bugun dr gitcem 4.30 randevum.dr umu degiştirmek zorunda kaldım çünkü dogum yapacagım hastaneyi degiştirdim o yüzden önce dr un özeline gitcez dogumu yaptırsın kabul etsin diye.ama çok ters bi adammış inş. sorun çıkrmaz dogumu magosa devlet hastesinde yapmak istiyorum, nalbantoglunu arastırdım kötü şeyler ögrendim bide aciline gitmiştim berbattı dua edin dr kabul etsin kızlar
didoşum kocişimin yüzüne de sölüyom bu ara uyuzsun diye ne yapim gerçekler bu o da bilsin durumunu hakkıdır :)))))) tamam bidaha demiyom altına maltına kaçırırsınnnnn
ya işe yarıcakları tek şey oda da yalnız kalmamı sağlamakkk 2 kişilikmiş odalar dr un isterse seni tek yatırabiliyomuşşşş bunu yapsınlar yeter
ay dün işte geriniyo benim oğlum babasına dedim bak nasıl sıkılıyo gelcek görcen sana da bi dünya laf etcek ulen nasıl babasın ilk çocuğum daha odam bile hazır değil bu vakte kadar naptın dicek diyeeee
ay bi de demezmi öğüütleme çocuğu diye koptum yaaa öldürcek bu adam beni du bakalım dün parayı saydı elime eksikler için bu gün gelmezse benle bende arkidişimi aricam onla giderizz
evet didoşum sor bence de özeldi demi hastane dr isimlerini de sor memnun kalanlara emi hı bii de hastane çantalarında ne lazım olmuş ne olmamış onu da sor okişşşşş sen yakala birilerini boğ soruya okişşş
hemşirelere de sor :))
tatlışım ayaklar tam gaz şişmeye devam bugün bakarlarsa doktor beyler göstercem bakalım keyifleri yeterse bakarlar işte sen nasıl oldun kuzucumdaha iyimisin sende sancılar başladı demişin canım adet sancısı gibimi oluyo seninde pınoşş benim bugün baya olduda ööle ya
Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt
amanınnnn sibeli arayayım bi ben :) ne güzel yarına 2 bebiş gelio desene pınarıııımmmmmmmmmmmmm
aman cnm geçmiş olsun dikkat et kendineiyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu
kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
maş. cnm oğluşunaaaaaaaaabizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz
amanınnnn sibeli arayayım bi ben :) ne güzel yarına 2 bebiş gelio desene pınarıııımmmmmmmmmmmmm
yıldan 24 aramıza katılan bebklerde yazmış bak bi istersen yarın doguruyor oda anam bebişler coğalıyor hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?