2009 Haziran Anneleri!!

hehe bende almadım dünür evde bayatlar vardı makinede ısıttım yedim çok da yiyemedim sıcaklardan heralde canım çok bişe yemek istemiyoo

inşallah canım Allah yardımcın olsun bu doktor işleri sakata geldimi olmuyo işte yaa hep bişeler çıkıyo valla benimde hep bölük pörçük oldu 2kere muayeneye gittiğim adama doğum yaptırcam bakalım nolcak

bugün minik kuzenimi ziyarete gitcem hastaneye o da benim doğum yapcağım hastanede yatıyor minikkuşum gitmişkene doğuran karılara bakimde bir anket düzenliyim bare 100 kişiye sorim mesela nedersinizzzzkaydirigubbakcemile3

didoşum kocişimin yüzüne de sölüyom bu ara uyuzsun diye ne yapim gerçekler bu o da bilsin durumunu hakkıdır :)))))) tamam bidaha demiyom altına maltına kaçırırsınnnnn

ya işe yarıcakları tek şey oda da yalnız kalmamı sağlamakkk 2 kişilikmiş odalar dr un isterse seni tek yatırabiliyomuşşşş bunu yapsınlar yeter

ay dün işte geriniyo benim oğlum babasına dedim bak nasıl sıkılıyo gelcek görcen sana da bi dünya laf etcek ulen nasıl babasın ilk çocuğum daha odam bile hazır değil bu vakte kadar naptın dicek diyeeee

ay bi de demezmi öğüütleme çocuğu diye koptum yaaa öldürcek bu adam beni du bakalım dün parayı saydı elime eksikler için bu gün gelmezse benle bende arkidişimi aricam onla giderizz

evet didoşum sor bence de özeldi demi hastane dr isimlerini de sor memnun kalanlara emi hı bii de hastane çantalarında ne lazım olmuş ne olmamış onu da sor okişşşşş sen yakala birilerini boğ soruya okişşş

hemşirelere de sor :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öğütleme çocuğu haa ayy Allahım yaaa delüsünüz kızım siz yaa he valla ne öğütlüyon sende çocuğu çıkınca babasının yüzüne bakmıyomuşdelikafadulden çocuğu şiddete yönlendirme semocankaydirigubbakcemile3 iyi bare bak parayıda vermiş adamcağız daha ne yapsın boşver sen kendin al daha iyi bence karışan olmaz enazından

Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt

anlaşıldı semoo kadınlar kovuyomuş beni bizacı çekiyoz burda sen ne diyon diyee valla banane yaa söölicekler buna mecburlarr hehekaydirigubbakcemile

Kuzum senin ayaklar benim göbiş tam gaz şişiooo ya kaka sancısı gibi olu benimkiiiiii offf doğursak hayırlısıylaaa

Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt

neee hadi yaaa Allahım ya çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasipetsin inşallah nerde peki şimdi pınoşş

amanınnnn sibeli arayayım bi ben :) ne güzel yarına 2 bebiş gelio desene pınarıııımmmmmmmmmmmmm

yıldan 24 aramıza katılan bebklerde yazmış bak bi istersen yarın doguruyor oda anam bebişler coğalıyor hehehehe

aman cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
bebiş beklesin az daha

ayyy cnmmm çok kötüü yaaa
sende yanlız klamışınnn
çok üüzldüm inş bir an evevl toparlarlada çıkartırlar hastanedennnn
çokkk geçmiş olsun cnmm

maş. cnm oğluşunaaaaaaaaa
amanınnnn sibeli arayayım bi ben :) ne güzel yarına 2 bebiş gelio desene pınarıııımmmmmmmmmmmmm

oh oh ne gzllll bebiş gelio haaa
valla kalbim dayanmıycakkk yaaaa

günaydın fıstıklarrrrr
naren tayin hayırlı olsunnn
seneye bakalım bizee nere çıkcak yiycek ekmeğimiz nerdee bakalım

GÜNAYDIN HANIMLAR NELER OLMUŞ ÖYLE YA EMELCıM CANIM YA BÜYÜK GEÇMıŞ OLSUN.ADRENAL DAHA ERKEN BEBEK GELMESıN DAHA OOOO AMMA HABER VAR BUGÜN COK HEYCANLI BAŞLADIM VALLA GÜNE 3.HAZıRAN MELEKLERıDE GELıYOMUŞ:dance:SıBEL KıMDı ıKıZMı BEBEKLERı

inşallah hayır olsun canım dogurcammıki acaba bende aman dursun durdugu yerde tatlım iki hafta dahabi aksilik olmadan dogururum inşallah bende . hatırlamıyonmu rüyayı nasıl gördün canım[/QUOTE]
hayır olsun inşallah.yok canım sadece ismini hatırlıyorum , baska bırsey gormedım, kendıne dıkkat et , iyi fuarlar...

abisiss
sibvel zeyno zeyno cnmmmm
diğer bebişdeee
yıldan die bi arkadaşınnnn

yıldan 24 aramıza katılan bebklerde yazmış bak bi istersen yarın doguruyor oda anam bebişler coğalıyor hehehehe

evet canım bulmuştum bende aradım baktım sağol tatlışş hayırlısıyla gelsin melekler inşallah

hoşgeldin sadocuuummma.s.

neyse ben kaçtım kuşlar bir duş alim çok terledim yine sonrada hazırlanim gidim artıkın hadi görüşürük minnoşlar öptüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…