ben burdan bıktım cünkü eşim hiç evde değildi orda evde duruluyormu sen ondan haber ver adana güzel mi ev kiralrı carsıları yiyecek içecekkıyafet nasıl?? lojmanda oturursak lojmanları nasılbüyük mü
neyse ben biraz uzanayım birazdan gelirim.
naren gerçekten güzel yere gigiyon kızz.
üşümeyi unutursunuz artıkın
kız pınoşş hemen gelin adana yemeye biz neciyiz burda kuşuuummmmm narencikte geldimi tamamdır işteee:sm_cool:
gözün aydın ne güzel hem her şey iyi hemde oğlunu gördün.bende özledim oğlumu ya 3 hafta oldu.önceden 4 haftada 5 haftada çağırıdı zaman ne çabuk geçerdi artık geçmiyor.
nazanım sağolasın bitanem
valla ben sevindim ya kurtuluyoruz buradan adana ya herkesi beklerim zaten :))
seneye bu zamanlarda bizim tayin çıkcak bakalım inşallah sağsağlim atlatabilirsek şu salak şırnağı bizim memo tayin isteme konusunda çıldırmış durumda ben burdan ancak antalyaya izmire muğlaya falan giderim kardeşim deyip duruyo kendi kendine bunalımda ya bende adanaya yakın olsun istiyom şööyle bıktım çünkü artık uzak yerlerden inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Canımsınnn didommmmm napıosun kuşum özledim pofuduk ayaklar ne durumda????
aa evet canım yaa en iyisi bencede ööyle olur canım yoksa inan ben bile burda kalmak istemiyorum yazın adana bomboş olur zaten herkes yaylalara yazlıklara falan gidiyo ayşenin dediği gibi klimasız bir evde yamaktansa intihar edebilirsin canım zaten insan bazen cinnet getirecek gibi oluyo sinirleri geriliyo insanın bunaltıcı sıcaktan sen zaten tatilsin yazın gidersin canım orasıda sıcak oluyo ama akşamları serin enazından gölgeside seri olur aahh ahh iyi bilirimkız ben konyada kalcam ramazana kadar inşallah kısı rahat olsun yazın giderim memlekete :)))))))
Ewet Allaha şükür iyi oğluşum,doğum zamanı yaklaştıkça zaman geçmiyo zaten canım, herkes ne zaman olacak diye sormaya başlıyo biz bebişleri merak ediyoruz
sen bi yerleş toplanır geliriz, bebe beliklerle
didom gönlünüzden geçen bir yer olur inşallah, istemediğin bi yerde yaşamak çok zor eminim
inşallah canım inşallah yaa minikkuşlarımızda olur yanımızda alkisalkisalkisay ne güzel bizim lojman hakkımız var canım lojmanda kalırız büyük ihtimal şimdiye kadar kalmadık lojmanda arabamız da varsükür bu sene gezemyiz pek ama seneye defnem büyüsün gezeriz
sıcak memlekete gidoz sıcakkanlı insanların yanına ne güzel valla sevindim sen güzel seylerden bahsedince :)) cok tesekkür ederim didemcim orada olyrsa bulusur fotolarıda koyarız buraya :)))))))
tesekkürler aysecim yazı ben gecirmem adanada biliyorum ben adananın antalyanın sıcagını cok ii :))
ama yinde sevindim komandoya cıkmadı tayinimiz merkezdeyiz diye
naren gelmedimi ekmek kuzu ben doydum bileeeeee
ayşecim inşallah kabul eder dr un sende rahat edersin hadi ii haberlerle gel cicimmm
didoşş bende de 2 gündür sancı var ama rada giriyo çıkıyo böle gaz sancısı gibi ama kasıklarıma yakın kasılmalarda var bende yarın gitcektim dr a ama pazartesi gidelim dedi benim uyuz orda bi bebek hemşiresi tanısık var eşimin arkadaşının eşi bakalım onla tanışcam doğumda yardım etcek bi de başhemşire yi tanıyozzz onla da tanışcak bakalım ne yardımları olcak ama tanışcaz işte
ya kıslar emin olamıyorum bu kasılma dediğimiz karnımız taş gibi oluyo dimi bebek gerilmesi gibi değil çünkü heryeri sertleşiyo karnımınnn bi de aşağıya baskı oluyo öle olunca bumudur kasılmaaa??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?