2009 Haziran Anneleri!!

seneye bu zamanlarda bizim tayin çıkcak bakalım inşallah sağsağlim atlatabilirsek şu salak şırnağı bizim memo tayin isteme konusunda çıldırmış durumda ben burdan ancak antalyaya izmire muğlaya falan giderim kardeşim deyip duruyo kendi kendine bunalımda ya bende adanaya yakın olsun istiyom şööyle bıktım çünkü artık uzak yerlerden inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

bak haberler sende didemcim adana nasıl rahat mı alay falan ben burdan bıktım cünkü eşim hiç evde değildi orda evde duruluyormu sen ondan haber ver adana güzel mi ev kiralrı carsıları yiyecek içecekkıyafet nasıl?? lojmanda oturursak lojmanları nasılbüyük mü

buarada narencim buraya çok pis bir ayda geliyon bacım keşke kışın geleydik diye bişeyler diyebirsin şimdiden sööliyimde sonra vay sizin adananızaa diye başlama minikkuş soğuktan geliyon ama buseferde sıcağın tam orta yerine düştün kuzucukk bizim bebişlerin popişi pişceeeekkkkdelikafadulden benden söölemesi valla demedi deme

canım lojmanları tam askeri hastanenin arkasında oluyor ama içini hiç görmedim alayda olanlarda genelde rahat olur biz ordudyken hep imrenirdim onlara akşam 5dedinmi kimse işte kalmazdı valla adana çok güzeldir büyüktür seveceksin istediğin herşey var haftasonları araban varsa çık 45 dakkada mersine git denize ev kiraları burda yıllık veriliyo yalnız canım bildiğim kadarıyla istisnalar varsa bilemiyorum onları tuttuğun yere görede fiyatlar değişiyor tabiki

neyse ben biraz uzanayım birazdan gelirim.

naren gerçekten güzel yere gigiyon kızz.
üşümeyi unutursunuz artıkın

kız pınoşş hemen gelin adana yemeye biz neciyiz burda kuşuuummmmm narencikte geldimi tamamdır işteee:sm_cool:

Canımsınnn didommmmm napıosun kuşum özledim pofuduk ayaklar ne durumda????

kız ben konyada kalcam ramazana kadar inşallah kısı rahat olsun yazın giderim memlekete :)))))))

emelcim çok gecmiş olsun çok üzüldüm canımmm.
narencim cok sevindim senin adınada ama felaket sıcak adana kıbrısla aynı çok bunaltıcı klimanın oldugu odadan dısarı adımını atamazsın artıkkaydirigubbakcemile3

gözün aydın ne güzel hem her şey iyi hemde oğlunu gördün.bende özledim oğlumu ya 3 hafta oldu.önceden 4 haftada 5 haftada çağırıdı zaman ne çabuk geçerdi artık geçmiyor.

Ewet Allaha şükür iyi oğluşum,doğum zamanı yaklaştıkça zaman geçmiyo zaten canım, herkes ne zaman olacak diye sormaya başlıyo biz bebişleri merak ediyoruz

nazanım sağolasın bitanem
valla ben sevindim ya kurtuluyoruz buradan adana ya herkesi beklerim zaten :))

sen bi yerleş toplanır geliriz, bebe beliklerle

didom gönlünüzden geçen bir yer olur inşallah, istemediğin bi yerde yaşamak çok zor eminim

Canımsınnn didommmmm napıosun kuşum özledim pofuduk ayaklar ne durumda????

tatlışım ayaklar tam gaz şişmeye devam bugün bakarlarsa doktor beyler göstercem bakalım keyifleri yeterse bakarlar işte sen nasıl oldun kuzucumdaha iyimisin sende sancılar başladı demişin canım adet sancısı gibimi oluyo seninde pınoşş benim bugün baya olduda ööle ya

ay ne güzel bizim lojman hakkımız var canım lojmanda kalırız büyük ihtimal şimdiye kadar kalmadık lojmanda arabamız da varsükür bu sene gezemyiz pek ama seneye defnem büyüsün gezeriz
sıcak memlekete gidoz sıcakkanlı insanların yanına ne güzel valla sevindim sen güzel seylerden bahsedince :)) cok tesekkür ederim didemcim orada olyrsa bulusur fotolarıda koyarız buraya :)))))))

tesekkürler aysecim yazı ben gecirmem adanada biliyorum ben adananın antalyanın sıcagını cok ii :))
ama yinde sevindim komandoya cıkmadı tayinimiz merkezdeyiz diye

bugun dr gitcem 4.30 randevum.dr umu degiştirmek zorunda kaldım çünkü dogum yapacagım hastaneyi degiştirdim o yüzden önce dr un özeline gitcez dogumu yaptırsın kabul etsin diye.ama çok ters bi adammış inş. sorun çıkrmaz dogumu magosa devlet hastesinde yapmak istiyorum, nalbantoglunu arastırdım kötü şeyler ögrendim bide aciline gitmiştim berbattı dua edin dr kabul etsin kızlar

kız ben konyada kalcam ramazana kadar inşallah kısı rahat olsun yazın giderim memlekete :)))))))
aa evet canım yaa en iyisi bencede ööyle olur canım yoksa inan ben bile burda kalmak istemiyorum yazın adana bomboş olur zaten herkes yaylalara yazlıklara falan gidiyo ayşenin dediği gibi klimasız bir evde yamaktansa intihar edebilirsin canım zaten insan bazen cinnet getirecek gibi oluyo sinirleri geriliyo insanın bunaltıcı sıcaktan sen zaten tatilsin yazın gidersin canım orasıda sıcak oluyo ama akşamları serin enazından gölgeside seri olur aahh ahh iyi bilirim

aynen canım yaa hemde nezor birbilsen inan şuan herhangibir yerin köyünde yaşamak bile şırnaktan daha iyi olurdu köyler bile daha modern ordan inan yani inaşllah canım sağol bakalım buranın cefasını unuttururda sefasını sürdürür inşallah yeni yerimiz

yavrumya didom benimallah sizee dehayırlıyerlernasipetsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aysemallahım inşallah kabuleder haberini beklicez burada canımmmmm

naren gelmedimi ekmek kuzu ben doydum bileeeeee

ayşecim inşallah kabul eder dr un sende rahat edersin hadi ii haberlerle gel cicimmm

didoşş bende de 2 gündür sancı var ama rada giriyo çıkıyo böle gaz sancısı gibi ama kasıklarıma yakın kasılmalarda var bende yarın gitcektim dr a ama pazartesi gidelim dedi benim uyuz orda bi bebek hemşiresi tanısık var eşimin arkadaşının eşi bakalım onla tanışcam doğumda yardım etcek bi de başhemşire yi tanıyozzz onla da tanışcak bakalım ne yardımları olcak ama tanışcaz işte

ya kıslar emin olamıyorum bu kasılma dediğimiz karnımız taş gibi oluyo dimi bebek gerilmesi gibi değil çünkü heryeri sertleşiyo karnımınnn bi de aşağıya baskı oluyo öle olunca bumudur kasılmaaa??????????????

inşallah canım inşallah yaa minikkuşlarımızda olur yanımızda alkisalkisalkis
tesekkürler aysecim yazı ben gecirmem adanada biliyorum ben adananın antalyanın sıcagını cok ii :))
ama yinde sevindim komandoya cıkmadı tayinimiz merkezdeyiz diye

bencede canım siz iyi yerdesiniz iyi Allaha şükür hiç kafanı yorma artık komando falan bende bıktım valla başımıza ne geliyosa bu komandodan geliyor ya zaten şimdide keskin nişancı kursuna gönderiyolar negüzel dimi yani geri döndüğünde hapı yutacaksın sen diyolar sinyal veriyolar canım kaydirigubbakcemile3hakkımızda hayırlısı olsun artık nediyim

ya kızlar kanal1 de 3yüz var izliyonuzmu süper bi prog. güncel konuları ele alıyolar haber prog gibi ama çok eğlenceli 3 kadın çok güzel tartışıyolar her sabah izliyom benn 10:30 da başlıyo tavsiye ederim a.s.

evet canım ayynen ööle kasılma buarada şu adama uyuz deyip durma valla sen sööledikçe beni burda bir gülme krizi alıyo semocan annemde kafayımı yidin diyo bak ona göre delikafadulden bende bugün sorcam bakalım ağrıları askeriyedekiler nekadar söylerse tabi sizede belki yararı olur kız öyle deme hemşireler baya işe yarıyor bazen bakma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…